28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ze zijn er...


Mijn ex belde gisteren om 22 uur: "We gaan zo vertrekken en ik ken je, dus ik dacht bel nog even dat je je geen zorgen moet maken, gewoon kunt gaan slapen , ik rij voorzichtig, als ik moe ben stop ik en ik let goed op de kinderen en ik bel als we er zijn"
Daar hoefde ik dus niets meer aan toe te voegen want het is waar, ik ben altijd hypergestrest als ik weet dat ze zo'n lange rit gaan maken en vooral omdat het 's nachts is.

Vanochtend belde ik hem om 8.45 uur (ja ik kon het niet meer uithouden ) "Waar zijn jullie?"
"Nog een uur rijden dan zijn we er".
Pfff,  gelukkig,  mijn kids zijn heelhuids aangekomen in Zuid-Frankrijk.

Ik vind het altijd doodeng, zo ver rijden , midden in de nacht, als ie maar niet in slaap valt denk ik dan, zie het hele tafereel al voor me dat ik gebeld wordt door de Franse politie en mijn kinderen verongelukt zijn. Elk jaar heb ik er nachtmerries van.
Want doe het maar eens een hele nacht doorrijden 1200 km dat is niet niks en dodelijk vermoeiend en hij let misschien wel op maar wat als er een andere automobilist in slaap valt en tegen hun aanrijdt?

Maar ik heb 2 weken rust , ze zijn er , bij oma in Zuid Frankrijk dus nu kan er weinig meer mis gaan. Behalve dan dat mijn dochter de vorige keer ging slaapwandelen , de voordeur uitliep en "godzijdank" viel (enkel zwaar gekneust) maar het kind had wel ik weet niet hoe ver kunnen wandelen in haar slaap als ze niet gevallen was, nu liep ze 3 weken op krukken wat ook heel erg frustrerend was natuurlijk . Of die keer dat ze bij Mimi (zo noemen de kids hun oma) uitgleedt in bad en haar hele wenkbrauw open lag? Of die keer dat ze viel met de fiets en een kiezelsteen in haar knie zat? 
Mijn dochter  is een brokkenpiloot dus ik hoop dat ze deze twee weken geheel schadeloos doorkomt dit keer.
A suivre..18 reacties:

amai...wat een verhalen i La douce France... ik moet mijn meisjes maar een weekje missen en dat vind ik al hell! Dus kan me best voorstellen dat je blij bent dat ze thuis zijn. Hopelijk zonder al teveel brokken ;-) Veel plezier.

5 augustus 2009 om 17:46  

Wat een lieve ex!
Ik herken de zorgen over de kinderen! Fijn dat ze goed zijn aangekomen!

5 augustus 2009 om 18:27  

Toen ik het laatste las, de brokken piloot, toen dacht ik, ohhhhhhhh ja, dat snap ik wel dat je bezorgd bent.

's nachts rijden is tocht juist lekkerder en fijner dan overdag nu... Overdag lijkt met vermoeiender, de energie is anders lijkt wel, is mijn ervaring dan als bijrijdster ooit lang geleden. Ze zijn er, je hebt twee weken rust!

XXX

5 augustus 2009 om 19:38  

Wat lief van je ex, dat ie je dan even extra belt. En nu genieten van de rust hè?! Voor je het weet zijn ze er weer en begint het lieve leven met alle drukte ook weer!

5 augustus 2009 om 19:47  

Ach wat lief, je zou hem er bijna weer bijnemen, die ex van je. Kan je mee naar France... Fijn dat ze er heelhuids zijn, nu nog heelhuids houden svp.

5 augustus 2009 om 20:42  
Ilse zei

@Nicolette: no thanks het is niet voor niks mijn ex maar wel fijn dat ie zo attent is ...

5 augustus 2009 om 20:44  
Kari zei

He he ook weer even rust in de tent,maar kan me voorstellen dat je blij ben dat alles heelhuids is aangekomen,nu nog terug zucht...

5 augustus 2009 om 21:20  
inge zei

fijn dat ze er zijn en nu maar hopen dat er niet teveel huis-, tuin- en keukenongelukjes gebeuren ; )

5 augustus 2009 om 21:46  

Gelukkig alles goed gegaan. Ik kan me je angst heel goed voorstellen. Ben zelf altijd zo blij als iedereen gewoon boven in bed ligt te liggen!

5 augustus 2009 om 22:10  

Ik snap je gevoel, ik heb dat al als opa en oma ze halen voor een autoritje. Wel fijna dat je zo met je ex kan omgaan. Geniet van je rust!!

5 augustus 2009 om 22:23  

Ach, ook met brokkenpiloten kan het goedkomen. Kijk maar naar mij.

Love As Always
Di Mario

5 augustus 2009 om 22:30  

Oh wat heerlijk, lekker in Frankrijk en wat gaan jullie doen, nog vakantieplannen? Ga kamperen joh, is hartstikke leuk, hahahaha!

6 augustus 2009 om 07:23  

Hihi, volgens mij is het de bedoeling dat je even tot rust komt en het zorgen aan je ex overlaat hoor ;-)

6 augustus 2009 om 08:24  

Geniet er nu ook van, dat jullie even kinderloos zijn.
Dus steek niet al je tijd in die hufter. Enjoy the silence!

6 augustus 2009 om 08:45  
Ilse zei

@Nicoleke: in die hufter?? Huh, ik volg je niet, ik noem mijn ex geen hufter hoor het is gewoon een leuke vent, goede vader....

6 augustus 2009 om 09:01  

Oh lekker twee weekjes rust! Maar ik ken dat hoor dat bezorgde, ik word soms ook gek van mezelf pfff. En vooral als je kinderen dan zo'n end moeten reizen zonder jou. Ga maar lekker genieten voordat je weer gestrest word voor de terugreis ;)

Fijne dag nog!!

Groetjes Carolina

6 augustus 2009 om 09:19  

Die hotel-hufter, jij blutske!

6 augustus 2009 om 10:16  

Goh, kan ik mijn ex niet bij jouw ex in de leer doen?? Wat een lieverd, zeg...

9 augustus 2009 om 13:39