28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gooische vrouwen


Ik heb me helemaal lam gebeld voor Gooische Vrouwen vanavond want ik wilde natuurlijk nadat ik maar liefst 3x gebeld werd door Martin Morero himself (echt waar!!!) dat deze serie de Televizierring zou winnen.
Dus heb ik gebeld, vaak gebeld, heel heel vaak gebeld en manlief heeft HEEL VEEL smsjes gestuurd.
Want ja ik vond dat het eens tijd werd dat Linda de Mol won en vond het al totaal onterecht dat Yvon Jaspers weer de prijs voor vrouw van het jaar had en ik gunde haar niet ook nog eens die ring. En omdat ik het in NL altijd zo belachelijk stom vind dat MEN denkt dat die Linda niks kan en alleen maar beroemd en rijk is geworden door haar broer. Dat is dikke bullshit.
Die vrouw werkt er hard voor en heeft gewoon talent en het is eens tijd dat Nederland dat inziet en haar dat gunt ook. Altijd dat ziekelijke jaloerse gedoe hier in Holland , iedereen is alleen maar goed en leuk als ie zo "gewoon" is gebleven. Nou laat haar lekker niet gewoon zijn en genieten van wat ze heeft bereikt.
You Go Linda en als dank dat je dankzij ons gewonnen hebt wil ik wel een weekje naar Portugal op vakantie in die luxe villa


Wat ik ook al een een paar dagen hier kwijt wil is die enorme oetlul die ik laatst op tv zag bij Hello Goodbye. Wie heeft het gezien??? die man die op zijn vriendin stond te wachten waar hij al DERTIEN jaar een relatie mee had wat geen relatie was maar ontwikkelingshulp volgens hem.
Die toen hij doorhad dat hij met zijn 67 jaar en zijn nu 28 jarige vriendin door de mand zou vallen als dikke vette viespeuk van een pedofiel ineens nog maar 11 jaar een relatie had? En toen de presentator beter bleek te kunnen rekenen dan hem en dus zei ze was dus 17 (eigenlijk was ze dus 15 toen ze deze ontwikkelingshulpboer tegenkwam) ineens weer het verhaal verdraaide dat ze NET 18 was toen ze een relatie kregen...
Ja my ass ja, die griet was gewoon 15 en hij was een viespeuk die zichzelf ook nog zag als groot weldoener want meneer deed op deze manier (door met een 15 jarige naar bed te gaan) aan ontwikkelingshulp.
Zum kotsen vond ik het gewoon BAH.

Zo en nu wil ik nog even zeggen dat ik het echt heel erg vind dat Gooische Vrouwen ten einde is en ik me enorm verheug op de film volgend jaar waar Willemien dan ook weer in meedoet...
Maar nu ben ik eerst nog even aan het balen dat ik vanavond de laatste aflevering gezien heb...18 reacties:

Soes zei

Huh? Wat?
Waar gaat het over? Televisier ring, Gooische vrouwen.... heb ik geen tijd voor!!!
Ik sta hier gootstenen te ontstoppen en te dweilen omdat hier een kleintje vergeten was de diepvries weer dicht te doen.
Aaargh.

24 oktober 2009 om 11:29  

Hoi Ilse,

ik ben het helemaal met je eens: ontzettend jammer dat de serie stopt, en terecht dat ze de ring hebben gewonnen!

In eerste instantie wilde ik niet eens gaan kijken, vanwege Linda de Mol, maar iemand die zo de spot met zichzelf kan drijven vind ik geweldig! En nu ben ik een enorme fan van deze humoristische serie.

24 oktober 2009 om 12:17  

jahh jammer he dat t alweer afgelopen is... dussss er komt een film ;) net als bij sex and the city ! wat overigens ook een geweldige serie was , ik heb die denk ik wel 5 keer gezien haha

En dat vieze mannetje heb ik niet gezien , ik haat dat soort kerels met hun import bruidjes. BAH!

24 oktober 2009 om 12:26  

Die heb ik dus moeten missen. Die laatste.
Maar niet getreurd, ik heb zogenaamd 'delay tv'.. kan dus terug in de tijd kijken, haha!

YEAH!

24 oktober 2009 om 12:32  
Toet zei

Je gesms heeft geholpen Ilse. Ik denk dat Linda je binnenkort wel belt! ;-)
(En waarom belt Martin jou? Nou nou nou?? :-) ).
Ik heb dit en vorig seizoen niet gezien. Kon steeds niet kijken en heb geen opname mogelijkheid. Dus hoop ik dat ik ooit nog eens de dvd's van iemand kan lenen (of op MP kan kopen oid), want het is idd een Erg Leuke Serie.
Ik heb ooit Linda live gezien bij Miljoenenjacht (ben zelfs op tv geweest met een koffer op mijn schoot). Vond haar dat erg goed en leuk en relaxt doen. Zeker een topvrouw als je eens bekijkt wat ze allemaal doet en gedaan heeft!

24 oktober 2009 om 12:36  
Kari zei

Ben ook fan van Linda!!!!!lijkt me een zalig wijf....
en inderdaad die vieze kerel bij Hello goodbye werd ik ook een beetje misselijk van .om te rillen...

