28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Arme Elvis, arme George...Ik heb hem zojuist weggebracht , onze Elvis.
De trip naar de auto vond ie al helemaal NIKS want het is ik herhaal het nog een keer HEEL ERG KOUD en chihuahua's houden niet van kou, tenminste die van ons niet en niet van regen en niet van wind , die van ons houdt van lekker voor het haardvuur liggen en schijten op het tapijt.
Dus we gingen te voet naar de auto , in de auto: piepen piepen piepen dus nam ik hem maar op schoot, toen ik na 10 minuten flink gas te hebben gegeven zodat de ruiten zouden ontdooien, weg reed. Dat vond ie fijner, hij nestelde zich even in mijn nieuwe jas (heb ik al gezegd dat ik een nieuwe jas heb trouwens? ik heb dus een nieuwe jas !).
Bij de dierenarts aangekomen bracht ik hem naar binnen en dat vind ie best want we zijn er al heel vaak geweest maar meer voor Bettie dus ging ie relaxed op mijn arm mee naar binnen.
Toen ik hem aan de assistente gaf was ie helemaal niet meer relaxed hij houdt nl alleen van mij en zeker niet van vreemden aan zijn lijf en keer me smekend aan of ik hem terug bij mij op de arm wilde zetten ja dat verwonderd u hè dat ik weet wat die hond denkt? ik ben naast moeder, ondernemer, styliste, fotograaf, komiek, verpleegster, interieurverzorgster, sterrenkok dus ook nog paranormaal begaafd en binnenkort schrijfster , proest
Maar ik liet hem daar , heb nog even getwijfeld maar het is beter dat Elvis even geholpen wordt die vunzigerd want we willen natuurlijk niet over 6 maanden een nestje van Bettie en Elvis...

Door de ijzige kou ging ik huiswaarts om hier een heerlijk kopje Nespresso te krijgen van George die bedenk ik er zelf even bij Clooney en om dit blogje te schrijven want zometeen moet er weer een witte was uit de machine de droger in moet ik bedden verschonen, en weer naar de Hema een krabber halen voor manlief die nu al 2 dagen met een stukje plastic zijn ruiten probeert schoon te krabben . Nee, die windowscreen nog iets, is niks, want dan moet je nog je zijkanten allemaal schoonkrabben , de spuitbus is natuurlijk hartstikke milieu onvriendelijk proest weer, die haal ik dus voor mezelf want manlief wil hem niet is troep zegt ie die lak beschadigd, nou ik hou van dat soort tips , dus kom maar op met dit soort dingen die het leven van een overgetalenteerde vrouw vergemakkelijken ; )
Gelukkig woon ik in het centrum en is de Hema om de hoek , zo handig een Hema om de hoek en ik ben zwaar fan ook van de Hema ik weet nog dat ik toen ik in Frankrijk woonde altijd meteen naar de Hema ging als ik in Nederland was. Ik koop er van alles , zo liggen er een stuk of 10 leesbrilletjes hier in huis van de Hema , die liggen overal want ik ben ze altijd kwijt en ik heb ze natuurlijk helemaal niet nodig neee , handdoeken koop ik meestal bij de Hema alhoewel ik die laatst een hele stapel bij de H&M Home heb gekocht en die waren ook fijn , ondergoed kids behalve de oudste mannen hier die willen alleen maar Bjorn Borg of Jack&Jones onderbroeken , panty's, maillots, cremespoeling, basic tshirtjes voor mezelf die zijn echt TOP van de Hema, kleding kids, pyama's, sinterklaasinpakpapier, schrijfgerei, schoolspullen en mijn kerstkaarten heb ik er laten drukken (op Hema internet dan hè ook makkelijk gewoon thuis lekker warm bij de Hema shoppen)

Tot straks dan laat ik nog even weten of Elvis nog kan lopen...balloos.

Who the fuck is this? Dit is George Clooney toen ie dertien was...er is nog hoop dus als je jong en lelijk bent ..... o mijn god ik krijg spontaan een slappe bij wijze van spreken dan he voordat u zich allerlei dingen in het hoofd haalt Oh wat zag ie eruit...


