28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Donderdag


Vandaag is het donderdag, donderdag ja dat ik het even niet vergeet!

En vandaag ga ik een pook kopen. Jawel.
Nadat ik nl een aantal keren mijn vingers verbrandt heb aan de kachel omdat ik dacht dat ik die stronk hout best even met mijn blote handen goed kon leggen (duh).
Niet dus dat was heet en deed pijn.
Vandaag gaan we dus op zoek naar DE pook. 
En naar het kado voor mijn dochters verjaardag waar ik weer veel te laat mee ben en zie het nu maar eens te vinden in 2 dagen tijd.
Ik  kan niet vertellen wat het is want ze leest nog weleens mijn blog of anders haar grote zus wel en die kan geen geheimen bewaren.
Maar dat is de missie voor vandaag en dan natuurlijk nog dozen uitpakken, rotzooi opruimen, nog mannetjes hier in huis die van alles komen afmaken, de keukentafel wordt opgehaald, en dan moet ik nog steeds op zoek naar die dozen met kleren, gordijnen ophalen, kast schilderen en rotzooi naar de stort brengen, jawel.
Ben gisteren om 17.55 uur nog even de Jack en Jones binnen gevlogen en heb 3 broeken, 5 tshirts en 5 hemden gekocht voor mijn oudste zodat ie toch met kleren aan naar school kan, is zo zielig en zo koud in je nakie.

5 reacties:

Anoniem zei

Mama ik kan heus wel geheimen bewaren hoor !!
Kusjes Kyla

7 mei 2009 om 10:34  

Succes met het vinden van een pook. Volgens mij niet iets wat in elke bouwmarkt ligt.
Dat wordt de antiquair!

7 mei 2009 om 10:59  

Succes met de zoektocht naar DE pook. Kun je ook mooi gebruik om die dronkenlap aan de overkant terug in zijn hoek te meppen. Als ie weer een oprisping heeft...

7 mei 2009 om 11:08  

Wij hebben ook een openhaard zonder pook, en er al diverse vorken zwartgeblakerd omdat ze misbruikt werden als pook. Waar koop je zo'n ding?

7 mei 2009 om 13:07  

Ik heb toendertijd even zo'n ding gekocht voor de BBQ, tot ik één tegenkwam. Je kunt het bij de OH speciaalzaken wel kopen hoor ..

Succes met de cadeaujacht..

groetjes Elise

7 mei 2009 om 17:28