28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik ben een beetje druk...en lul dus van de hak op de tak.
Ik snap het niet , dames, leg het me eens uit.
Hoe kan het toch dat die dames van tv in plaatst van ouder alleen maar jonger lijken?
De zwaartekracht heeft totaal geen vat op ze , nee sterker nog, het gaat juist in plaats van naar beneden omhoog bij ze.
Hoe doen ze dat toch?
Ze beweren allemaal bij hoog en bij laag namelijk dat ze nog NOOIT bij een plastisch chirurg zijn geweest, echt nog NOOOOIIITTT, en kijken er echt zeer verontwaardigd bij , hoe durf je ze toch zo te beledigen.
Maar kijk bv eens naar Daphne Deckers, die is nog never nooit niet zo slank geweest als nu maar die oogleden die eerst nog wel een beetje hingen en die wallen onder haar ogen die zijn er niet meer, het gezicht staat superstrak zelfs als ze in Afrika "zonder make'up" bij de arme kinderen is.
En Irene Moors die is ook alleen maar strakker geworden, die staat op de Beau Monde, lijkt wel 29.
Kijk Patricia Paay (60 jaar jawel) die is zo klein dat begrijp ik nog dat die geen last van zwaartekracht heeft en die mond vol Amerikaanse tanden die zijn ineens gegroeit  daar is geen facing aan te pas gekomen hoor. Nu moet ik zeggen dat ik Patricia een heel leuk mens vind en dat ik hoop op mijn 60e er zo nog uit te zien wat ik betwijfel hoor met mijn 1.83 mtr (zwaartekracht kent mij wel) 
En Connie Breukhoven ja die lijkt een beetje op Hans Breukhoven en Mari van de Ven en Linda de Mol (I love Linda, maar die begint het ook al te krijgen) en die man die in Zeg 'ns AAaa speelde Hans Cornelissen (arme jongen hij ziet er niet uit) die hebben allemaal ineens hamsterwangen...... maar chirurgie?
Nee joh, gewoon gezond leven, goede crèmes, joggen, paar echtscheidingen en dat zie je er zo uit. Ik denk dat ze hetzelfde adresje hebben en dat die meneer de chirurg maar 1 trucje kent en dat is;  wangen opvullen tot je op Knabbeltje of Babbeltje lijkt maar de rimpeltjes zijn weg hoor,  daar kwam u toch voor?
De enige die het altijd van de daken roept dat ze naar de chirurg is geweest is onze Patty Brard en die zou het nu eens niet moeten roepen want die liposuctie die ze laatst gehad heeft, ik zie het niet hoor....die buik die is weg gezogen nou .... die is er nog steeds. Is vast de hamsterchirurg geweest, dat trucje heeft ie vast nog niet goed onder de knie, vooral  doorgaan met oefenen.

Ik denk dan,  mensen doe eens wat anders , ga niet naar die chirurg maar ga naar een andere die mensen geen hamsterwangen bezorgd of willen we nu ineens allemaal op Mari van de Ven lijken , hoop het toch niet zeg.
Ik ben absoluut niet tegen hoor, ik wil ook naar de chirurg als ik niets meer zie omdat mijn oogleden voor mijn ogen bungelen of mijn wallen op mijn schoenzolen hangen, tuurlijk .
Maar we moeten geen eenheidsworsten worden vind ik.
Linda moet nu stoppen voordat ze straks op Connie en Marijke Helwegen lijkt en de rest ook of ga naar een andere chirurg mensen, Madonna heeft toch ook geen hamsterwangen? Die ziet er echt nog flitsend uit en ja dankzij chirurgie maar who cares? Beter een beetje chirurgie en lekker in je lijf zitten dan als een craquelé poppetje nog de laatste 20 jaar van je leven doodongelukkig zijn. Maar in mate en alleen als je er zelf problemen mee hebt natuurlijk anders NIET DOEN.

