28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn god wat een schrik


Jeeminee,  ik kon niet meer inloggen bij Blogger zeg. Een dikke 10 minuten lang
Nou paniek paniek, wat als ik niet meer kan loggen, al die blogs van mij...
Oh, ik werd echt even niet goed kan ik melden.
Moest zowat aan de beademing, zag het grote gat al, dacht dit is het einde...

Kijk ik heb natuurlijk 3 blogs.
en deze .

Dus als ik niet meer kan bloggen word ik gek. Of opnieuw moet beginnen , nee daar word je blij van.
Maar goed,  het werkt weer,  dankzij mijn geweldige computercapaciteiten haha en de helpdesk.

Ik ben nu aan het bijkomen van de stress , ontspan Ilse ontspan,  het is achter de rug...
dit is een wee die nooit meer terugkomt, o nee ik ben niet aan het bevallen gelukkig, nee erger ik had bijna geen blog meer puf puf puf, altijd is kortjakje ziek.... dit snappen alleen vrouwen die ooit naar een zwangerschapscursus zijn geweest, complete nonsens vond ik het want op het moment supreme dacht ik daar echt niet meer aan

Nou veel meer heb ik niet te melden , ja dat ik weer allerlei nieuwe dingen op Tuttemerull heb gezet, leuke spulletjes mensen. Kijk eens naar rechts in de hoek hierboven leuke dingetjes....heb er een collage van gemaakt ;)

En dat mijn kids me hebben gebeld de schatjes ja schatjes want ze zijn er niet en ik vind het echt schatjes als ze er niet zijn, papa niet die word gek van de ruziënde broer en zus, hihi,  beetje leedvermaak heb ik wel 
ze missen me ja wie mist me niet als ie me 2 dagen niet ziet?
erg zelfs zegt de kleinste, de schattebout, ik ben de liefste mama van de hele wereld vertelde ze me die krijgt zakgeld verhoging dat snapt u wel.

Ik kan ook nog wel even vertellen dat Dr Phil ook gaat scheiden (volgens haar dan), snap het niet, die man geeft iedereen raad het hele jaar hoe zijn huwelijk te redden, en gaat scheiden? 
En dan onze Bonnie St Claire die wil dat Nederland weet dat zij niet alcoholiste was whoehhaaaaahhhaaaa ja haha en Sinterklaas bestaat ook maar dat haar lichaam dat was die was verslaafd aan de alcohol maar niet Bonnie, ja mensen dat gebeurt er nou als je teveel zuipt je hoort niet meer bij je lichaam en je hersenen die verdwijnen. Hoe sneu toch die Bonnie. 

11 reacties:

hahaha, mijn dochter zei het, ben nu even gaan kijken op het grote WWW, maar ik zie dat deze 'rumor' van april 2008 is, ahum... en nergens zie ik dat het zo is, er is zelfs een show geweest al waarin gezegd en verteld is dat het niet waar is, hahahaha

We zullen het wel merken op den duur.

Wat betreft je inloggen, zo kon ik de reacties niet bekijken, kreeg ik ook zeer informeel allerlei codes en wat ik dan zou kunnen doen om het op te lossen :S

Heerlijk even kinderloos, I know, I have it to ;-) Maandag beginnen de basisscholen hier weer en een week later start de mijne ook weer op het ROC, wel eerst introductie week natuurlijk etc. etc. etc... dan kan ze weer er vol tegenaan!

XXX

13 augustus 2009 om 08:44  
Door zei

Drie blogs! Pfff.... ik zou blij zijn als ik even niet kon inloggen als ik jou was :-)

13 augustus 2009 om 09:50  
Soes zei

Ghegheghe, ik las het ook al van Bonnie. Ja. Lekker dan. Zulke domme opmerkingen.
Jezelf niet verantwoordelijk houden.

En wat een flauwekul: je bent pas een alcoholist als je verslonst.
Wat een bullshit. De beste alcoholisten zij juist die mensen die het perfect verdoezelen.

Maar goed.
Waar hadden we het over.
Niet meer kunnen inloggen en de paniek.
Nou Ilse, zie hier het gat in de markt. Ik denk dat er legio mensen bestaan die hun weblog zouden willen laten printen. In boekvorm. Zoals die fotoboeken bij de Hema.
Ideetje?

