28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Pallet en more...


Dit geloof je niet, vertel ik gisteren nog dat ik de hele dag geboend, gedweild en gekuist heb, dat mijn woonkamer helemaal leeg was en me tegenmoet blonk?
Vandaag kwam er een pallet binnen. Uit Frankrijk.
En echt het is me toch gaaf spul. Maar ik zeg nog niks het moet eerst op de foto nog allemaal en dan op de site worden gezet en dan mogen jullie het zien.
De woonkamer staat dus vol, de tafel tenminste.
En ik heb dus weer genoeg te doen morgen en overmorgen en de dag erna.......
Maar ja ik klaag niet hoor ik vind dit leuk om te doen als iemand anders dan even de was/strijk/kook doet want daar heb ik dus wel een gruwelijke hekel aan

En toen die pallet dus kwam stond ik op straat te kletsen met de vrachtwagenchauffeur en DE buurman die maakte foto's , zomaar ongevraagd, snel en geluidloos (denkt vast dat ie paparazzi is) . 
De chauffeur was niet blij, ik was niet blij maar buurman die zegt gewoon "OPENBARE WEG" en vind dat ie dus mag doen wat hij wil.
Nou ja zeg,  dus wat doet mijn lief ? die pakt het fototoestel en fotografeert DE buurman die ook op de openbare weg staat dus.  In het kader van rookoverlast op straat hebben wij die foto gemaakt want hij staat de godsganselijke dag voor het huis te paffen.
Het is toch van de zotte dat je zomaar gefotografeerd word zonder dat men dat even vraagt?
Dan kan het wel een openbare weg zijn maar je mag toch aannemen dat men even vraagt of je er bezwaar tegen hebt ja of te nee. Ik heb nl helemaal geen zin om op een site te verschijnen waar ik niets mee heb,  nog voor gevraagd ben. 
Enfin het was weer een kleuteractie van DE buurman. Gezellig toch zo'n goede buur.

En toen was het tijd voor de bevruchting en ons  sletje Bettie die de hele dag al aan PMS leed lag depri te wezen in de mand maar toen ze eenmaal daar was geweest was mevrouw alive and kicking hoor, nog wat stoeien met Elvis om vervolgens toch weer geheel verdrietig en depri (oh die hormonen) in de mand te gaan liggen depri of course dat ze nog steeds in dat aftandse ding ligt,  en met PMS nog wel,  dat maakt de zaak alleen maar erger natuurlijk en er niet meer uit te komen.
Enfin ik ben zeer benieuwd hoe dat nu allemaal gaat hierna en hoe lang het duurt voordat we weten of er wat groeit in de hond....want dat kan je niet zien hè ? Schijnt weken te duren voordat een dierenarts het ook maar kan zien op een echo. Ik vind het allemaal wel spannend hoor.

En ik deed vandaag het pakket voor Wondelgijn op de post , oh I'm so excited, I just can't hide it o no no, I don't wanna loose control but...(ik ga er van zingen) 
En Nicolette die deed mijn pakket op de post en Toaske deed een poging maar hij paste niet door de brievenbus ... ja ik hebberd heb 2x meegedaan  
Nicolette die was zo slim om hem in de verkeerde kant te duwen, bij de verkeerde postcodes , blont he?? kon ik ook niks anders van verwachten tuurlijk
En Toaske die gaat het nu vanuit haar werk posten , daar zijn de brievenbussen breder Toaske?? Hoe komt ie hier dan naar binnen? 
En ik weet niet waar ik het meest bang voor ben , dat het nooit aankomt of wat erin zit? ;)
Oh ik kan niet wachten...
Mijn andere pakket moet naar Ierland maar ik heb nog geen adres want ze is deze week getrouwd dus die liggen vast in bed de hele dag en hebben geen tijd voor dit soort onbenulligheden,  die moeten zich voortplanten
En die vergeten verjaardag heb ik een kadootje gestuurd met een lief kaartje want ik voelde me zooooo schuldig ik attente Ilse die zomaar verjaardagen vergeet de laatste tijd...

Morgen ga ik op zoek naar een mooi hoesje voor mijn gelzadel zodat mijn billetjes droog blijven want anders denken ze steeds maar dat ik het in mijn broek heb gedaan en dat is nie zo charmant hè? 
Ik heb vandaag ook nog even gekeken naar de uitzending die ik gemist had : documentaire over Gooische mannen , echte bralapen my god waar vind je ze...in Laren en Blaricum dus , rode broekjes aan, sloepje, 3 auto's voor de deur op zijn minst anders hoor je er niet bij, golf, jonge vrouw met man tussen de 60 en schijndood . Toch even kijken want de kapper en de vrouw die geknipt wordt zijn echt komisch...


