28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gekocht


Bovenstaande vond mijn lief de meest onzinvolle aankoop ever maar ik deed het lekker toch: een deurstopper. Gewoon een zakje met zand maar wel een MOOI zakje met zand. 
Hij vond het werkelijk belachelijk en vroeg of ik serieus was in de winkel toen ik het ding vastpakte, ik moest en zou er een foto van maken en het moest hier op de blog want zoiets onnuttigs moest perse even aandacht aan worden besteedt , dus bij deze. Ik snap het niet en hoop stiekem jullie ook niet wat hier nou zo onnuttig aan is want het is volgens mij juist een heel nuttig ding wat er dan ook nog eens leuk uitziet en waar je je teen niet aan openhaalt. (hier is over nagedacht )
Beter dan iets anders voor de deur schuiven als je hem een keer open moet laten staan voor het een of ander toch? Dit ziet er toch prachtig uit dames? Ik ben gewoon erg blij met mijn zakje.

En we hebben onze binnenplaats opgeleukt met een vijgenboom. Ik ging op pad voor een olijvenboom en kwam met een vijgenboom thuis , ach niets zo veranderlijk als een mens natuurlijk ...
Nou ja ik kwam er ook niet echt mee thuis het ding moest bezorgd worden, erna moesten er nog een paar mannen hier in de buurt gecharterd worden want het boompje weegt maar liefst een 350 kilo dus die til je niet even in het potje zeg maar. Die vijf sterke mannen waren me toch ook een partij aan het kreunen en steunen , ik kreeg er spontaan de slappe lach van. Maar hij zit er in hoor, de boom. Meteen maar een groot potje gekocht waar ie in kan blijven staan de komende jaren (dames naar de BOOM kijken aub, dat lekkere ding ernaast daar gaat deze blog niet over , AANDACHT hallo hiero kijken : focussen aub).
Is het geen beauty die boom? Hij is 80 jaar oud , vorig jaar helemaal kaal gesnoeid en deze takken zijn nu van een jaar maar dat word dus nog veel groter .....Mooi is ie hè,  de:  BOOM . (dames !!!! hij is van mij : AF)


17 reacties:

Ik vind 'm schitterend, die man, eeeeh boom. Boom bedoel ik. Haha, je hebt een leuke vent hoor!

Dat van dat zakje snap ik trouwens ook volkomen! Da's toch leuk?

7 juni 2009 om 12:16  

Ja, het is een prachtige.....eh...vijgeboom hoor! ;o) Klein nuance verschil met een olijfboom, maar dat mag de pret niet drukken.
En dat zakje: ík snap het wel, nu je lief nog...

7 juni 2009 om 12:25  

Wat een prach-ti-ge boom daar naast die pot! En zo oud? Je zou 't niet zeggen!
Ik heb een kersenpittenzak als slaapkamerdeurstopper. Da's pas idioot, want die zakken zijn voor in nekken enzo en niet als deurstopper ontworpen. Deze stopper van jou vind ik super! Waarom verzin ik nou niet zo iets?
Zo en nu ga ik weer naar jouw boom kijken...

7 juni 2009 om 12:57  

Ik vind hem geweldig! Robuust, aantrekkelijk, vertrouwd.... ehhh... die boom dan hè...! Hé, zie ik er nu iets naast staan?? Wacht eens even, is dat G. niet...? Wahahahaha.... ;-)
Enne... die door stop, ik snap je compleet! Superhandig zoiets!!

7 juni 2009 om 15:16  

Fantastisch ,.. waar heb je die vandaan .. die man eh die vijgenboom , mjam , vijgen ja die man ook haha

En die deurstopper is heul handig..

Fijne avond, Elise

7 juni 2009 om 16:22  

Hij ziet er nog puik uit voor een 80 jarige, die olijf eeuh vijgenboom. Ben eigenlijk wel benieuwd waar naar je op zoek was en toen met dit goed geluk! manlijk exemplaar thuiskwam hahahah.... ;o) tjjjaaaa that natuurlijk vragen om. Maar het blijft een waanzinnige boom! trouwens zo te zien ook je binnenplaats, wil wel meer zien van jou huis hoor! Groetjes uit Zweden waar het vdrie maar geen zomer wil worden.

7 juni 2009 om 16:23  
Door zei

Tut tut wat een reacties op je man! haha! Ik schrok even bij het zien van de foto en dacht dat je me op subtiele wijze probeerde duidelijk te maken dat mijn blog uit de lucht moet :-)

Die pot heb ik in een wat kleiner formaat in spierwit in de vensterbank (twee natuurlijk, dat begrijpe je...).

Gaaf, zo'n boom!

7 juni 2009 om 16:57  

Volgende foto van G met een vijgenblad neem ik aan? ;-)

7 juni 2009 om 20:10  

Haha, prima foto! Vooral van die boom en z'n aanhangsel. Waarom heb je 'm niet in de grond gestopt?

En die doorstopper: ik snap 'm ook niet helemaal. Maar da's meer omdat ik nooit een doorstopper gebruikt heb. En dus het nut er (nog) niet van inzie.

7 juni 2009 om 20:52  

Misschien kan je de volgende keer G. in een pot poten, met een vijgeblad voor, dan koop ik 'em als vijgeboom.
Kan hij mooi hier naast mijn beelden van (naakte) David en de venus van Milo staan...
hahaha

7 juni 2009 om 21:50  

prachtige.. eh. BOOM! Nee, echt, een tikkeltje jaloers ben ik natuurlijk wel op de eigenaar van zo'n enorme vijg, wauw!

8 juni 2009 om 00:02  
Door zei

Geweldige boom...(van een vent)!

Dus over een tijdje kun je vijgen van eigen pluk eten...hmmm

8 juni 2009 om 09:20  
Oningelogde Joeltje zei

De boom en de pot zijn geweldig. De man is ook mooi ja. En die deurstopper? Mens, ik kocht vorig jaar 'n handig stuk plastic waar ik m'n mobiel mee aan het stopcontact kan hangen tijdens het laden. Manlief snapt daar ook niks van. Die deurstopper is gewoon mooi en daarmee basta.

Amen.

8 juni 2009 om 09:31  
Soes zei

Gheghegheghe, die reacties zijn echt te grappig.

8 juni 2009 om 15:29  

Wat Soes zegt. En de rest.

(Zo, dat is makkelijk reageren ;-) )

9 juni 2009 om 17:07  

Win hier dan je olijvenboom Ilse:

http://vrouw.nl/site/WIN_Een_chte_olijfboom_met_Apetina/list_messages/17485

:)

9 juni 2009 om 17:13