14 reacties:

nou geef mij ook maar George leeftijd nu...of ook een lekkertje Richard Gere....
ach ja ar moet wat te wensen over blijven.. en te dromen:)..
succes met Elvis
grts

15 december 2009 om 10:46  

Ach die arme George, die moest toen ook naar DE kapper van z'n moeder..kun je tegen Yoni zeggen dat het dus nog best goed zal komen met hem! Groeten, Corine
PS en je nieuwe jas?? Is ie echt warm?? want ik haat kou!! dus die jas wil ik zien!!

15 december 2009 om 11:14  

Gelukkig dat je ELVIS hebt weggebracht en niet George. Ik zie George al smekend kijken als hij bij de assistente in de armen ligt......zo van: "Neem me alsjeblieft terug!!"

15 december 2009 om 11:15  

Ach, lelijk in de luier is mooi in de sluier, zeggen ze toch altijd? Dat gaat voor George in ieder geval op.

O jee, als dat dan maar niet andersom voor onze kinder geldt..... want die zijn nu al prachtig!

15 december 2009 om 11:19  

Mijn hemel, het is maar goed dat George vroeger niet mijn buurjongen was, dan had ik nu spijt hè, als haren op mijn hoofd dat ik hem had laten lopen met dat bloempotkapsel.
Arme Elvis, die stakkert! Let maar op: hij wil de hele avond in je jas zielig liggen zijn.
En die smeerlappen van bouwvakkers komen straks al om het glas te verwisselen. Ik heb het nu al koud!

15 december 2009 om 12:43  
Anoniem zei

Arme Elvis , zorg maar dat ie vanavond lekker warm en rustig kan liggen bijkomen.
Pijn zal ie niet hebben, daar zijn van die fijne injecties voor die werken 48 uur.
Geef t arme schaap maar een dikke kus van me.

O en George, tja, ik heb het er niet zo op, doe mij Bono maar :)

Femke

15 december 2009 om 12:53  

hihi, toen ik je titel las dacht ik toch echt even dat george ook geholpen was....
sterkte met die zielige elvis!
groetjes van jootje.

15 december 2009 om 14:07  
lia zei

Misschien heb je Elvis al opgehaald, en hem getroost omdat je hem bij vreemde achterliet. En die George, zou leuk zijn als hij zelf de koffie eens een keer aangaf, maar helaas........ Sommige worden mooier naarmate ze ouder worden, en sommige helaas niet.

groetjes Lia

15 december 2009 om 18:53  
Zara zei

George is alleraardigst opgedroogd zeg! Maar de meeste mannen knappen op naar mate ze ouder worden. Zo is de Chef ook niet te versmaden en vraag ik me mezelf wel eens af waar ik vroeger op viel bij hem...
Kijk, ik ben als knapperd geboren dus dat de Chef mij koos is niet zo verwonderlijk.
En Elvis: leeft ie nog? Balloos en al. Kijk maar uit dat ie niet bevriest in deze dagen!

15 december 2009 om 18:55  

Ach, alweer een illusie armer, bye George. Maar veel belangrijker, hoe is het nu met Elvis?
Dag, Karin

15 december 2009 om 19:04  

Wahahahaha, toen ik de kop las dacht ik: "Arme George..??? Arme George...?? Je zult met George 'opgescheept' zitten!! Niks mis mee!!" Pas bij de foto onderaan je bericht bedacht ik me..... "arme, amre, arme George!!!!" Wahahahahaha
Hoe is het met Elvis??

15 december 2009 om 19:08  
Anoniem zei

Wat un lillikerd, gelukkig is ie goed opgedroogd.
Hoest met Elvis?
Nu heb jij dan wel een lekkere warme jas ( graag een foto) hadden ze geen kleintje voor Elvis dan, doet ut vast leuk in het Harderwiekse.
Ben blij om te lezen dat jij ook tich van die Hema brillen hebt.
Bij mij liggen ze ook overal heb zelfs een goed gevulde accubak in de keuken staan, begin me nu zelfs in te beelden dat ik met bril beter kan denken, heel erg.
Sterkte de komende dagen want het wordt berekoud.
x Fon

15 december 2009 om 19:33  

Oh die foto van de jonge George. ;-)

Ik hartje de Hema ook heel veel. Alleen beetje vervelend dat de ex van neef er werkt! :-(

15 december 2009 om 21:26  

Jeetje die was echt lelijk ! Ik hoop dat eht goed komt met Elvis en dat hij stopt met je kleed vol te kakken.

gr. Elise

15 december 2009 om 22:03