28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vrijdag


En toen was het ineens : Vrijdag.
En dat houdt in 7 kinderen in huis. Met een stapel boeken die nog gekaft moeten worden.
Een ander met krentenbaard. Dan nog een kind wat nog elke dag gekamt moet worden omdat er maandag een luis gevonden was. 
En het was me toch weer lekker druk hier in huis en door de regen/storm gisteravond hadden we niet alleen die 7 van ons maar ook nog vriendjes en vriendinnetjes in huis en ik voelde me even , HEEL EVEN MAAR hoor voordat er misverstanden ontstaan, een nano seconde een gezegend mens,  dat ik gewoon door kon gaan met fotograferen zelfs met 7 kinderen die allemaal voor en achter me langs liepen om de 10 minuten. Dat was relaxed gelooft u me niet?, nee het was ook niet relaxed, hoe moet een  mens zich &^%$#@#$%^&* kunnen concentreren zo? want dit is wel serieuze business hoor fotograferen

Om 11 uur lag alles in bed want ze wilden natuurlijk allemaal Popstars kijken, en wij keken mee vanzelfsprekend dat is het voordeel van kinderen je kan zeggen dat de kinderen dat willen zien en dat je mee moet kijken , en het was nog best leuk ook want mensenlief sommige hebben echt een TOTAAL verkeerd zelfbeeld hoor, die denken dat ze kunnen zingen maar die kunnen het helemaal niet , die zingen ECHT heel erg vals zelfs en totaal geen ritme niks, zien er niet uit en bewegen kunnen ze niet,  PLANKEN staan daar. En dan komt er ineens een Limburger,  een jongen uit Veulen ??? ja het heet echt zo, ik kende het ook niet tot gisteravond en ik ben nog wel Limburgse maar waardeloos in topografie dus dat verklaard dan ook wel weer een hoop
En ik had er echt een hard hoofd in hoor toen ik de interviews vooraf zag met pa en ma, ik dacht:  jahoor daar gaan we weer ,alweer zo'n kneusje......Maar : Surprise..... hij begon te spelen op zijn gitaar en toen iets later te zingen en het was........GOED , er kwam lekker geluid uit, hij bewoog goed, keek lekker de jury aan, van zenuwen geen spoor en ja hoor: Limburg is hot ....
O en ik vind Patricia gewoon een schatje, echt waar , ik schaam me er ook niet voor, nee echt niet , dat mens is altijd lief tegen de kandidaten. En chirurgie of niet, ze ziet er gewoon fantastisch uit voor haar leeftijd en heeft het zo waardig opgepakt (op tv) dat ze gedumpt werd door Adam Ketchup voor een sloerie die net als Tatjana altijd PER TOEVAL op rijke mannen valt en nooit een loodgieter is tegengekomen hoe bizar is dat dan

En toen was het zaterdagochtend, 8 uur en iets maakte me wakker, dus deed ik 1 oog open, au licht, en dacht "wat hoor ik toch?" en het was / waren de monsters die een partij aan het kakelen waren (geheel aangekleed alsof ze naar een feestje moeten ja die kids hebben stijl) in de woonkamer . 8 uur mensen , in het weekend, kids gingen om 11 uur naar bed, dan mag je toch *&^%$#%^*()(*&^%$ wel verwachten dat die etterbakken uitslapen of niet dan?
En dat gevoel , dat ene gevoel dat ik HEEL even had gisteren nou dat was er echt niet hoor. 
Ik pakte de telefoon en snauwde ze,  geheel niet zen,  toe dat het vanavond 7 uur naar bed is (*&^%$#$%^&* wat denken ze wel niet? 
Mijn oma die had , by the way,  ook 7 kids (zie foto hierboven) maar die waren vast veel braver.
Bij mij gingen de oogjes om half 3 vannacht pas dicht nl omdat ik nog tot 1 uur gewerkt heb (na postars) en daarna moest ik ontspannen anders kan ik niet slapen nee ik ga hier niet vertellen wat we allemaal gedaan hebben tijdens dat ontspannen stelletje viespeuken en dus is 8 uur stervensvroeg.
De kinderen , de oudsten, zijn hyper omdat ze naar Walibi gaan en de kleintjes naar Els de oude buurvrouw die ze 4 weken niet gezien hebben en waar ze het liefst om 8 uur al naartoe gaan maar ik hou ze tegen want dan kan er tenminste iemand uitslapen en mag ze ze erna mooi de hele dag hebben ;) na 4 weken gemis
En ik ? Ik ga door met fotograferen want ik heb gisteren een hele zending weer binnen gekregen uit Frankrijk en dat moet nog allemaal op de foto.
En ik ga kerstbomen opzetten, 3 stuks,  maar daarover meer....deze week.

