28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maandagochtend humeurtje


Zo leuk, tis maandag, de vakantie is voorbij en ik heb knallende hoofdpijn.
We gaan er eens lekker tegenaan, heb er zin in (not dus).
Bah, ik kan wel janken want ik vind dit dus gewoon helemaal niks hè? Na elke vakantie heb ik gewoon een baalweek. Balen omdat de vakantie voorbij is en de sleur weer begint.
En ik haat sleur as you know.
En helemaal nu op maandagochtend met een knallende hoofdpijn. Ik heb er gewoon een rothumeur van.

En ik heb genoeg te vertellen want gisteren kwam ex de kinderen terug brengen met zijn nieuwe vriendin en nieuwe kerstspullen die hij voor mij had opgehaald in het Zuiden des Lands. (mooie spullen kwijl kwijl ik zou echt naar de open dag komen hoor KLIK)
Ja, dat doet hij voor me ja, zo goed is de relatie dus nog steeds.
En ik zag dus gisteren voor het eerst zijn nieuwe vriendin ......
En ik mag er niks over schrijven dat wil ex niet namelijk dat ik hier over hem dingen schrijf dus dat doe ik dan maar niet . Jammer hè??
Want genoeg stof tot schrijven hoor, genoeg, alleen ja hij wil het niet want hij wordt er op aangesproken over dingen die ik schrijf over hem en dat vind hij niet prettig . Dus voordat de Weertenaren weer dingen gaan vertellen over nieuwe vriendin...schrijf ik niks, ja eigen schuld dan moesten jullie hem maar niet dingen doorvertellen die ik hier schrijf duh... Of hem opbellen dat ie een nieuwe vriendin heeft omdat je dat hier gelezen had...
Kijk en de relatie is nog helemaal goed tussen hem en mij en dat wil ik dus zo houden dus schrijf ik hier niks over zijn nieuwe vlam. en dat kost me toch een moeite want ik ben van het vertellen he mensen van gewoon zeggen wat je denkt en vind en dat kan nu niet pffff, bel/mail me maar als je het wil weten ;)

Mijn moeder (ook niet nieuwsgierig) die vroeg zelfs of ik niet even stiekem een foto kon maken haha ja tuurlijk ma , iemand komt binnen en je maakt meteen een foto van diegene dat valt vast niet op, en stiekem ?? Moet ik me dan achter de bank verschuilen en fotograferen hoe zie je dat voor je?? Nee dat hebben we dus maar niet gedaan ... jammer hè?? Anders had ik die nu kunnen plaatsen en hadden jullie allemaal zelf kunnen zien waar ik het niet over mag hebben hahahaha.

Enfin de kids zijn er weer en de sleur begint weer......denk dat ik maar eens een weekend weg ga boeken of zo met honden want zwangere Bettie die laten we niet alleen nu , die groeit echt met de dag, dikke rolmops is het, en tepels my god ben zo blij dat ik geen hond ben...
En wintertijd is ingegaan dus ik MOET er nu echt aan, het is gedaan met de zomer, snik.
Ik ben dus echt een zomer/lente mens dat is een ding wat zeker is en deze donkere dagen is niks voor mij. Mijn Philips Lamp (KLIK) draait overuren , nu al , ja ja ik heb licht nodig ...
Het helpt echt .

Fijne maandag allemaal !!

18 reacties:

Whahaha! Je mag er dus niets over schrijven? Met dank aan de dames in Weert dus. Da's jammer want ik hang aan je lippen, dat begrijp je. Toch er maar even een pb-tje op hyves tegenaan gooien dan...er zit niets anders op.

26 oktober 2009 om 10:07  

Ja das nou lekker zeg die miepen uit Weert, wij willen ook wel even weten wie nieuwe love is.(kan vast niet tippen aan jou). Ach die wintertijd,hier hebben we er ook last van. Weer is ook niet om naar huis teschrijven. Wij gaan de boot van de week naar de winterstalling overvaren. Dat is voor ons een teken van ,,einde,, zomer. Duurt weer tot april dan gaan we hem weer lekker ophalen. Zit ook te denken aan een lamp. Word ik misschien wat vrolijker, nu ben ik voor mijn omgeving soms niet te harden. Maar oke er komt weer een gezellig drukke tijd aan. Pak nou maar lekker al dat moois uit en maak er snel foto's van kunnen wij het ook zien. lieve groet Leni

26 oktober 2009 om 12:11  

Joh dan ga je toch lekker met de lamp aan tussen al je mooie spulletjes zitten ben je zo weer beter toch.?
Nee hoor grapje heb jij echt zp.n lamp? en hoe bevalt dat?
Lijkt me ook wel wat maar ja er hangt wel een prijskaartje aan zeg!!!
Groetjes Truus

26 oktober 2009 om 12:17  

Heb al twee keer deze week mijn blog weggehaald, omdat vriend het niet leuk vind dat ik over m schrijf.(knallende ruzie najaa!!..)Wat is dat toch voor gezeik van die kerels.. laat ons toch gewoon schrijven! kun je het niet weer in een sprookjes vorm schrijven dat het niet opvalt voor de persoon. Niet vandaag natuurlijk!..
Hejj en kop op joh, over 8 weken heb je weer vakantie.. echt voor je weet is het weer zover!
zucht..

