28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Never a dull moment...


Kijk ik ga niet meer zeggen dat ik druk was/ben want dat weten jullie nu onderhand wel maar jeeminee wat was ik druk gisteren ...
Vandaag ga ik RELAXEN , zover dat mogelijk is voor mij om te RELAXEN want ik ben niet zo goed in nietsdoen maar dat hadden jullie al wel gemerkt niet?
Wilde ik eerst nog echt een volle week naar Frankrijk in oktober inmiddels denk ik ach misschien is 4-5 dagen ook lang genoeg...ja ik word er ook niet goed van maar ik denk eenmaal in la Douce France dat ik dan echt tot rust kom en genoeg mensen die ik wil zien dus tijd te kort nog denk ik.
Wondelgijn was in Paris en dan ruik ik de stad gewoon zoals zij het beschrijft .
Ik ga dus nu de afspraak die ik  om half 11 heb afbellen want ik wil niet weer 2 uur in de auto zitten voor een afspraak van een kwartier, ik ga dus tijd voor mezelf inplannen vandaag en voor mijn zoon die ziek in bed ligt. 
Hij was de wanhoop nabij vanochtend want ziek en had vannacht 3x gekotst zei hij maar ik ben een moeder die haar kinderen alleen thuis laat als ze half dood zijn en zo zag hij er nog niet uit dus ik riep "geen gezeur naar school jij, ziek zijn doe je maar in je eigen tijd" ik zou een goede baas zijn voor mijn personeel
En hij sputterde en sputterde en huilde......
Maar ik hield vol, geen koorts (zaterdag en zondag had ie trouwens wel koorts) dus gewoon naar school, je kan nog praten dan kan je ook naar school,  was mijn motto. Ik controleerde of er repetities waren of SO's  (schriftelijke overhoringen) of misschien een werkstuk wat ingeleverd moest worden? Maar dat was allemaal niet.
Nadat ie zich had aangekleed (en mij hoogstwaarschijnlijk al duizend keer vervloekt had) zag ik wel dat ie niet echt lekker was, een opkomende koortslip (heeft ie echt alleen als ie ziek is of oververmoeid) en een hoofd......nou oké dan jongen je mag thuisblijven maar ziek zijn betekent: in bed, geen laptop/Xbox of tv maar rust en slapen, lezen mag.
Opgelucht vroeg ie me of ik iets tegen de hoofdpijn had (zeg dat dan meteen duh) en ging naar bed, hij slaapt, is echt kapot. 
Ik hoor nu niets, de hond snurkt en de droger is klaar dan draait ie en stopt en draait en stopt weer, het enige geluid wat ik hoor en ik vind het heerlijk die rust na dat gekakel van die 9 vanochtend.
De winterkleren zijn nog steeds niet uitgezocht maar dat is een leuk klusje voor de woensdagmiddag bedacht ik me.
Nu ga ik even mijn lijstje afwerken en erna even een uurtje voor mezelf met een tijdschrift.
Maar eerst:
-Btw betalen
-gemeente bellen 
-foto's maken van kerstspullen die gisteren zijn binnengekomen
-afspraak afbellen
-spullen op de site zetten
-Fiat 500 op marktplaats zetten
-Schoorsteenveger bellen voor afspraak
-Leverancier bellen
-Rekeningen checken
-Apotheek  thyrax halen
-Boodschappen doen want we moeten eten vanavond
-Brood halen
-Makelaar bellen
-Administratie doen
-stapel post doornemen
-was uit machine halen en nieuwe erin stoppen
-bed opmaken
-wc schoonmaken
-fair organiseren
-vanavond party kinderkleding niet vergeten bij S !

Oké tijd genoeg over voor mezelf *proest*

ps Ik heb weer genoten van Greys gisteren wat een leuke serie, waarom komt dat niet gewoon elke avond ? Ik baalde als een ...dat het al weer zo snel was afgelopen.....
Kijk jij wel eens naar Greys?? En wie is je favoriet??


9 reacties:

Nou, dat komt wel goed met het relaxen :-). Mens, gooi die to do lijst eens snel het raam uit!

Gisteravond ook weer genoten van Grey's. Ik zat om 8.25 uur al klaar met een bak chips naast me. Mijn favoriet? Mmm, moeilijk.

