28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zomer


Gisteren was het HEEL mooi weer.
Echt lekker en het leek even bijna zomer.
Maar mensen dat wil niet zeggen dat je dan meteen ook moet denken dat het zomer is.
Mijn god,  wat een vlees op straat zeg.
Ik schrok me wild.
Dat je je slippers uit de kast haalt dat snap ik dan nog wel maar dat je bijna naakt de straat over gaat dat is me dan net iets TE.
En dat is nog niet erg als je het figuur er voor hebt maar sommige mensen die hebben geen idee denk ik . Die hebben geen spiegel thuis of zo.
Ik heb echt dingen gezien gisteren ....
Kijk ik heb ook overgewicht dus ik weet wat het is maar dan moet  je je niet in die korte broek proberen te wurmen van 2 maten terug. En je hebt de hele winter geen spatje zon gezien dus als je je dan met je veel te dikke en veel te witte  lijf in mini size broekjes wurmt die in je kont kruipen en daar nog een veel te klein topje met spaghettibandjes op aan trekt waar elke rol tien keer meer zichtbaar in is en uitpuilt (aan alle kanten, onder/boven/zijkant) en je bh die bijna van achteren in je nek kruipt omdat ie het gewicht niet meer kan tillen en je daardoor een vetkwab boven je topje uit hebt wapperen.. dan, dan, dan.. ben je echt heel erg onaantrekkelijk. Dan ben je echt een schouwspel en onsmakelijk en om te rillen.
Er is gewoon kleding te koop in je maat nl en zoals OPRAH al jaren duidelijk maakt (en zij kan het weten)  beter een maat te groot kopen dan lijk je nl dunner dan in een te kleine maat luister daar dan naar.
Ik vind het nl echt geen porem al dat vlees op straat. Als je nu al halfnaakt de straat op gaat wat doe je dan als het 30 graden is? 
Gruwel.


3 reacties:

Wat ben ik blij dat ik bruin, errug bruin ben nu. En ook ik ben echt de slankste neit maar een driekwart broek met een t-shirtje vind ik in april al bloot genoeg ..en dan alleen nog in de tuin hoor. Voor de buitenwereld gaat er een jasje overheen.
gelijk heb je, sommige mensen hebben géén idee.

Fijn weekend, Elise

4 april 2009 om 09:40  
Yuen zei

Die uiterst rechtse... is DUN bij de rest!!!

4 april 2009 om 21:14