26 oktober 2009 om 12:18  

Tip: Als je wéét dat je na elke vakantie een baalweek (zo lang?!) hebt, doorbreek dan die door jou zo gehate sleur. Want je klaagt er wel graag over he?! ;-)
Maareh..
Je hebt mijn email/hyves, dus mail mij dat verhaal over ex en vriendin eens gauw!

26 oktober 2009 om 12:20  

Niks vertellen??? Wat een opgaaf!!!
Dus eigenlijk meld je nu alleen dat je hoofdpijn hebt terwijl je zoveel meer te melden hebt.. volgens mij gaat die hoofdpijn over als je alles er uit gooit :) Toch?
Groeten, Corine

26 oktober 2009 om 12:47  
Anoniem zei

hier ook de pest in omdat de vakantie afgelopen is, vond het zo gezellig om het ventje thuis te hebben. ben al aan het aftellen naar de kerstvakantie?

o en wat balen dat je niet van de winter houd, ik ben gek op herfst en storm en donker en het hele huis verlicht met kaarsen en straks kerst ( the most wonderfull time of the year!)
heerlijk heerlijk daar word ik nou helemaal gelukkig van.

groetjes
fem

26 oktober 2009 om 12:51  

Joh, geef ff door op hyves wat je echt vindt van zn nieuwe vlam. Ik zeg niets nl. Ik kan hier onbespied schrijven over de Chef en mijn kids, ze lezen niet mee. Behalve toen met de Chef zn operatie en de mutsjes die ik gekocht had voor z'n ...ding.
Nou ja goed, je weet inmiddels toch wel dat zusdus en ik gaan komen he op vrijdag de 20e!?
Komt nieuwe vriendin ook???

26 oktober 2009 om 19:03  

oke, misschien moet je je philips zonnetje even de boel in een ander licht laten zetten.
sleur kan je vrij vertalen in structuur, geeft wat richting aan de dag,. go with the flow zou ik zeggen in plaats van er tegenin te zwemmen, scheelt je bergen energie en frustratie en voor je t weet "flow" je zo weer de kerstvakantie is. Life's what you make it! dus mopper even van je af, adem in en uit en ga ervoor! je hebt een hoop om voor te zorgen maar ook een hoop om van te houden!

26 oktober 2009 om 19:10  

Hihi, je mag dus niks zeggen...je hebt heeeel knap niks gezegd ;-)))))))

Geniet van je lampje!!

26 oktober 2009 om 19:24  

Stoer hoor, dat je niets zegt! Succes met deze week.

26 oktober 2009 om 19:47  

Lieverd... geloof mij, het is beter dat ex nog steeds met je meeleeft dan in een relatie zitten waarin je op je blog gewoon kunt vertellen dat je een affaire hebt met een andere man en hij leest het niet eens...

yep... been there, done that ;-)

Ik ben zelfs lichtelijk jaloers dat je zo'n respectvol contact nog hebt met de vader van je kids, ik zou zo graag willen dat ik dat OOK kon zeggen, met de vader van mijn kind dan, dat is iemand anders dan waar ik net over tikte :O

XXX

26 oktober 2009 om 19:54  
Wim zei

was je jaloers op haar?

26 oktober 2009 om 19:59  
Inge zei

Slecht begin van de week....jammer....maar wel heel herkenbaar! Fijn dat je lamp jou zoveel wonderen doet!

26 oktober 2009 om 20:02  
Ilse zei

@Wim: nee dus en meer mag ik niet zeggen of zegt dit al genoeg?

26 oktober 2009 om 20:07  

O wat jammer .. Mijn ex is getrouwd met een HEKS. Ja echt, ze is zo leleijk als de nacht, heeft een pruik, lelijk gebit, de kinderen vinden en vonden haar altijd zo eng.

Kijk ik schrijf het gewoon.
En de ex van mijn echtgenoot is nog vele, echt vele malen erger ..

zucht .. wat verchrikkelijk toch allemaal
haha

fijne avond, Elise

26 oktober 2009 om 22:00  

Nu ben ik echt weer heel nieuwsgierig naar die nieuwe vlam... hahah! Oh, ik moet gelijk trouwens denken aan een serie waarin een vrouw ook constant achter zo'n lichtbak zat. Hilarisch, maar het werkt dus?

27 oktober 2009 om 17:35  
Soes zei

Hahaha, you've got mail.....
tsjonge-jonge-jonge, wat benne we weer nieuwsgierig...

27 oktober 2009 om 22:18