28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Van de hak op de tak...


Nadat ik nu al dagen geniet van mijn nieuwe look maar weer eens een blogje.

Ik had gisteren echt enorm veel lezers, veel meer dan anders... .
Dus ging ik op onderzoek uit hoe dat nu zo kwam... en zie hier KLIK
Ik ontaarde moeder had enkele dagen geleden een blogje geschreven over de sweethearts van de Belgen : Triggerfinger.
En dat ik het herrie vond.
Eerst kreeg ik mail van de bassist himself, die ik niet begreep, wat een kul zeg,  was vast enorm stoned.....of is het de Belgische taal ? Neuh,  dat kan het niet zijn want ik heb al 30 jaar hele leuke Belgische vrienden en ik klap net als hun als ik in België ben, geen verschil te horen, amai.
Maar goed het heeft nogal wat stof doen opwaaien...de Belgen waren er druk mee met die stomme Nederlandse moeder...en kwamen allemaal kijken wie dat durfde te schrijven...

Verder ben ik al 2 dagen aan het fotograferen, heel erg veel. Alle kerstitems op de foto aan het zetten, nieuwe produkten ook , nieuwe leveranciers aan het aanschrijven, bestellingen die de deur uit moeten, mail die beantwoord moet worden, enfin : werk.

Vandaag was de hulp er gelukkig weer, ze had een griepje (nee niet die) en dus heeft ze het huis gecleand, wat nodig was en ik dus geen tijd voor heb. En geloof me als zij geweest is dan is dat te zien en vooral op de kinderkamers die zijn dan altijd zo strak en shiny . Daar word ik zo blij van..
Om 5 uur ging ze naar huis en om 7 uur ging oudste logeren bij een vriendje.
Toen we echter boven kwamen en een blik in oudste zijn kamer wierpen dacht ik even dat er een ontploffing was geweest in zijn kamer. 
Vandaag had hij zijn boeken gehaald op school en die lagen overal verspreid door zijn kamer, evenals de rest van zijn zooi. En na de hulp was het clean en strak hè? Nou zijn telefoon lag hier, ik heb het nummer van vriendje niet en dus is hij morgen van mij als ie thuiskomt wat denkt ie wel niet,  %$#%**(&^%$%I.

Elvis (onze chihuahua) heeft last van grootheidswaanzin , toen we zaterdag naar een Fair gingen liep ie regelrecht op een joekel van een hond af, maatje Deense Dog en begon me toch te keffen blaffen kan ie nog niet heeft de baard immers nog niet in de keel en niet bang hè die kleine... De joekel in kwestie reageerde niet, keek een keer naar beneden en dacht vast " huh hoor ik daar wat?? Oh ja , die uh wat is dat ??, vlieg ?? die doet een poging tot blaffen,  geinig " en ging weer onverstoorbaar verder. Elvis erachteraan met zijn meest gemene kop en maakte zich eens flink groot en breed ja ook mij klinkt dit ongeloofwaardig in de oren maar voor Elvis maakte hij zich groot en breed , wat wil zeggen een millimeter meer omhoog en de breedte in en ik vond hem zo dapper die kleine held van me.
Verderop toen we in de drukte van de Fair belandde wilde ie alleen nog maar bij mij op de arm zitten, lekker rondkijken. 

Zondag waren we op de vakbeurs Bloem, Kleur, Huis en Interieur.
Nou ik kan er kort over zijn , er waren precies 6 stands die leuke dingen hadden en maar 1 waar ik wilde bestellen. Verder was het erg veel shit en kitsch en kleur of dingen voor bloemenwinkels die wel heel leuk waren maar waar ik dan niks aan heb. En ik weet niet hoor maar op zo'n beurs verwacht ik een beetje hip publiek , mensen die met trends bezig zijn ........nou het had me toch een,  ik heb vanochtend maar wat aangetrokken en vergeten mijn haar te kammen gehalte..., my lord. Om te gillen en dat deden we dan ook Gillend naar Huis...

Dit hele blogje is nutteloze informatie mensen, ik weet het maar ik heb dan ook niet veel meegemaakt ik heb gewerkt als een paard en ben druk geweest en ik dus niks als oppervlakkige nutteloze info (behalve over Elvis dan dat was stoer).

9 reacties:

Voor een nutteloos logje vond ik het toch heel vermakelijk, Ilse!

28 augustus 2009 om 10:26  
Inge zei

Nutteloos of niet, jij hebt van je af kunnen schrijven, toch?
Ik wens je een heel fijn en vooral relaxe weekend! :D

28 augustus 2009 om 10:56  

hahahahaha ik lig dubbel hiero samen met twee tieners, ze vonden zoons actie erg herkenbaar, maar ook van Elvis deed hen schaterlachen, en van triggerfinger, ik heb een logje gemist?

Cool hoor, je bent gelinkt ;-)

XXX

28 augustus 2009 om 11:43  
inge zei

en dan was je nog netjes, met je 'herrie', ik zou bepaalde muziek (hahaha ; ) hiel anders omschrijven.. *fluit*

28 augustus 2009 om 12:09  
Anoniem zei

Sweetie Darling,
Je Blog is GEWELDIG! Je hebt er een fan bij!
-M

28 augustus 2009 om 13:27  

Nou niks te nutteloos hoor, het blogje heeft mij weer aan het lachen gemaakt! Geweldig die Elvis van jullie. Volgens mij een super maatje voor Guus (onze ruwharige dwergteckel), want die heeft ook regelmatig last van grootheidswaanzin. Mijn jongste zoon is ook een ster in het laten ontploffen van zijn kamer, ongelofelijk gewoon hoe snel hij ergens een bende kan maken.

Zo en nu ga ik ff in je webwinkel neuzen!

Doei,
Claudia

28 augustus 2009 om 13:38  

Oh My God! Jij weer aan de haal met een Belgisch bandje, geweldig! En wat moet ik lachen om die kleine Elvis, zie het helemaal voor me!

28 augustus 2009 om 14:05  

Heerlijk logje weer. Super toch dat je gelinkt werd door die site.

Enne, Elvis is alive!!! (and kicking).

28 augustus 2009 om 16:36  

oh hemel oh hemel oh hemel....beoolf ik bij te lezen....is er teveel om te lezen! ik hb diagonaal door je site gelzen en ga later dit weekend eens verder kijken!

28 augustus 2009 om 21:43