O enne die Irene Moors die doet dit weekend in de TV Kantine de moeder van Jan Smit na in het Rad van Fortuin waar Carlo Hans van der Togt speelt en wat wil ma Smit winnen, waar gaat ze voor?
Juist ja dekbedden, ik heb een stukje gezien en vond het echt hylarisch gewoon.

O enne dezelfde bezorger kwam nog een pallet brengen en toen ik de deur opendeed, wat denk je dat hij zei? "Gelukkig zit je niet in bad" de viespeuk hoopte vast dat ik weer in bad zat, ja, ik zag hem wel kijken
pfffffffffffffffffffff

En voor de rest vind ik het echt heel erg voor Marco Borsato die in tranen zijn verhaal deed. De goedgelovige Marco was een beetje dom geweest en heeft al zijn geld toevertrouwd aan bandieten want dat zijn het tenslotte , bandieten als je zo met andermans geld omgaat. En Marco die zit nu diep in de shit en weet geeneens precies hoe diep.  20 jaar werken WEG.
Al zijn zuurverdiende geld ging regelrecht naar het bedrijf en hij kreeg een salaris .
Wie trapt daar nou in ? Marco toch jongen ....
Ik vind het echt zuur voor hem en ga een kaartje kopen voor de concerten die hij gaat geven in het Gelredome, daar wil ik bij zijn want de vorige keer ging ik niet en ik had SPIJT , zo SPIJT.
En nu ga ik.


O ja en die foto dat is de zooi in mijn woonkamer en de kerstboom die nog steeds staat en alles is vandaag gefotografeerd 
maar moet nu morgen echt opgeruimd worden en dan moet ik echt die kerstboom nog afbreken en die kleding doorspitten met de kids .
De armbanden Pink Ribbon die ik besteld had zijn binnen en een ieder die voor 100 euro koopt in de webshop krijgt er 1 kado bedacht ik me zomaar ineens want ja wat moet een mens met 25 armbanden???
Hij is geweldig en helemaal omdat je weet wat erachter zit.
En mijn dochter die kreeg vandaag een nieuwe fiets , zomaar ,  omdat ik in een superbui was en omdat dat ding van haar geheel verroest was en te klein en de meiden uit haar klas haar uitlachten (rotgrieten) en dus kocht ik een nieuwe fiets,  deze, een echte grote meidenfiets, en o wee degene die nog lacht...die sla ik persoonlijk in elkaar want ik moet ongesteld worden en dan moet je mij niet uit de tent lokken. Verder mocht ze ook nog een surprise ei en chocolade en koekjes bij de AH kopen want had ik al gezegd dat ik in een erg gulle vrolijke bui was ?? Nou ik was dus in een erg gulle en vrolijke bui en daar moet je van genieten want dat kan morgen zomaar voorbij zijn.


KLIK even op de foto zie je hem in het groot ...

18 reacties:

nou zeg dat is weer en lekker van de hak op de tak verhaal... leuk ook dat we steeds mogen horen wanneer je weer ongesteld moet worden.. haha je bent zo een flapuit en ik kan er wel om lachen ;)

23 september 2009 om 23:00  

Wat een super kekke fiets voor die dochter van jou! Lekker hip hoor!
En ik lach me rot. Ja. Alweer. Om die bezorger! Die heeft humor die man!
Ja het is wat met Marco. Ik zeg gisteravond: nu heeft ie net zoveel geld als wij! (en wij hebben nix) Zegt het Opperhoofd: wat? dat mocht ie willen! Hij heeft min 5 miljoen ofzo! Die zie je dus niet meer door Laren flaneren, denk ik zo...
En nu rap opruimen in je huis, anders kan je de kerstboom net zo goed laten staan.

24 september 2009 om 09:40  

Ja, laten we geen eenheidsworst worden. Ik train me al 2 weken het zweet in mijne reet en er gebeurt niets! Of wil ik te snel ala Irene Moors?
Ja, janken om Marco die heeft even niet opgelet en voila... weg centjes. Maar hij woont prachtig en zal zijn huisje niet uit moeten hoor. Wel stoer dat ie zijn verhaal doet overal op tv en de veroorzakers zijn met de noorderzon vertrokken. Die Marco toch. (Leontine moet effies ietsie minder bij Leco langs nu...)
Wat lief, die nieuwe fiets voor je prachtige dochter! Ja joh, meiden onder elkaar die hbben geen leeg eiland nodig; het gezeik begint al vroeg.

