28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tweet
Het hele twitteren is nog niet aan mij besteedt, ik snap het niet zoals ik al eens schreef.
Maar ja iedereen twittert en als zelfs de Elsevier me nu laat weten dat ik toch echt moet gaan twitteren dat dat DE manier is tegenwoordig en dat bedrijven via twitter contact onderhouden met hun klanten, zelfstandigen er opdrachten door binnenhalen denk ik hmmm misschien moet ik ook maar aan de twitter.
Dus ben ik eens een kijkje gaan nemen.
Heb zelfs een twitter profiel aangemaakt en ik ben nu dus gewoon aanwezig op het twitter netwerk, alleen weet ik nog helemaal niet hoe of wat dus schrik niet , mijn twitter gebeuren is nog heel summier en kaal en saai.
Ik lees ook in de Elsevier dat het bedrijf Twitter nog geen cent verdiend heeft alleen maar geïnvesteerd maar nu al op 15 miljard euro wordt geschat. Waarom heb ik dit niet bedacht?

Hele bekende mensen vind je er ook: Obama, Demi Moore, Britney Spears, Paul de Leeuw, Oprah, Marco Borsato om maar even wat namen te noemen , die snappen hoe je moet twitteren....
Nou ja zeg,  als Paris Hilton het snapt waarom snap ik het dan niet? Ik bedoel maar ik heb toch net iets meer hersencellen mag ik hopen dan Paris, alhoewel ik lees dat ze er vaak iemand voor in dienst hebben die dan de tweets plaatst . Misschien moet ik dan iemand inhuren die voor me gaat twitteren net als die beroemdheden, Laura nog een baantje nodig?
8 miljoen mensen twitteren, 8 miljoen dat is niet niks.

In ieder geval heb ik haar gelukkig en zij weet er alles vanaf en heeft er zelfs al een blogje met gebruiksaanwijzing aan gewijd nu moet ik het alleen nog even snappen natuurlijk.
Hier vind je me: @ilsevdmeerakker
Vind me aub want ik vind niemand .... hoe werkt dit my god.


8 reacties:

Dat dacht ik zaterdag ook en heb een account aangemaakt, om vervolgens de halve nacht erover te dromen... ;o(
Maar dat is fijn dat je erop zit, ik zal je 'ns ff opzoeken, hebben we nog meer communicatiemogelijkheden!
Ik denk trouwens dat het ook niets voor mij is.

23 juni 2009 om 16:48  

Ik snap dat twittergedoe ook nog niet zo goed.
Maar als ik heel eerlijk ben, snap ik ook niet wat er zo leuk is aan hyves...

23 juni 2009 om 16:59  

Ik begin er maar niet aan. Kan Hyves al nauwelijks bijhouden :-). Al die berichtjes die ik doorgestuurd krijg, lees ik nauwelijks.

Ik blijf wel lekker bloggen!

23 juni 2009 om 18:02  

Ik ben al blij dat ik dit snap en er net genoeg tijd voor heb. Als ik nu ook nog moet gaan twitteren kan ik maar beter minder gaan werken of brieven schrijven aan mn man en kids, die zie of spreek ik dan helemaal niet meer...
Nix voor mij hoor... denk ik.

23 juni 2009 om 20:50  
Door zei

Hyves vind ik wel gezellig, vooral handig met vriendinnen in real life.
Twitter ga ik gewoon niet doen.

23 juni 2009 om 20:57  

Toch maar even gekeken net: drama! Voor ik het wist had ik een accountje aangemaakt en nu ben into Twitter. En erger nog: ik kan je niet vinden! En zusdus ook al niet. HELP!

23 juni 2009 om 21:03  

Volgesn mij kun je gewoon op mijn twitter drukken en vragen om je toe te voegen. Ik doe er heel weinig mee, door de weeks heb ik echt geen tijd en soms in het weekend geen zin :0

Fijne avond, Elise

23 juni 2009 om 22:06  

Ik kreeg mijn hotmail lijst zichtbaar bij het aanmaken van het account en kon iedereen toevoegen of ze nu twitteren of niet :S

Je bent er al, maar wij laten het lekker voor wat het is.

Er zijn ook al waarschuwingen uit gegaan en testen gedaan, twitter is ultiem voor inbrekers, dus laat het om te laten weten wanneer je op vakantie gaat, ze kunnen alles vinden!

XXX

24 juni 2009 om 09:11