28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hello Folks


Ja, een echte rooie haha was ik, ben ik, eigenlijk heb ik er nooit een probleem mee gehad. Tuurlijk werd ik vroeger wel eens gepest met mijn rode haar , kreeft/vuurtoren noem maar op.
Maar ik heb me daar nooit wat van aangetrokken ook als kind niet, vond ze maar dom en onbenullig de kinderen die dat zeiden en heb er dus nooit onder geleden. Maar dat kwam vast omdat ik altijd zoveel complimentjes van volwassenen kreeg over mijn mooie haren.
Ik heb voor het eerst mijn haar geverfd toen mijn oudste geboren is, ik was toen 30.
En toen is het begonnen met wat highlights en ja nog steeds dus maar meer ook niet, alleen highlights. Mijn haar is met het ouder worden wel wat minder rood geworden , nog steeds wel rood maar niet meer de kleur van de foto hieronder.
Ik heb het 6 maanden geleden weer eens helemaal in de kleur gehad , gewoon weer rood, alleen duurde dat niet lang omdat ik mezelf gewoon leuker vind met highlights.
Dus vandaar...

O enne ik weet het ik verveel jullie met mijn Tuttemerull maar ik ben zelf ook zo mega enthousiast en moet het dan delen hè ??? Dus hier even een foto van de laatste nieuwe produkten.... mooi hè??
O ja en voor wie het nog niet wist , Tuttemerull staat ook op hyves, en we willen zo veel mogelijk leden dus heb je hyves stuur het door en help ons aan zoveel mogelijk leden PLEASE !!!! KLIK HIER 
9 reacties:

Ha Ilse, je verveelt ons heus niet met Tuttemerull!

Even een vraagje. Ik (nou ja de site) word volledig gespammed door een of ander bedrijf in horloges. Heb jij een tip hoe ik die gasten kan blokken?

Groetjes, Francis

17 juli 2009 om 11:10  

meisjes met rode haren huh? ;-)

Vader van mijn kind is een echte rooie (A) en dat toont bij haar minder maar in de volle zon dan zit dat rood er duidelijk in, en dat is zooooooooooo prachtig mooi!

XXX

17 juli 2009 om 11:15  

Ik ben lid geworden hoor....althans, met de hyves van mijn Manlief...

17 juli 2009 om 12:51  
Inge zei

Ik had ook knalrood haar vroeger, en ben er ook dikwijls mee gepest. Maar ik heb het nooit geverfd oid en nu is het meer blondrood in de zomer en kastanje in de herfst/winter.

17 juli 2009 om 13:18  

Meisjes met rode haren, die kunnen kussen dat is niet mis!!! ;-)

17 juli 2009 om 13:43  

Oh, dat wasrek is mooi. Enne, domme vraag misschien, maar wat is (doet) dat ding linksonder?

17 juli 2009 om 13:45  
Ilse zei

@Toaske: dat is een kaarsenstandaard, vroeger werden die gebruikt voor aan wijntonnen te hangen (toen er nog geen electriciteit was) , zie het hendeltje bovenaan en met het hendeltje onderaan draai je de kaars naar boven zodat je de vlam altijd boven de standaard uit hebt, je ziet ze op de middelste rij foto's op de derde foto....

17 juli 2009 om 13:50  

Mooi rood is niet lelijk, ik verf het regelmatig kastanje, mooi warm.
Ik ga een kijkje nemen op je site.

Groetjes Elise

17 juli 2009 om 20:00  

Ik vind het heerlijk om op je site te kijken, dus... mij verveel je niet hoor!!
Voordeel van rood/blond is dat het grijs wat minder snel zichtbaar is... Als ik mijn haren niet bijhoudt, dan is het echt heeeeeel erg (lelijk!!) grijs! Bah!

18 juli 2009 om 12:36