28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Dik


Ik ben te dik, te vet, te klein voor mijn gewicht, te te te.
Jaha,  dat komt even binnen.
Ik ben ook niet een beetje te dik , nee veel te dik.
Ik heb last van een soort van omgekeerde anorexia, in mijn hoofd ben ik nl helemaal niet dik.
Ben ik gewoon Ilse die altijd haar hele leven lang gewoon een lekker figuur had op een paar uitstapjes na (de zwangerschappen) .
Dus als ik overdag gewoon bezig ben dan ben ik slank (in mijn hoofd hè? volg je het nog?) maar als ik dan in de spiegel kijk is het ff schrikken; " huh,  wie is die dikzak?"
Oh shit dat ben ik, waaaaaat ben ik dat??? da ken nie waor zijn........
Jaha,  wel dus en ik moet er echt maar eens wat aan gaan doen.
Dus bij deze jullie weten het , wisten het al , maar nu is het officieel;  ik ben dik. Bah.
En niks met: als je maar gezond bent en dat soort flauwekul.
Tuurlijk is gezond zijn leuk maar lekker in je vel zitten ook. En door mijn hoofd zit ik lekker in mijn vel (letterlijk en figuurlijk) tot ik in die spiegel kijk , schrikken !!!!
Ik wil gewoon weer alles aan kunnen trekken wat ik leuk vind zonder te denken aarrggh dit kan echt niet...
Ik woon niet op Aruba of andere landen waar men vrouwen aanbidt met een dikke reet,  helaas, ik woon in NL waar de meeste maten in de winkel gewoon 38-40 zijn en daar pas ik op dit moment gewoon niet in.
Dus ik ga net als Paul de Leeuw met de billen bloot (nee,  niet letterlijk tuurlijk,  dat zou pas écht schrikken zijn) maar ik ga op dieet.
Zo het is eruit, watch me , hou me in de gaten , zodat ik weet,  dat iedereen op me let en het wel uit mijn hoofd laat nog iets te eten waar ik dik van wordt....
Over een aantal maanden moet ik gewoon weer slank zijn. 
Nu moet ik wel even zeggen;  ik ga stinkend mijn best doen nu iedereen het weet maar ben nog bezig met mijn thyrax af te bouwen (medicijn voor mijn schildklier) dus wel een beetje afhankelijk van natuurlijk. Maar we gaan ervoor !!!! Ik ga ondanks het afbouwen van mijn schildkliermedicijnen op dieet want ik ben bang dat men mij anders naar binnen moet rollen straks in het nieuwe huis of nog erger dat de deur breder moet worden gemaakt.
Wie doet mee????? Please, doe mee, het is nl zoveel leuker met meerderen en dan kunnen we lekker samen klagen en je houdt het langer vol want je wil niet als eerste door de mand vallen toch? Of ben ik de enige die zo is? En je gaat mij niet wijsmaken dat je je lekker voelt met al die overtollige kilo's dat geloof ik niet, daarbij is het nog slecht ook voor je gezondheid. Dus kom op dikzak, we gaan ervoor.

9 reacties:

Anoniem zei

Tja ik moet helaas ook weer!!!!Had al besloten om maandag te beginnen. Altijd maandag hè, hi hi.
maar zondag heb ik een etentje wat ik echt niet kan afzeggen, dus maandag. Ik ben ook met mijn schildklier aan het sukkelen daarom moet ik wel. Ik hou je op de hoogte,groetjes nelis

4 april 2009 om 11:40  

Ik hoef niet zo veel (2 a 3 kilo), maar het moet er wel vanaf eigenlijk.... Ik doe hier wel in mee!! Al is het alleen maar om je te ondersteunen...

Zouden die smeerseltjes om cm. te verminderen nu ook helpen om die 'zwemband' om mijn middel en heupen weg te halen...?? :-(

4 april 2009 om 15:51  

moedig om nu te beginnen maar kun je niet beter wachten tot na de verhuizing ? je hebt al je energie nodig voor de laatste loodjes. enne...zo dik als jij beschrijft dat je je voelt, ben je echt niet. al snap ik prima dat je er moeite mee hebt dat er kilo's bijgekomen zijn. gezellig weekend.

4 april 2009 om 16:00  

Ik doe niet mee, want ik vind mezelf meer dan prima (tja, wat wil je met -12 kilo). En ben jij echt zo te dik dan? Als ik hiernaast die foto van je zie in bikini dan zie ik een prachtige vrouw (of is die foto heul oud?).
Succes in ieder geval.

4 april 2009 om 16:27  

Heey Ilse
ik ben ook 4 weken geleden begonnen, maar de laatste 2 wekn lukte het minder. Ga er vanaf maandag weer vol tegenaan! Ik ben nu 1,5 kg afgevallen...nu nog een kilo of 6 minimaal........ik wil ook erg graag weer eens slank zijn in de zomer....lijkt me zo heerlijk!
Ik begrijp helemaal wat je bedoelt!
suc6!!
groetjes Dianne

4 april 2009 om 19:24  

Ik moet ook, even een weekje of 8 dieten. Ik ga Sb-en en af en toe zal ik op mijn logje iets melden

Succes, Elise

4 april 2009 om 20:05  
Yuen zei

Foto's!!! Want wij kunnen dat beter beoordelen. ;) haha, grapje. Brandnetel thee, werkt zuiverend!

Ik mag niet lijnen.. omdat ik nog steeds borstvoeding geef en hoop het minimaal 9 maanden te volbrengen. Vind niet dat de kilo's eraf vliegen zoals iedereen dat zegt. Maar wel lief dat ze vragen of ik ben afgevallen.

Niet te veel denken dat het moet, want dan komt het dubbel zo hard weer eraan.

4 april 2009 om 21:12  
Soes zei

Ik kom even niet en ik loop hier meteen gigantisch achter. Man, wat blog jij snel...

Maar over die kilo's: ik wil er ook wel wat kwijt.
Ik ben 2 jaar geleden een heleboel kwijt geraakt. Ik kon echt niet meer roepen dat het zwangerschapskilo's waren, want de tweeling was toen inmiddels 3.
Ik ben niet meer aangekomen, maar er mag nog wel wat af.

4 april 2009 om 22:42  
Inge zei

Ha die Ilse,

Ik ga maandag (weer die maandag) ook maar weer van start met het SB dieet. Was errugg goed bezig maar ja die paaseieren lijken stuk voor stuk mijn naam te roepen.
Vanaf morgen maar weer aan de tomaten, komkommer, tonijn en biefstukken en effe geen koolhydraten meer en natuurlijk alleen pure chocolade..
Succes en ik hou je op de hoogte.

5 april 2009 om 14:14