13 augustus 2009 om 09:59  

Ik viel bijna van m'n stoel wat betreft de scheiding van Dr.Phill zeg! Volgens mij is het niet waar, anders moet ie z'n eigen boeken nog maar eens goed lezen.
En die Bonnie: hoe ouwer, hoe gekker! Helaas weet ik dat een alcoholist z'n hele leven dat blijft (m'n broer). Jemig wat we daar al een ellende met mee hebben gemaakt... Dan zegt m'n moeder (de schat): hij drinkt niet meer hoor! Dan zeggen wij: ja maar ook niet minder...

13 augustus 2009 om 10:31  

Oh, en trouwens, ik dacht gisteravond ook dat ik erin blééf! Ik dacht: ik upload ff een template, leuke achtergron voor m'n blog. Na een hele hoop gepiel lukte dat, maar ik vond het niets dus hup, er weer af. En toen waren alle instellingen van m'n blog gewoon veranderd: geen porum! Ik zag mezelf al een nieuw blog aanmaken die vervolgens voor niemand meer te vinden was... Gelukkig is het weer oké nu...

13 augustus 2009 om 10:54  

Gelukkig maar dat je er weer bent. Ik had je trouwens nog niet gemist... Ja Bonnie, die had maar 3 hersencellen en heeft er 2,5 verzopen. Dan ga je heeeel raar praten...

13 augustus 2009 om 11:20  

Kortjakje zegt me niks. Puf puf puf wel ...
Wat een onwijs leuke spulletjes allemaal weer. Ik wordt er hebberig van.
Eerdaags volgt de bestelling :-).

Oh, en trouwens er bestaan wel back-up dingessen hoor, voor je blog (die ik ook niet gebruik). En je kunt je blog 1 x in de zoveel tijd even exporteren (zit ergens bij de instellingen). Dan ben je in ieder geval niet al je verhalen kwijt.
Maar daar moet je dan dus wel weer aan denken ...

@Soes: ik denk ook dat het een gat in de markt is. Er zou ooit een freeware progje geweest moeten zijn die dit zou kunnen doen (printen in boekvorm), maar natuurlijk werkt die niet (meer).

13 augustus 2009 om 11:47  
Anoniem zei

Hi Ilse, lees wel op vakantie, maar schrijf niet...echt even mijn brein re-programmeren. Ik herken alleen het : "OBEY ORDERS" ivm zwangerschap, aangezien ze alle drie met de keizersnede gehaald moesten worden. En volgens mij wordt er in zowat alle gezinnen gigantisch gezopen door ouders: wat...glaasje wijn is gezond voor de bloeddruk ! Als je roomser dan de paus wilt leven, ben je helemaal een wandelend wijnvat ! Sorry..religie zonder humor is leven zonder zuurstof. Maar eh....dat je even niet kon bloggen is een SIGN : volgens mij moet jij ook even een afkick-periode inlassen, maar eh....er komen vast nog meer SIGNS als dat zo mocht zijn, dus: BE ALERT .
Fijn he, dat je naar je kinderen kunt verlangen...dat maakt alle andere drukke dagen van het jaar weer goed. Ik geniet van je drie blogs en ga nu eerst even op je webwinkel kijken. Ik houd zelf erg van zacht roze met grijzen en witten en aubergine zwart/bruin/purple en ben mijn huis ook aan het re-stylen, dus...
Lovely days to you...
Godeliva van Ariadone

13 augustus 2009 om 13:52  

Dat is inderdaad schrikken! Gelukkig kon je weer inloggen! Van dat soort dingen krijg je een enorme, onaangename, adrenalinestoot.

13 augustus 2009 om 16:03  
Kari zei

hahaha je lichaam is verslaafd aan het bloggen ,maar jij niet hoor...

13 augustus 2009 om 17:43  

Ja hoor, drie logs! Ik buig diep voor je! Hoe doen ze dat ook alweer?: R.E.S.P.E.C.T.! ;-)

Maar je bent er weer! Fijn! Hoera!

Die Bonnie heb ik nooit begrepen, maar Vanessa ook niet. Ongelofelijk, hoe je je gezicht zo kunt toetakelen. Da's een hoop snijwerk aan te pas geweest.

Zo, en nu duik ik je webwinkel in. Eens kijken of ik nog meer kan shoppen. *Neehee, ik héb niks nodig, I know*

13 augustus 2009 om 21:46