28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

SiehielugNou ik heb echt mijn dag niet , bah.

Gisteren wel de HELE woonkamer opgeruimd, alles is aan kant gelukkig.
De kerstboom zit ook weer in de doos dankzij mijn lief. 
En het is weer een woonkamer geworden , toen ik toch bezig was meteen maar mijn kantoor helemaal opgeruimd en spik en span gemaakt .
Ja dat komt allemaal door je weet wel dat ik het opruimvirus heb .
Dus ik moet er van profiteren als het er is want het kan ook zomaar ineens weer weg zijn en krijg mij dan maar weer eens zover...
Gisteren had ik een niet zo leuk gesprek met iemand en ik kan daar dus gewoon niet tegen.
Ik kom waarschijnlijk over als een taaie harde tante hier op de blog maar dat ben ik dus helemaal niet , kan ik wel zijn,  maar ik ben gewoon een heel emotioneel ding zoals mijn lief dat noemt.
En spanningen en ruzie en zo maken mij altijd heel erg verdrietig , behalve als het iemand treft waar ik niks om geef zoals buurmannen dan raakt het me niet,  maar als het mensen zijn die ik hoog heb zitten dan ben ik er goed ziek van.
Enfin... ook al is dat dan uitgesproken,  dat suddert nog na bij mij,  een dag of wat, dat heeft zoveel impact gehad dat krijg ik dan niet meteen weer uit mijn systeem . Volgens mijn lief trek ik me dat soort dingen ook veel te veel aan, ja hij is een man die hebben makkelijk praten.
Die zitten anders in elkaar, gaan een eindje wandelen of rijden , piesen een keer tegen een boom , slaan een pilsje achterover en dan gaat het wel weer. Bij mij werkt dat dus niet en piesen tegen een boom lijkt me een geweldige ervaring maar helaas die ik nog nooit heb kunnen beleven. Ik zit tegen mijn je weet wel aan te hikken (die maar niet komt??? hallooooo) en dan ben ik dubbel zo emotioneel dus hij kwam dubbel binnen en ik ben nog steeds een soort van verdoofd zeg maar.
Deze dag maar eens doorkomen en gelukkig heb ik genoeg te doen want ze staan straks weer alle 7 op de stoep. Ik ga denk ik maar eens filmen dit weekend kunnen jullie maandag zien hoe een weekend hier verloopt....
:)
Have a nice day en laat gerust een heel lief berichtje achter dat kan ik wel gebruiken want ik ben zoooooo siehielug. 
16 reacties:

inge zei

dat filmpje ben ik best benieuwd naar. en als ik dit zo lees, zou ik je zo een mcflurry geven.. of komt dat nou door dat fotootje? ; )

komt goed!

25 september 2009 om 09:38  

You can conquer the world, fly to the moon and fetch the stars from the sky, and yet life is nothing without love. And without love, everything is really nothing.

Lieve groet,
Claudia


p.s. uit: A Book of Love

25 september 2009 om 09:45  
Anoniem zei

ha ilse,

op het logje van nicole ben ik het niet altijd met je eens hihi maar ik vind je een enig mens als je ik verhalen lees ;)
enne tegen een boom piesen? heb ik gedaan, met een plasgootje dan he?
1 tip, niet naar beneden gaan kijken hoe goed je erin bent, dan pies je zo recht je broek in.

btw wat heb jij een superleuke woonkamer!

groetjes
femke

25 september 2009 om 10:24  

Ach meid, ik heb een kop thee voor je ingeschonken, ga lekker zitten. Denk even aan de liefdesbetoging die je dochter vandeweek deed.. en je lief heeft vast ook pas nog gezegd dat ie van je houdt..
en via het web vind ik je ook een heerlijke spontane teutebel.. dus je mag er zijn!
Thee op? Dan nu er weer tegenaan!
Groeten, Corine(THUIS)

25 september 2009 om 11:00  

Hier idem hoor Ilse, je staat niet alleen, mannen hebben soms zo makkelijk praten, kan ik mij dan ook weer boos om maken op zijn tijd ;-)

Dikke knuf voor jou, en ga jij maar lekker filmen!

XXX

25 september 2009 om 11:03  

Misschien moeten wij vrouwen ook eens tegen een boom leren pissen. Dat zou zó veel schelen.

Meid, zet een lekkere pot thee, koop wat tijdschriften én een doos bonbons en ga lekker op de bank liggen tot de koters thuiskomen. Knuffel!

