28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Als je haar maar goed zit...


Gisteren zat ik in een dip mensen, in een megadip.
Vandaag is beter, veel beter.
Gisteren kreeg ik visite onverwachts (niet leuk als je in een dip zit) en die zei: "Jee wat zie jij eruit, wat is er aan de hand?" 
Nou dan voel je je meteen een stuk beter kan ik je vertellen ahum.
Ik kan er hier niet vrij uit over schrijven want er word meegelezen door mensen , je weet wel.

Enfin ik heb dus weinig te melden want ik heb gisteren gewerkt op de automatische piloot en voor de rest weinig tot niks beleefd, me afgesloten van de monsters, mijn dochter gemist die op kamp was, en tv gekeken Private Practice ( zo'n leuke serie en 28 sept begint Greys weer !!) en daarna mensen, toen de monsters allemaal in bed lagen en we rust hadden,  nog naar 'Het Spookhuis' gekeken op Nederland 2. Niet gezien? even kijken op Uitzending gemist...weird is het. Alleen die presentator, men wat een slaapverwekkend persoon en dat gebeurde dus ook mijn lief en ik vielen samen (ik lag tegen hem aan op de bank) in slaap en werden om 12 uur wakker...en gingen toen verder slapen in bed (maar dat lukte toen niet meer).

Weet je wat ik zo verdomme klote vind ?
Dat mijn haar altijd TOP zit als ik op het punt sta om naar bed te gaan.

10 reacties:

ohh dat spookhuis. Ik had het zo graag willen zien, maar ik durf dan mijn bed niet meer in dus heb er niet naar gekeken. Ik vind Frans Bromet ( weet niet of ik het goed spel) juist geweldig. Zijn monotome manier van praten, heerlijk. Lekker ouderwets nuchter hollands gepraat. Volg bijna al zijn series maar dit moest ik even aan me voorbij laten gaan.
En Ilse, hoe kut het ook is met die pubers af en toe. Count your blessings honey! Ik zie je vaak hier zeiken over je kids. Mag, is legetiem en jouw mening. Maar soms heel soms irriteert het me en lees ik je een tijdje niet. Gewoon omdat ik het dan zat ben om te horen klagen over kinderen. Ik vind het harstikke leuk als je ze achter het behang wilt plakken. En ik kan er dan ook echt om lachen maar de hoeveelheid die ik hier lees schrik ik soms van. Godverdorie ze zijn gezond en ik hoop dat ze dat nog tot hun 100ste zijn. Soms begrijp ik dat stukje gewoon niet. Ik snap dat het lachwekkend kan zijn voor veel van je lezers maar vind het nog krachtiger als je humor uit leuke dingen haalt. En ik snap ook dat ik me op glad ijs begeef. Maar een voordeel. Je kunt altijd besluiten het niet te plaatsen.

15 september 2009 om 09:46  

Fijn dat de dip een stuk kleiner is geworden...

Hoop wel dat het een echte vriendin was die tegen je zei dat je er niet uitzag... vind dat alleen échte vriendinnen dat kunnen en mogen zeggen! De rest kan de rambam krijgen, toch?

Heb ook gisteren naar PP gekeken, heerlijke serie maar GA blijft favoriet. Vanavond weer DH kijk je dat ook? (voor een hoop mannen zal dit wel codetaal zijn maar die lezen waarschijnlijk toch niet mee :-)

Heb het programma niet gezien, heb naar tennis gekeken (finale Federer-Del Potro. De tv om half 1 uitgezet omdat het anders al zo heel snel ochtend is.... Del Potro heeft trouwens gewonnen na een zinderende finale dus nu baal ik dat ik niet gewoon mans (of vrouws) genoeg was om te blijven kijken. maar ja... that's life!

Fijne dag, ik heb nog een dagje vrij en dan moeten we weer een paar dagen er tegenaan.... ga dus nu even genieten van het strijken en opruimen HAHAHA..

Groetjes Claudia B.

15 september 2009 om 10:19  

Goed van jou dat je weet wanneer Greys weer begint! Ik vroeg het mij al af! Help me nog ff tgen die tijd!

15 september 2009 om 10:39  

Bij mij zijn de good hairdays ook altijd dagen dat ik totaal niemand zie. En als ik een afspraak heb, zit het k*t. Ironisch, niet?

15 september 2009 om 11:05  

Ik ken t.
Dat heb ik ook altijd.
Dan zit mijn haar TOP op dinsdagavond. Terwijl ik dan dus eigenlijk op stap zou moeten gaan.

15 september 2009 om 11:07  

hahaha ja dat spookhuis heb ik ook gezien, eerlijk gezegd had ik meer spektakel verwacht maar eigenlijk hebben ze exact laten zien zoals het gaat ;-) Ja dat weet ik toevallig en de uitkomsten waren wel erg bizar, de krakers die er toch wer uit gedenderd zijn en uiteindelijk de studenten of anti krakers die via gemeente zo het huis in mochten en dat alles veranderd was.... wonderlijk blijft het!

Er komen er nog 2 aan, 19 okt is de volgende.

Wat betreft je haar, hahaha ja dat heb ik nu ook vaak :D Dat is idd KUT

XXX

15 september 2009 om 11:50  

Nou daar ben je lekker mee, als iemand zegt dat je er slecht uit ziet!
En als ik dan lees dat je je dochter mist die op kamp is...dan denk ik: och dat 'klagen' over de kids bedoel je allemaal niet zoals het er staat, toch?
En ik word er af en toe ook doodziek van hoor hier, als ik zie dat ze weer niet opgeruimd hebben of dingen die je al 18 jaar probeert aan te leren, nog steeds niet blijft hangen bij ze...

15 september 2009 om 12:24  
Door zei

Droomfotograaf is wel eerlijk.
En ik had gisteren ook een dip dag.

15 september 2009 om 17:33  

Hahaha, die uitsmijter. Ilse, wat ben je toch een geweldig mens (met al weer bijna een topkapsel want over een paar uur bedtijd!).

15 september 2009 om 21:22  
Soes zei

Dat wordt dan vrijen met het licht aan... ha.

16 september 2009 om 19:59