28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Daar is ie dan

Is het geen schatje???


Onze nieuwe aanwinst , hier is ie dan eindelijk.
Vanmorgen opgehaald, de schat.
Heel lang naar uitgekeken, eindelijk gearriveerd.
Om 10 uur zijn we hem gaan halen, ik vond het echt zo zielig voor de moeder dat ik zomaar haar baby mee naar huis nam en ook voor de eigenaar want hij is zo gehecht aan zijn hondjes maar ja ik ben natuurlijk heel blij.
Dus het was wel een beetje een dubbel gevoel.
De kleine was in de auto heel nieuwsgierig en rustig in het begin maar na 10 minuten begon ie te piepen , toen heb ik hem in de transportbox gedaan waar ik al een heel nestje in had gemaakt met een deken en daar heb ik het doekje en speeltje van thuis in gedaan wat je hier ook op de foto ziet het blauw witte doekje en toen ging ie echt met zijn hoofd helemaal in het doekje liggen slapen.
Thuis gekomen werd ie wakker.
Bettie die rook meteen dat er wat aan de hand was en bleef maar op en neer lopen en snuffelen.
Toen Bettie in de gang was zette ik hem even op de grond maar had niet verwacht dat Bettie er meteen zou komen aanstuiven, wat dus gebeurde, nou hij was me toch een partij bang, piepen plassen en shaken van angst (ik pakte hem meteen op en liet ze voorzichtig aan elkaar snuffelen), Bettie is natuurlijk een reus vergeleken bij hem.
Nou hij vind het nog steeds niks , ligt nu in de kist die ik helemaal heb ingericht voor hem lekker te slapen (Bettie kan er niet in is net te hoog voor haar gelukkig) en Bettie die ligt in de mand op veilige afstand anders blijft ze maar snuffelen en doen en de kleine heeft natuurlijk rust nodig.
En we noemen hem : Elvis.

Even de hele boel inspecteren..

Wat een knapzak ...

Bettie vind het wel wat...

13 reacties:

Ach, wát een snoeperig schatje! En dan die ogen...ik verdrink erin! Geniet er maar lekker van, 2 van die lieve honden enne...zodra als Elvis zindelijk is, moet er natuurlijk wel een mand/bank komen die bij zijn naam hoort hè?.....;)

20 juni 2009 om 14:36  
Ilse zei

Dikke kus voor jou Madelief, jij en ik zitten op 1 lijn, je begrijpt me. Oh uh ik moet even van manlief doorgeven dat ik al 3 mandjes en 2 slaapzakjes heb gekocht en een kussen voor deze hond , een design voerbak, een kist , een puppyren, een transportbox, tig speeltjes, o ja en 3 setjes riemen met halsbanden.
Ja en???
mannen snappen dat gewoon niet hè Madelief???

20 juni 2009 om 14:43  
Kaat zei

Hoi Ilse,

Ik ben hier een tijdje geleden voor het eerst 'binnengevallen'. Wat een geweldig gaaf huis heb jij volgens mij..!
Op je berichtje over jullie nieuwe aanwinst moést ik reageren. Wat een ontzettend lief koppie heeft 'ie!

Groetjes,
Kaat

20 juni 2009 om 14:51  
Ilse zei

hoi kaat

Welkom hier , ja het is echt een scheetje...
zo lief!!!

20 juni 2009 om 15:31  

Wat een humpie, en die naam, prachtig. geniet van Elvis .. fijn weekend, Elise

20 juni 2009 om 15:52  

Nee *zucht* mannen snappen dat weer niet Ilse...Jammer jammer jammer...
Ik heb vanmorgen halsbandje nr. tig gekocht voor de poes die iedere keer haar bandje verliest. Maar deze is te wijd (ze is heel slank, was ik het maar) en ik wil niet dat ze aan de eerste de beste tak opgehangen wordt, dus ik wil/moet een ander bandje. Maar ik denk al: hoe zeg ik dat tegen m'n vent die vanmorgen al zei: nou, dat zijn dure bandjes voor 4 euro.....

20 juni 2009 om 16:16  

Ohh, een plaatje! Kijk maar uit dat je niet op hem gaat staan of hem kwijt raakt tussen de deur. Zou slordig zijn. Ik lees dat ie al kan kiezen in verschillende slaapplatsen anders had je echt om een leuke met koeienhuid bekleedde hondenmand gemoeten... Een beetje Elvis zou het niet voor minder doen!

20 juni 2009 om 18:10  

Wat een scheetje!! En ik snap de naam helemaal!! Kijk naar zijn kuif! Ik bedoel maar.... ;-) Nee hoor, Ilse, ik plaag je maar wat. Ik vind het echt een poepie!!
Zeg, nu moet die bank eigenlijk wel komen voor die honden, niet? Je kunt Elvis toch niet in een mand laten slapen?? Iemand die Elvis heet, slaapt op z'n minst op een bank! :-)

20 juni 2009 om 18:55  

Wat is 't?

"Een hond, domme Joeltje".

- Dat snap ik, maar wàt voor hond?

Gaat ie nog meer dan 1 kilo wegen of blijft het zo'n onderdeurtje? Waarbij onderdeurtje een compliment is hè, want zo word ik ook altijd genoemd. Elvis is 'n coole naam. Maandagdaandag (blogspot) Daan heeft 'n dochter die zo heet. Echt waar! Elvis is gewoon écht 'n coole naam. En dat van die design bak enzo, mens ik begrijp je volledig. En ik vind het niet meer dan logisch.

20 juni 2009 om 21:05  

Is het heel dom om te vragen naar het merk?
Het is wel een superschatje trouwens!

20 juni 2009 om 21:07  
Door zei

Wat een scheetje! Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Kon er nog wel bij :-)

Wel een hondje voor een designmand zou ik zo zeggen....

20 juni 2009 om 23:16  
Ilse zei

@allemaal:het is een chihuahua.
Heel klein dus maar wel heel dapper.
En thnx allemaal dat jullie ook vinden dat dit hondje in een designmand moet liggen... :)

21 juni 2009 om 22:19  

Hij is zo super lief en schattig, en Elvis is echt te leuke naam!!

23 juni 2009 om 10:00