11 reacties:

hahahahahahaha dit is weer heerlijk vrolijk wakker worden en mij zo gezegend voelen met slechts 1 kind waar soms 2 spontaan bij komen, dan heb ik er 3, maar dat is nog te doen, gezien dat altijd rustig is en zo slaapt en 's morgens vaak langer slapen dan ik dat doe ;-)

Kerstbomen opzetten, jij gaat mijn record teniet doen, ik had hem ooit in september staan, als proef of alles wel klopte in de doos, mijn moeder had een nepperd gekocht voor mij ooit op de bloemenveiling... die kwam dus in sept, en je moet toch tsjekkuh of alles aanwezig is en klopt? Stel je voor dat je iets mist een tak ofzo, dan moet het nog geruild worden, zelfs bij de groothandel :P

Ik heb wel een idee waarom jij NU al met kerstbomen gaat stoeien, heb ook in het winkelwezen van magazijnen gewerkt enzo, het is gewoon raar in het begin om in de zomer skipakken te prijzen (baby spul dus) en in d winter de zomerjurkjes al te moeten labelen, hahahaha

XXX

29 augustus 2009 om 10:03  

Niet te geloven, die kinderen van jou! Om 8 uur al op en aangekleed? Zitten vast weer in het schoolritme en dat sla je er niet zomaar uit hè na 1 week.
Hier gaan ze maandag ein-de-lijk weer, jongste dinsdag 'pas'...

29 augustus 2009 om 11:36  
Anoniem zei

Hi Sweetie Darling,

Popstars! Heerlijke hersendode televisie, je hoeft er niet bij na te denken is afentoe ook wel lekker.
In het begin van de aflevering dat verlegen donkere meisje(dat een beetje op Ugly Betty leek, beugeltje, brilletje, nerd) en wat een geluid kwam er uit dat bekkie. En dat manneke uit Veulen geweldig, totaal onverwacht komt er een gitaarspel en een geluid waar je U tegen zegt, helemaal top.
Okay ben weer aan het ratelen, Succes met de kerstbomen, kaften, de triggerfinger fanclub, ontluizen en de von trappjes in het gareel houden. Ik ga mijn kwasten uitspoelen, hond zoeken ( is op mysterieuze wijze verdwenen toen ze de bus frontline vlooienvergif meuk op het aanrecht zag staan) en lekker uitwaaien op het strand.
Fijn weekend!
-M

29 augustus 2009 om 12:12  
inge zei

lag behoorlijk in een deuk om die tatjana's die nooit loodgieters tegenkomen hahaha en wat een super foto! mijn (ene) oma had er 11, of 12 (o wat erg, ik weet 't niet eens meer), maar braaf of niet, ik moet er niet aan denken!

29 augustus 2009 om 13:38  

Aaaahrggg... kerstbomen opzetten... moet er nog eventjes niet aan denken, hoor... Kan je dat niet aan die kids van je vragen, zo in de vroege morgen??? Hahahahaha

29 augustus 2009 om 16:42  

Ja hallo, er zit wel een tweeling tussen bij de oma, dus 'maar' 6 x drachtig geweest?
Hoe deden ze dat vroeger zeg, ik heb mn handen en brein vol met 2!
Ja Popstars is voor mij ook verplichte kost: niet erg hoor. Op vrijdagavond is bij mij toch nog maar 1 hersencel actief dus dat komt mooi uit.
Patries... als ik er over 20 jaar ook nog zo uit zie, hoor je mij niet klagen. Vandaag nog om plamuur geweest voor die drempels in mn gezicht...

29 augustus 2009 om 17:10  
Soes zei

Jouw oma hoefde dan ook alleen de was te doen (oké, met een wasbord) en te koken (oké, op een stoof) en de vloeren in de was te zetten (oké, op haar knieën), maar ze had gelukkig geen eigen bedrijf.

29 augustus 2009 om 17:12  

En toch lijk JIJ op je oma (en niet ik!)
hahaha

29 augustus 2009 om 18:19  

Ik heb even uitgebreid de tijd genomen je logje te lezen. Ik heb nu ook een voetbal-website te onderhouden, dus de tijd voor logjes wordt schaarser ;-)

Ik herken je gevel helemaal....ik heb het nu ook best heel sterk. Ken je die reclame: NU EVEN NIET!!! Hihi.

Ik wilde je nog eat vertellen: gisteren kwam Oudste thuis uit school met een brief. Er was luizencontrole geweest en hij had luizen. Zowel levende als neten.

Nou ja, jesnapt wel hoe ik me voelde. Maar toen zei Oudste dat hij het niet snapte, want de luizenmoeder had "nee" gezegd en later had de juf ja gezegd en hem een brief voor thuis in zijn handen gedrukt.

Nou Ilse, ik heb zijn hoofd een uur lang uitgeplozen: nul, nada, noppes.

Ik denk dat die andere jongen in zijn klas met dezelfde naam luizen heeft en nu zijn broers en zusjes aan het besmetten is.

29 augustus 2009 om 20:34  
lia zei

Ik weet nog wel dat mijn kids s'morgens ook al om 7 uur rond liepen in huis. En nu. Je mag blij zijn [als ze vrij zijn dan] dat ze om 3 uur het bed uit komen. Maar goed ik heb er dus geen last meer van, maar de gezelligheid die erbij hoort is dan ook minder. Mijn schoonzusje heeft dit jaar haar 6e kind gekregen, en daar loopt altijd alles op rolletjes. Sta er iedere keer weer versteld van. Ze houden elkaar altijd wel bezig. En om op die popstars terug te komen. Zit jij je ook altijd zo te ergeren aan die mensen die denken dat ze heel wat zijn? Verschrikkelijk.....

Maar goed ik wens je een lekkere zondag met je gezin. En misschien mag je wel uitslapen.

groetjes Lia

29 augustus 2009 om 23:49  
Toet zei

Hahahaha, het Micky/Tatjana stukje. Heerlijk!

31 augustus 2009 om 17:47