24 oktober 2009 om 12:42  
Anoniem zei

Lieve Ilse, Ik ben het ZOOOO met jou eens. Ik vind Linda een vakvrouw en die andere actrices en acteurs in Gooische vrouwen zijn eindelijk, eindelijk eens zo goed, dat je niet het idee hebt dat je doof bent of dat er eigenlijk ondertiteling bij zou moeten. Kanjers en jammer dat het voorbij is. Eindelijk eens tv voor de vrouw ie het leven kent, nee, kunnen we weer naar amerikaanse b-series zitten kijken die ze eindeloos herhalen en wie kijkt er nou helemaal naar zo'n boer en die boerse vrouwen: wat een dom gedoe. Heb hello goodbye gemist, maar wat je beschrijft is misselijkmakend. Maar heeft Gooische vrouwen nu die ring gekregen ? Lijkt overigens wel alsof Nederland maar vier vrouwen heeft als je Maxima meerekent. Ik kijk nu geen tv meer, moeten ze het zelf maar weten.

24 oktober 2009 om 12:57  

Ja, helemaal terecht dat ze gewonnen hebben! Ik heb de aflevering van gisteren nog niet gezien, want bezoek, maar dat gaat nog goed komen. Jammer dat het voorbij is.

Off topic: mijn WoW-logje over 'overdragen' ging over ouderparticipatie. Ik ga er maar even van uit dat je het niet gelezen hebt, anders had ik vast al jouw (h)eerlijke visie op dat onderwerp gelezen! ;-)

24 oktober 2009 om 13:11  

Oh ik zal ze zo missen en dan vooral Claire en Roelien, ik lach me rot om ze! Ik ben blij dat ze gewonnen hebben met de ring, dat is wel eens verdiend. Volgend jaar wint gewoon 'Wie is de Mol' want Boer zoekt Vrouw moet echt volgend jaar leuker, de boeren zijn dit jaar geen ruk an, behalve Hans dan met z'n blauwe trouwe ogen.

En ja, ik heb het gezien van Hellogoodbye. Had niet eens in de gaten dat dat grietje dus 17 was...net zo oud als m'n dochter, je moet er toch níet aan denken, de smeerlap!

24 oktober 2009 om 13:59  

Ik ben het met je eens. Linda werkt er hard voor, net als ik maar dan anders. Ik heb ook niet voor niets onze poezekind naar haar vernoemt 'Sjerril'. Bij de dierenarts kwamen ze niet meer bij van die naam, maar ze luistert er wel naar. Dus. Nu maar wachten op de film alle Gooische vriendinnen bij elkaar, ze hebben me nog niet gebeld trouwens... Heb je echt Martin himself aan de lijn gehad?!
En die vieze vent had 'pas' 11 jaar een relatie met zijn ontwikkelingsproject. Echt waar, kijk maar bij uitzending gemist. Maar dan nog was het schaap pas 18en hij 56. Argh, hier zou je ervoor opgepakt worden; hij heeft het 'slim' aangepakt.

24 oktober 2009 om 14:53  

JAAAA Ik ben zo blij dat ze hem gewonnen hebben, en zo onwijs terecht! Hilarisch en beste nederlandse serie ever! Heerlijk genieten was het iedere vrijdag avond, zo jammer dat het is afgelopen. Ga ze missen!

24 oktober 2009 om 14:58  
Jis zei

Ja jiehaaaa idd voor de Gooische vrouwen ! Heb ook gesms-t. Jamme rdta ik niet gebeld heb, had Mr. Morero ook wel aan de lijn willen hebben ! En ik wist nog nie dat er een film kwam, geweldig !
Jammer, idd dat het afgelopen is. Wat een kanjer van een vrouw is die Linda toch he ?

24 oktober 2009 om 15:22  

Geen enkele aflevering gezien van GV, dus kan er niets over zeggen. MAAR die klojo uit Hello Goodbye wel, was idd een vreemd verhaal. Mijn maag draaide om. Deed me direct denken aan de mannen die ik in Bangkok rond zag lopen met kleine meisjes en kleine jongetjes. Pfff het uitschot van heel de wereld zie je daar. Echt een bepaald type die in hun eigen woonomgeving geen relatie hebben, omdat ze TE vreemd zijn.

24 oktober 2009 om 15:35  

ja top he! ik heb het ook zo voor haar gehoopt!

24 oktober 2009 om 16:34  
Ilse zei

@Nicolette: eerst zei hij in het begin 13 jaar...maar ja dat kannie he dus bedacht hij zich en werd het 11..
Enne Martin die belde mij mar liefst 3x omdat ik 3x gestemd had op gooische vrouwen om ze te nomineren en daar moest je je tel nr bij opgeven en toen werd je dus gisteren gebeld door een bandje ingesproken door Martin Morero himself. Schrok me een hoedje, ik dacht hè Martin ??? Hoe kan die me nou bellen die zit naast me op de bank? Ja wij noemen elkaar altijd Martin en Cheryl ... vandaar...

24 oktober 2009 om 16:46  

Ook al heb ik geen enkele aflevering gezien ze heeft hem gewoon verdiend, niet gestemd, wel gekeken naar de uitreiking, half dan, zat ook met mijn neus in mijn boek tussendoor ;-)

Hello Goodbye, ja zoiets ving ik op, het stond wederom op, maar dit verhaal heb ik dus gemist, ik hoorde alleen het leeftijds verschil eigenlijk, ja dat valt mij wel op, maar ik had gemist dat het al zolang duurde, viespeuk... Dan wel ja.

XXX

25 oktober 2009 om 08:33  

ik vind het zo jammer dat het afgelopen is, en persoonlijk vond ik het een beetje een soft einde, ik had een explosie in hun huis verwacht of zo
maar dat ze ein-de-lijk de televizierring gewonnen hebben vind ik superterecht
volgende week begint voetbalvrouwen weer
dat is een serie wat wel lijkt op gooise vrouwen, heerlijk om naar te kijken

25 oktober 2009 om 14:34