28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nog 2 weken


Ja,  ik kan het toch niet laten, schrijven over de kids.
Nog 2 weken....dwz we hebben de eerste week overleefd , ja heus,  helemaal .
En dat het een drukke week was is zeker , het begin van de week was wat hectischer dan het einde van de week en de kinderen waren iets rustiger aan het eind dan aan het begin (gelukkig).
Nu nog 2 weken te gaan, regelmatig schop ik ze naar buiten en ze mogen dan niet meer naar binnen tot half 6 want hele dagen voor de X-box hoeft niet van mij , ga maar eens iets ondernemen.
Gisteren gingen er 3 jongens met de hond wandelen (stond zo op het schema hoor, dat doen ze echt niet uit zichzelf) en dat moet dan een half uur (het is immers maar 2x per dag).
Nou toen G even naar de Dirk liep stonden de heren daar met een blikje fris in de handen , zojuist gekocht bij de Dirk, en hond aan de lijn een beetje te chillen voor de uitgang. Jahaaaaaaaa dat is dus geen hond uitlaten hè heren...
dus mochten ze als compensatie gisteravond 1 uur de hond uitlaten, de hond had immers geen beweging gehad die middag want voor een hond is een half uur chillen voor de Dirk niet echt een geweldig uitje .
Nou dat vonden de heren echt BELACHELIJK want een uur is lang en wat moet je dan doen?, "WAN DE LEN heren" , je moet ze alles voorkauwen want wandelen kennen ze niet , dat doen ze nl niet op de Xbox: wandelen, dat is zo prehistorisch.
De meiden (middelste en vriendin I) vertelde ik dat er binnenkort een zwemvierdaagse is bij de Sypel , eerste reactie: "daar word je zo moe van"      
"DUH  ,  dat is ook de bedoeling stelletje luilakken"....
Morgen gaan ze de hele dag naar het pretpark en daar moet je veel wandelen , oh wat zullen ze moe zijn 's avonds, lekker,  kunnen ze mooi vroeg naar bed.
Ik heb even gecheckt hoe laat het open ging maar helaas pas om 10 uur want het zou toch geweldig zijn als het park om een uur of 7-8 al open was dan kon je ze lekker vroeg dumpen nu moet je wachten tot 10 uur enfin het is wel tot 20 uur open 's avonds dus ze mogen lekker tot sluitingstijd blijven , kunnen ze daar een gezonde hap (patat met) eten en dan meteen naar bed bij thuiskomst...ideaal , weer een dag voorbij...hmm even kijken wat een abonnement kost....is er een hotel in de buurt???  ;) ......Oh Family Fun pas hebben ze; onbeperkt toegang voor het hele gezin onder de 21 : moeilijke is dat je dan moet uitleggen dat je echt 7 kinderen hebt , ze denken nl in dit soort gevallen dat je ze wil neppen daar bij dat park , kijk voor ons is dat echt een geweldig iets zo'n pas natuurlijk met 7 kinderen heb je na 1 dag die pas al terug verdiend.
We zullen zien , kunnen ze mooi een keer of 4 per week naar het pretpark, wandelen....
;)


5 reacties:

Whahahaha! Ik bescheur me hierzo! Gaan ze met de hond voor de Dirk staan chillen! Je moet toegeven dat ze wel creatief zijn! (hebben ze van jou, alleen op de verkeerde momenten) En dat wordt nog wat in het pretparkt, ik denk dat ze vooral veel zit-dingen gaan doen, in een draaimolen zítten, in zo'n eng snel ding (zie foto) zítten. Ik zou, als ik jou was, morgenavond de voordeur opendoen als ze thuiskomen en dan kunnen ze zó door naar boven, hun bed in!

18 juli 2009 om 13:24  

Ook ik vind die stukjes echt zo cool om te lezen en ik kan het mij ook helemaal voorstellen. Was de zomervakantie na 1 week ook spuugzat. wij hadden er geen 7 maar 5 samen .. echt vermoeiend haha

groetjes Elise

18 juli 2009 om 15:26  

Later schrijven jouw kinderen op hun weblog hoe ze hebben geleden onder het uitlaten van de hond. We mochten verdorie niet eens een blikje drinken halen bij Dirk! :-(

18 juli 2009 om 20:00  

Een familiepas van den Efteling? Menschenlief, daar kon ik vroeger alleen maar van dromen. Wij kunnen de kids hier 'n abonnement kado doen op.. euh.. wat? Wij hebben hier niks, we wonen in 'n fokking uithoek. Ik ga maandag op KDV uitstapje naar De Ijzeren Man in Weert, wàt een wereldreis!

Nog twee weken heerlijk. En dan nog 3 en dan zijn ze weer terug ;-)

18 juli 2009 om 20:30  

Laat ze kamperen op het grote terrein ernaast, whahahaha

En wandelen, de mijne kijkt uit naar de logeerpartij van golden retriever in sept, ze weet dat zij 2 keer per dag mag wandelen maar dat doet ze graag! X-box heeft dit huis nog nooit gehaald, heerlijk toch...

Weinig geld hebben, heeft zo zijn voordelen heb ik al door de jaren heen gemerkt ;-)

XXX

19 juli 2009 om 09:34