11 reacties:

Zara zei

Ik dach bij die foto van die pallet: he mijn kado is er al! Whahaha. Ga me toch een beetje zorgen maken nu: straks vindt je het superstom, is het je kleur niet, past het niet, wil G. het ook, vreet Bettie het op, maakt je buurman er een foto van, lust je het niet, werkt het niet, komt het niet aan...

10 september 2009 om 09:19  

altijd spannend he.ik heb ook meegedaan,maar degene waar ik wat van ,,moet ,,krijgen reageert nog niet echt,,,snik snik,en voor degene waar ik iets voor moet kopen daar ga ik nu even de stad voor in...ene spannend zo,n pallet uit pakken.had je graag even geholpen..hihihi.....spannend wat daar nu weer uitkomt...

10 september 2009 om 09:34  

Hahaha! 'Tussen de 60 en schijndood!' Die hou ik er in!
Wat een waardeloze buurman heb je zeg, hij zou mijn buurman niet moeten wezen, daar word ik dus stiknerveus van.
En ik vraag me af waar je ál die spullen voor je winkel laat voordat ze verkocht zijn!
Ik ga eerst nu aan de koffie en dan de stad in voor een cadeau naar Zwitserland en ik ga zoeken naar die oneindige knoop want die-wil-en-moet-en-zal-ik-ook-hebben.

10 september 2009 om 10:22  
Anoniem zei

Ik glij net van me kruk af van het lachen! Wij hebben ook zo'n buurman gehad! Breek me de bek er niet van open... het kan afentoe zooooo frustrerend zijn zo'n "ik ben de koning van de straat en ik maak uit wat er hier gebeurt en wanneer jullie lawaai mogen maken" buurman. Succes ermee! Laat je niet gek maken! Kill them with kindess!!!
-M

10 september 2009 om 11:07  

Och érm. Em je huisje was net leeg en blinkend schoon. Nou ja, heeft de werkster vanmiddag toch nog wat te doen. En anders laat je haar toch gewoon strijken. Lijkt me met 7 kinderen ook zo'n eindeloze opgave :-)!

(ben wel heul benieuwd naar de frutsels uit Frankrijk!)

10 september 2009 om 12:17  

Tussen de 60 en schijndood, nou ik weet niet, als jongere vrouw met man van tussen de 60 en schijndood ben ik nu degene die aardig dood is... Van het overheerlijk heftig .... richting hemel te zijn geschoten en weer terug te komen...

Really.... you got no clue! Hoe mannen van boven de 60 kunnen zijn, VERRE van schijndood.

Wat je buurman betreft, ja op openbare weg, of is dit nu wat lullig allemaal? De buurman geen hotel en jij wel met vrachtwagens in diezelfde straat tsjah.. kun je erop wachten toch?

Ik hoop dat Bettie snel weer vrolijk word

XXX

10 september 2009 om 14:28  
kwan zei
Inge zei

Lekkere buurman heb jij.....zou gelijk een rechtzaak aanspannen! ;p

Ik ben maar een simpele ziel.....maar waar heb je het over? Cadeautjes van Wondelgijn, Toaske.......heb ik wat gemist ofzo?

10 september 2009 om 20:08  

Nou, ik heb er iets uit moeten halen want ook op het werk namen ze de enveloppen niet mee en ik wilde jou ook niet opzadelen met een berg strafporto. Dus helaas, de bellenblaas staat nu weer hier. Ach is jongste weer blij! Ja, je leest het goed: bellenblaas. Ik dacht, da's best leuk voor Ilse, kan ze lekker zen bellen blazen. Werkt goed tegen de stress. Anyway: morgen moet het bij je op de deurmat vallen. Ik ben erg benieuwd naar je reactie!

10 september 2009 om 21:02  

wat een idioot joh! die buurman.
totaal out of bounce zo'n aktie om in de golftermen van de brallende gooische mannen te blijven.
Vind het spooky en sick.
succes met de dozen!

10 september 2009 om 21:16  

Ik ben zo blij met jouw kadootje, dat ik de hele dag al loop te zingen! Ik kan zelfs jouw buurman wel zoenen, zo'n lieve buuf heeft hij!! Zou het misschien helpen als ik hem kwam zoenen...? Zou hij dan ook liever zijn tegen jou???
*zucht*
Jij in ieder geval héééééél erg bedankt voor je lieve kadootje(s)!!!!!!

11 september 2009 om 12:53