28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Buurman en buurman


Ik heb laatst een stukje geschreven over onze buurman : OVERbuurman.
Nu wil het dat wij ook een naaste buurman hebben die ook R heet en die nu word aangezien voor de dorpsgek die lamzat onrust heeft staan zaaien in de straat.
Maar dat was hij dus niet want onze buurman R is een beste vent, het type no nonsens maar lekker duidelijk, eerlijk en oprecht evenals zijn vrouw die echt NOOIT een slecht humeur heeft (hoe doet ze dat?) . Dus dat dat even duidelijk mogen zijn :  het was de OVERbuurman R (overkant hoogstraat)  die inmiddels ook nog een handje heeft gegeven (ware het niet van harte) maar aangezien mijn lief hem beloofd had hem dagelijks aan te spreken op zijn onbeschofte gedrag heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en toch maar handje geschud. 
Ach en dan is het natuurlijk ook wel goed , men moet namelijk ook vergevingsgezind zijn in het leven (hoest hoest) en boos blijven kost alleen maar onnodige energie en heeft totaal geen zin, er is al ellende zat in de wereld. (echt,  ik had het klooster in gekund hoor ware het niet dat ik niet opgesloten wil zitten en hou van shoppen, George Clooney, mannen en seks  de buitenlucht, vrijheid en plezier)
Dus ook met onze dorpsgek (kan het toch niet laten )overbuurman is het nu inmiddels weer bijgelegd.
No hard feelings.
Verder hebben we hele leuke buren hoor,  allemaal hele leuke lieve mensen voordat iedereen nu denkt dat wij in een rare buurt wonen, het is een hele leuke straat met hele leuke mensen en we prijzen ons rijk dat we hier mogen wonen.

Ik heb een pook mensen een hele mooie pook en ook nog een hele auto vol hout van mijn pa dus we kunnen stoken en ik verbrand mijn vingers niet meer. Die pook daar word ik dus blij van, heel blij! Ik heb niet veel nodig om blij te worden hoor, ik kan ook blij worden van de heerlijke geitenkaas van de buurvrouw (die is echt verrukkelijk : de kaas bedoel ik , ja de buurvrouw ook maar ik bedoel de kaas in deze ;) ) of van een knuffel of van een mooie bos bloemen die ik van mijn lief kreeg vandaag, zo mooi , lief hè  .....

10 reacties:

Inge zei

Gelukkig is het allemaal weer goed met jullie overbuurman....hoewel goed....moet je maar afwachten he? Maar in elk geval is het bijgelegd!
Wat een mooie pioenrozen zeg, ik vind ze ook altijd zo mooi!

Fijne avond!

7 mei 2009 om 19:54  

Geitenkaas van D. mmmmjammmie!!!! Het water loopt mij in de mond! Morgen stukkie halen............
Ach ja, de Hoogstraat zo'n gemoedelijk straatje....Jammer dat ik weg ben!

7 mei 2009 om 21:35  

Ik vind het geniaal van je lief, om je overbuurman te laten weten dat ie aan z'n hoofd blijft zeuren tot het bijgelegd is.
En fijn dat je je pook gevonden hebt: laat de winter maar komen dan! ;o)
Oh ja, de 'Overgave' gaat mee op vakantie net als het schitterende gebrek, als ik hem dan nog niet uit heb tenminste.

7 mei 2009 om 21:36  

Succes met je pook. Ik zit inmiddels wel te smachten naar foto's van jullie nieuwe thuis!

7 mei 2009 om 21:40  
Ilse zei

@Inge: ja pioenrozen en ranonkels zijn mijn favorites

@Elsbeth: ik zit dus aan deze verslaving dankzij jou of moet ik zeggen door jou ;)

@Madelief: Wanneer vertrek je en mag ik mee? ;) en de winter mag nog even wegblijven van mij hoor... Wat ook een heel mooi boek is : Mijn naam is Sarah.
(zakdoeken mee)

@Toaske: de foto's komen echt beloofd, nog even wachten , ik moet de laatste puntjes op de i zetten en mijn keukentafel weer hebben en zo en dan maak ik foto's beloofd.

7 mei 2009 om 21:51  

Fijn dat je de pook binnen hebt. Wat gezellig he, zo'n open haard.
Meid stook ze en geniet van je huis

Fijne avond, Elise

7 mei 2009 om 22:56  
Door zei

Blij te horen dat je ook leuke buren hebt!! Geniet ervan.
Ik moet nodig bijlezen, loop achter met alle logjes :-)

8 mei 2009 om 08:06  

Tja, je weet het hè... beter een goede buur... Hahahaha... Ben jij ook zo gek op pioenrozen?? Ik heb precies zo'n zelfde bos staan hier!! Zacht roze... mooi!!!

8 mei 2009 om 15:30  

Ja hoor, van mij mag je mee naar Samos. Volgende week vrijdag om 6.00uur stipt vertrekken we(zusdus en ik) Verkoop je gewoon je pook!

8 mei 2009 om 15:51  
Ilse zei

@Wondelgijn: ja pioenrozen en ranonkels zijn echt mijn favorieten en tulpen ook wel ...
@Nicolette: Heerlijk lijkt het me Samos ben er nog nooit geweest, jullie gaan toch wel bloggen daar he dat ik een beetje op de hoogte blijf??

8 mei 2009 om 17:39