28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hip


Mensenlief wat ben ik hip. Niet een beetje hip nee überhip.
Ja hoezo vraagt u zich af , nou ik twitter.
En ik twitter meteen goed hè? Ja als ik iets doe, doe ik het ook meteen grondig.
Ik heb er een avond op zitten zwoegen maar ik weet nu hoe het werkt , ik kan zelfs mijn achtergrond veranderen (thnx Laura).
Ik heb ook al getwittert en zit op Twitpics , ben aangesloten bij Twirl (alhoewel ik nog niet weet waar dat nou goed voor is maar ik ben het :aangemeld) , ik kan direct message-n, ben al aan het kijken op Twubble, Twitscoop, en ik ontdek het Tweetbeep, Twitterlocal, Twitturly, Tweetstats, Twiddeo.
Zo enne volgt u me nog een beetje??
Je zou er bijna een nieuwe van Dalen voor aanschaffen want ik kan al die woorden nergens vinden en de spellingscontrole, herkent ze ook al niet.
En nog beter: onze Alex, Willem voor de vrienden,  die heeft mij toegevoegd , onze Alex die volgt mij op Twitter, ja hij is ook hip onze Alex. Ik had liever Maxima gehad maar die heeft het dus nog niet, jammer.
En voor de rest heb ik al wat blogvrouwen gevonden die nog hipper zijn dan mij want die zaten er veel eerder op, op Twitter.
Nu heb ik ook al gemerkt dat je niet teveel mensen moet toevoegen want dan heb je een dagtaak aan het lezen van al die tweets die ze sturen. Of heet dat twits? Hmmm ik ben er nog niet helemaal zoals u kan zien.
Maar ik TWITTER. 
Have a nice day, people.... ja ik doe het even in het engels want Barack Obama leest ook mee en is zo sneu als ie het niet begrijpt natuurlijk en het is lekker hip of course om er wat engels doorheen te gooien once in a while ;),  bye bye folks, of nee:  Twit Twit. 


9 reacties:

hahaha jajajaja weer iets nieuws en dat kan heel leuk zijn, hier snappen we er niks van, het was mijn tiener die niet wist wat het was, en op proef dus even een account aangemaakt maar toen raakten we nog meer in de war, 'laat maar' zie tiener en delete duurde even maar is gevonden.

Ik wens jou heel veel plezier met de twitter, wij laten het even gaan.

XXX

24 juni 2009 om 09:08  
Iben zei

shit man, je bent hipper dan ik. Want ik twitter dan wel natuurlijk, maar snap er maar de helft van. Doe ook niet aan twitpics, misschien komt dat nog. En de rest snap ik helemaal niks van. Ik me ook te veel, bloggen, mailen, msn, twitter, sms...ik communiceer me suf!

24 juni 2009 om 11:08  
Door zei

Voor deze keer mag je hipper zijn dan ik. Want ik wordt doodmoe van alles wat ik bij 'moet' houden!

24 juni 2009 om 11:42  

Alex heeft mij ook toegevoegd! Ik dacht: het zal niet waar wezen!
En ik moet wel weer lachen hoor om hoe je het schrijft. Ik ben er al wel achter dat ik dat getwitter niet té veel moet gaan doen, want op het laatst kan ik geen baan meer zoeken omdat ik te druk ben met bloggen, hyven en twitteren! En there are limits! (voor het geval dat Barack het leest ;o)

24 juni 2009 om 11:50  

Kijk maar uit, want het is allemaal rete verslavend!

24 juni 2009 om 14:37  
Zara zei

Ik word gek! Heb ineens een berg followers die ik niet wil en het lukt niet om jullie toe te voegen. Heb je wel gevonden.

24 juni 2009 om 20:27  

Ik ben dus niet hip want twitterloos. Wel hyves trouwens, tegen mijn principes is, maar dat heeft te maken met de aanstaande weblogmeeting die georganiseerd werd via hyves.

24 juni 2009 om 22:36  

kun je mij effe zoeken dan op twitter want ik ben mezelf kwijt

25 juni 2009 om 09:31  

Ik poog niet eens meer hip te zijn. Ben dus wel zwaar onder de indruk van jouw hipheid.
Ik forum, mail en blog. Meer red ik gewoon even niet. Ik word al moe bij het idee dat ik nog meer moet ;-)

25 juni 2009 om 22:26