McDreamy en McSteamy, omdat ze zo leuk zijn om naar te kijken. Izzie, omdat ze nu ziek en dus zielig is. Meredith, omdat ze het maar niet voor elkaar krijgt een stevige relatie op te bouwen met McDreamy. George, omdat het zo'n lieverd is. Yang, omdat ze spijkerhard kan zijn. Bailey, omdat ze stoer doet maar toch heel gevoelig is. En de Chief, omdat hij onder de plak zit bij zijn vrouw.

Nu heb ik ze wel gehad, geloof ik??

29 september 2009 om 09:53  

Ach dat arme jong van je: bijna terminaal en je stuurt hem gewoon naar school! Nou ja, gelukkig zag je dat het echt was bij hem. En nu ligt ie lekker in bed te slapen? Zodra als ze bij mij weer achter de computer gaan weet ik dat ze opknappen en weer naar school kunnen!
En ik heb het nog nooit gezien GA. Volgens mij is dat echt erg. Maar ja, ik volg E.Robinson, Gooische Vrouwen en Boer zoekt Vrouw óók al!... ;o)

29 september 2009 om 10:53  
Claudia B. zei

Hier ook een zieke dochter. Ook hoofdpijn en misselijk en overgeven :-( Gisteren was ik heerlijk met haar thuis maar vandaag zit ik op kantoor en zij zit zielig thuis...)

GA is zo'n onzettend leuke serie! Gisteravond zat ik helaas op een ouderavond en thuis wilde ze graag Pirates of the Carribean opnemen dus geen GA voor mij deze week. Kun je me globaal zeggen wat er is gebeurt??? Alvast bedankt, je bent een schat!

Enne die lijst... doe alleen wat echt moet en de rest schuif je door naar morgen. Kruip vanmiddag eindelijk eens met een boek op de bank! Ben je nog iets aan het lezen of wil je suggesties?

Groetjes Claudia B.

29 september 2009 om 11:29  

McDreamy on naar te kijken en Callie Torres, mooie vrouw om naar te kijken en een beetje onhandig, dat spreekt mij wel aan...

29 september 2009 om 11:51  
Anoniem zei

man wat heb jij het nog druk als je even niets doet!!!!!

ik zou zeggen zitten jij en maak de open haard maar aan met die lijst!

o en mijn favoriet is christina, heerlijk zo'n harde tante. van mij mag het ook elke dag op tv hoor!


ik ga verder met mijn koffie en niksdoen ( heel de ochtend op school geholpen dus mag best een half uurtje zitten, toch?)

groetjes
femke

29 september 2009 om 12:30  
Kim zei

Pfoe... Ik ben niet graag jou dochter als ik ziek ben :P. Maar laten we eerlijk wezen ik heb er vaak zat misbruik van gemaakt ;-).

En tis inderdaad errug druk in jou agenda...

Flow

29 september 2009 om 14:27  
Zara zei

Beterschap met je zoon, als je pech hebt volgen er nog 6...
En iedereen heefthet hier over die Mac Dreamy... toch eens kijken. Ik ben gek op smakelijke hapjes!

29 september 2009 om 17:47  

Zo, da's een hele lijst. Waarom staat de makelaar er eigenlijk tussen? Jullie wonen net in de zevende hemel! ;-)

Grey's, daar ben ik mee gestopt, ik geloof twee seizoenen geleden. In de eerste aflevering kwam er toen een patient en zijn darmen vielen uit zijn buik. Dat vond ik niet tof. En een paar afleveringen daarvoor die patient met dat kloppende ding in zijn hals die toen explodeerde. Tsss, wat een geneuzel.
En dat eeuwige gehannes om elkaar heen van McDreamy en Meredith hing me ook de keel uit.
Ik ben helemaal van Boer zoekt Vrouw (daar begrijp jij natuurlijk niets van), van Desperate housewifes (wordt nu opgenomen om zo meteen te kijken) en Gooische Vrouwen.

29 september 2009 om 21:15  

he bah heb ik grey;s gemist... zat natuurlijk naar die domme wichten van BNTM !te kijken ... maar errr een fair ;) krijgen we een mooie kerstshow bop je terras ?.. ben benieuwd , vertel!

29 september 2009 om 23:52