24 september 2009 om 09:41  

Tess is 1 van die meiden(zit dan niet bij N. in de klas), gisteren fietsten we met z'n allen naar school en toe zei Tess; Van wie is die fiets??? hahahahahaha. Ik bied hierbij onze excuses aan. Sorry, lieve meid!
En Marco moet niet zeiken, hij heeft vast nog wel een potje ergens. En zijn kinderen hebben geen kanker! Dus niet zeiken!!!!!!! Wij hebben geen geld en wel zo'n ziek kind! En wat kan mij het schelen dat we geen geld hebben! We hebben elkaar!
Moet mij even afreageren na een nachtje WKZ.......
Tot Gauw!

24 september 2009 om 10:26  

Worden al die opnames van de TV misschien ONDERSTE BOVEN gemaakt???? Haar lekker vastgespoten en maar hangen, hangt al het losse vel gewoon mooi omhoog!!!
Ach het zijn allemaal leugenaars denk ik. Doe dan maar Patty of Marijke: die komen er gewoon voor uit (of je het mooi vindt is natuurlijk een ander verhaal...)

Maar de fiets is TOPPIE, lekker hollands (als je in een ander land woont ben je daar misschien wel gevoeliger voor, hahaha)
gr Ineke

24 september 2009 om 10:45  

Ach ja, er blijven mensen TE goed van vertrouwen he?

Always watch your back.

Ook met al die vrouwen die zeggen dat ze zo oud worden, hahahahaha ik vind het geweldig voor allen...

Geef mij maar het ouderwetse oudere vrouwtje met alle levenswijsheidrimpels vandien, dat straalt voor mij toch meer vertrouwen uit ;-)

Prachtige fiets, als je nog een in een gulle bui bent, hahaha de mijne moet ook vervangen worden :P

XXX

24 september 2009 om 11:07  
lia zei

Jeetje Ilse wat een verhaal. Jij vult mijn lunchpauze wel. Maar goed, ik ben het met je eens hoor. Al die nep wangen, het is geen gezicht. Ik zie liever iemand puur hoor.
Marco's concert in de rijnhal toen was ontzettend leuk. En ga jij hem maar steunen.
Irene moors die ma smit nadoet, dat moet ik zien.
Je dochter heeft een geweldige fiets, en is er zo te zien heel blij mee.
En zeg nou niet tegen de bezorger "Sorry, ik ben zo druk omdat ik ongesteld moet worden hé.

Groetjes en tot later Lia

24 september 2009 om 12:34  
Soes zei

Hahahahaha, ja, goeiedag, wat een verhaal. Heerlijk.
Maar je hebt gelijk hoor, alhoewel ik Linda er echt niet leuk vind uitzien, maar da's mijn hubble opinion.
Mij werd laatst op een feestje 3x (!) gevraagd of ik het vriendinnetje was van de zoon van mijn vriendin. Hallo. Die is 22.
Soesje heb nog geen sjierursjie nodig.

24 september 2009 om 13:29  
Soes zei

Grappig trouwens. Als ik op die foto klik met je spulletjes, dan zie ik jou in de spiegeling van het waxinehoudertje.

24 september 2009 om 13:31  

Ken je awfulplasticsurgery.com? Da's mijn favoriete site. Hilarisch!

Je kan ook zoeken op ingreep, dan kan je zoeken op die hangsterwangen waar je het over had.

Ikga vanmiddag trouwens zo'n armbandje kopen, ik heb hem nog niet. Goeie actie en hij is nog hartstikke hip ook!