25 september 2009 om 11:22  
Anoniem zei

Lieveke,...soms eens niet DOEN, maar ZIJN...WEL-ZIJN. Dat van op de bank is een goede raad; jij mag van mij ook twee tot drie weken lang een klein middagdutje doen in je nest hoor, volgens mij is dat ook net zo effectief als tegen een boom piesen.
Als een gesprek "goed" is geweest, dan kun je leren om het ook los te laten...als je blijft tobben, dient er nog eens gesproken te worden..
En ik vind gevoelige vrouwen helemaal het einde...en ook deze vrouwen kunnen leren de regie te houden IN ZICHZELF en jij bent lekker al lang op de goede weg.
Dutjes doen....en kusjes geven...
Lieve groet
Godeliva

25 september 2009 om 12:39  

Ja zulke gesprekken sudderen nog even na en moeten gewoon langzaam je lijf uit vloeien. Dat is hsp en dat gaat bij ons gewoon wat langzamer. Net zoals ik toen helemaal over de rooie was van de tandarts, na 4 dagen dacht ik: 'stik' en heb niet eens meer die brief geschreven. Dus neem je tijd, dan merk je dat het goed komt en geniet van je weekend! ;o)
(ik ben nogsteeds zóóó blij met je mooie spulletjes!)

25 september 2009 om 13:25  

oh bah ja ik ken het dat soort gesprekken... zelf heb ik t als ik mij onterecht behandeld voel, terwijl ik zo'n lieverd ben haha

Dat middag dutje verhaal hierboven spreekt mij ook wel aan heerlijk gewoon effe 2 uur slapen doen meid !

Ps waarom staat Gris Blanc nog niet bij je favo blogs?

25 september 2009 om 13:56  
Zara zei

Jij, met je brede rug... Maar ik snap het wel, ik kan ook van stomme dingen helemaal van slag zijn. Lekker gaan filmen het weekend en ons laten meegenieten.
En de pakketbezorger ook graag even op de film, kunnen we nog een beter beeld krijgen van jouw belevenissen!

25 september 2009 om 13:58  

Wat vervelend voor je. Ik snap wat je bedoelt: soms heb je van die vervelende dingen die maar aan je blijven knagen, hoeveel cognitieve therapie je er ook tegenaan gooit. Soms lijkt er wel kortsluiting tussen verstand en gevoel.

Misschien ruim je tegelijkertijd met je huis ook dat vervelende gevoel op.

Sterkte, en je hebt gisteren in ieder geval twee vrouwen ontzettend blij gemaakt las ik op hun blogs!

25 september 2009 om 14:21  
Door zei

@Nicole; DRIE vrouwen zelfs!

@Ilse; goed plan dat filmen! Ik ga er maandag voor zitten...

25 september 2009 om 16:04  

Hier.... is mijn schouder, kom even zitten en leun maar lekker tegen me aan. Even huilen mag hoor, doe ik ook als het weer eens zover is. Weet je waar je ook lekker kunt huilen? Onder de douche, tranen gaan meteen weg, niemand die het door heeft (want dat wil ik dan weer niet..) en evt. geluid dat je maakt wordt geabsorbeerd :-)

Gaat het weer een beetje, nog een grote mok choco met een lekkere punt van dudok? Of liever een wijntje met wat zalige pecannoten!

Je weet dat leven het meervoud is van lef en lef heb je getoond door dat gesprek aan het gaan! Goed van je!

Geniet van het hele span (het is al heel snel weer maandagochtend :-) Liefs Claudia B.

25 september 2009 om 17:08  

Komt goed schatje !

Fijn weekend, Elise

pss, koop een klein boomje !

25 september 2009 om 17:44  

Ach lief vrouwke toch. Wat zit het soms allemaal tegen. Ik kan me voorstellen dat sommige gesprekken/botsingen je niet in de koude kleren gaan zitten. Maar het is in ieder geval gezegd, dus het kan niet gaan zitten sudderen!

Verder toch weer veel humor in je stuk, heerlijk. Deze vind ik geweldig: Die zitten anders in elkaar, gaan een eindje wandelen of rijden , piesen een keer tegen een boom , slaan een pilsje achterover en dan gaat het wel weer''.

25 september 2009 om 20:06  

Wat naar. Schrale troost is dat ik denk dat een heleboel mensen zich erin herkennen...

27 september 2009 om 13:34