Stertke met je pms, ik hoop dat je snel ongesteld wordt voor je beurs leeg is ;-)

24 september 2009 om 14:05  
Ilse zei

@vosgesparis:ja vandaar die opruimwoede ook dus ik moet snel zijn want eenmaal ongesteld is dat ook meteen weer weg hoor die opruimzin.
@madelief: Marco is heel erg dom geweest om persoonlijk borg te staan voor het bedrijf dus het kan zomaar zijn dat Marco ook geen huis meer heeft binnenkort...
@Nicolette: zo klein en al echte krengen maar ik hoorde van de moeder van een vriendinnetje dat zelfs haar man vond dat mijn dochter aan een nieuwe fiets toe was, kan je nagaan op wat voor aftands ding ze reed als zelfs mannen dat al zien...
@Elsbeth: mag hoor dikke knuffel !!!
@Ineke: toen ik in Fr woonde was ik zo Nederlands als de pest , o wee degene die iets negatiefs zei over NL
@Morgaine: mijn lief moet nog nieuwe banden voor de auto dus helaas is het geld deze maand wel op :(
@Lia: ik kom er net achter dat ik helemaal niet naar Marco kan is in herfstvakantie en om nou mijn week Frankrijk daarvoor af te zeggen....neuh
@Soes: nou ja zeg ga ons hier even jaloers zitten maken maar goed het is helemaal in oudere dames met een toyboy dus wat let je .... hahahhaha
O en wat heb jij weer scherpe ogen zeg jeeminee ik wilde het eerst nog wegshoppen maar dacht ach niemand let er op , wel dus ...
@repel: ja hoop ik ook hahahahhaha

24 september 2009 om 15:23  
Door zei

@Elsbeth; heel veel sterkte en een knuffel van hier voor jou. Gelijk heb je!

@Ilse; wat een verhaal weer. En of jij in een gulle bui was! Nogmaals bedankt! Heel lief van je.

24 september 2009 om 16:29  

Jij houdt het allemaal goed bij he, jeetje. Een ding .. geen medelijden met Borsato hebben, die man gaf echt niet al zijn geld aan dat bedrijf .. hij kan goed toneelspelen !

Fijne avond, Elise

24 september 2009 om 18:00  
Soes zei

Oké, oké, eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat we bij gezellig avondlicht zaten.
Whahaha.
Ja, toyboy. Maar die heb ik al. Mijn man is ook een jonkie. Dus. Noem me maar Paay.
::ligt in een deuk::

24 september 2009 om 18:50  

snap wat je bedoeld ... hier ging ook steenvast een keer per maand de hele keuken op zijn kop voor een grondige beurt... dat mis ik soms nog wel haha.

24 september 2009 om 20:32  
Toet zei

oooooooooh Ilse, ik wil jou ook als mamma (want ik bijv ook dringend een nieuwe fiets nodig.... maar geld op.... :-) ).

En hee, jij bent de Koningin van de Hak op de Tak. En daar geniet ik elke keer weer van. Niemand kan zo leuk hak op de takken als jij!!!

Succes met alle dozen en spullen!!

24 september 2009 om 20:37  

Ik heb mijn dagelijkse dosis Ilse weer binnen. Meid wat een heerlijk gehak op de tak weer. Super!

24 september 2009 om 21:27  
inge zei

ik zag demi moore laatst bij oprah en die zag er ook beter dan ooit uit.
moet ze vooral doen.
maakt ze vrienden mee ; )

en marco, ik las je reactie al bij mij.. persoonlijk denk ik dat dat 'slechts een salaris' wel meeviel, als je ziet in wat voor kast 'ie woont en dat 'ie gewoon ook niet al te slim is geweest, als 'ie daadwerkelijk 2o jaar lang alles in een bedrijf stopt waar 'ie te weinig van af weet.
het hele debacle zou nu met 2 optredens ook opgelost zijn, dan denk ik *duhuh* en daar doe je zo moeilijk over? vriendje moet wel eens meer dan 2 avonden overwerken hoor, als we een financiële tegenvaller hebben ; P

25 september 2009 om 09:46