28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Heerlijk gelachen after all


Kijk ik ben best een leuk mens als ik niet ongesteld ben of moet worden of voor 8 uur 's ochtends maar je moet me niet gek maken.

De keukentafel.
Nadat ie dus eerst vlekken kreeg van een simpele drup water hadden ze hem opgehaald om te lakken.
Zo gezegd zo gedaan.
Wij geen tafel 5 dagen lang maar goed een kniesoor die daar slecht gemutst van word. 
Gistermiddag kwam de tafel.
Twee iele mannetjes moesten het LOODZWARE ding naar binnen tillen.
Dat ging goed wonder boven wonder en toen ze het ding met heel veel moeite op de poten hadden gekregen kwamen ze erachter dat ze de bouten vergeten waren. (ik nog steeds zen maar iets minder al en aan de vooravond van mijn rode week, nou dan weet je het wel)
Bouten halen , weer terug door mijn net gedweilde huis met die grote lompe smerige werkschoenen (aarggh).
Bouten erin. Zegt de een: "waar zijn de bankjes?"
"waar zijn de bankjes?????" die hebben jullie toch stelletje sukkels?
Oeps vergeten, heren weer terug naar de zaak, bankjes halen.
Ondertussen haal ik een cm stof van het tafelblad. daar word ik ook niet vrolijk van , die tafel is gelakt, hoe kan ie onder het stof zitten, hebben ze dat ding in een stoffige ruimte te drogen gezet? stelletje &%&^%*#&(#
Mannen komen terug, bankjes bij zich, ik kijk, en wat zie ik???????
Mega kleurverschil tussen bank en tafel, ik kijk nog eens en wat zie ik?????
Het gelakte blad kan je precies zien waar ze met het rollertje gelakt hebben.
ik ben nieks nie relaxed meer en word me toch een partij pissig ik heb een kapitaal voor die tafel neergeteld en dan verwacht ik goed werk en niet dit
Tafel weer de auto in met bankjes en bouten, grrrr en ik tier nog even dat ik *Y*&^(*@($*&^# nu een vervangende tafel wil dat ik niet nog eens dagen met een bord op schoot mijn kids laat ontbijten!!!!
Die word meteen geleverd want ze hadden wel door dat ze met mij nu echt heel voorzichtig moesten zijn,  dat ik anders zou ontploffen!

Ik sta op vanochtend, 7.45 uur , lekker gekreukt, moet een uur bijtrekken wil ik toonbaar zijn, maar dat uur had ik niet want ik moet nuchter bloed prikken dus ik ga gekreukt en wel naar het ziekenhuis. Niet nadat ik eerst het hele huis heb doorzocht naar het ponsplaatje wat ik natuurlijk niet kan vinden want ik heb een nieuw huis, nieuwe kasten,  en dingen zo goed opgeborgen dat ik ze zelf niet meer kan vinden. Ik moet nog even plassen dat mag dan nog wel als je nuchter in het ziekenhuis moet verschijnen, doe de deur van het toilet open en wat zie ik?
Lekkage onder het fontein en een verstopt toilet, ander toilet opzoeken, tot de ontdekking komen dat de rode week begonnen is en dan snel met mijn verkreukte kop naar het ziekenhuis waar ik WEER allerlei bloedonderzoeken krijg voor mijn schildklier die nog steeds niet wil werken en ik dus niet afval.
Voor de rest gaat het prima met mijn humeur hoor ik heb het kookpunt bereikt zo onderhand en bel de loodgieter dat ie moet komen NU.

Terug uit het ziekenhuis klopt er iemand aan de steegdeur we hebben een voordeur verdorie kan je niet gewoon aan de voordeur bellen zoals iedereen 
Ik doe open, loodgieter.
Fijn die komt het toilet ontstoppen, de grote baas himself, na een tien minuten is het gefikst en het fontein lekt ook niet meer.
Nu je er toch bent.......het toilet boven zit vol met spikkels en die gaan er niet meer uit, ik heb alles geprobeerd, chloor, antikal, schuren, noem het ik heb het geprobeerd.
De beste man is de beroerste niet en gaat meteen even kijken, ik erachter aan en wijs vanuit de hal naar de pot (let op !!! mijn humeur is weer helemaal top, heb al heel lang niet meer zoooo gelachen) omdat de wc te klein is om met zijn tweetjes in te staan.
Hij ziet het , ik denk dat ie me begrijpt en was vergeten dat mijn lief zijn grote boodschap vanochtend had gedeponeerd in de wc , had doorgespoeld maar er zaten schijnbaar nog wat vlekken...
De man (grote boss) steekt zijn vinger in de plee en begint met zijn nagel te schuren/krabben over de wat hij dacht de spikkels die ik bedoelde maar dus de achtergebleven resten van mijn lief waren.
&Y$*&#%#$*((%)$)(*&#^%@^#&*($)  hoor ik "DAT IS STRONT !!!!"
Ik kom dichterbij en zie dus dat meneer de verkeerde vlekken aan het wegkrabben is met zijn nagel en de stront van mijn lief onder de nagel heeft.
Ik schiet in een slappe lach echt , ben niet meer te houden terwijl de boss himself zoekt naar een doekje , zeep of om het eender wat om de stront onder zijn nagel te verwijderen, onderwijl vloekend en tierend dat ie nog een boterham moet eten.
Het is nu al een dik uur geleden en ik moet nog steeds lachen.....mijn dag is meteen goed .
23 reacties:

Mijn collega´s vragen zich nu heel hard af waarom ik zo aan het lachen ben.
Want ik ben natuurlijk heel hard aan het werk end aar is niks grappigs aan :-).

13 mei 2009 om 11:16  
lieke zei

Whoeohahahhaaha dat gebeurt ook alleen maar bij jou hahahaha.

13 mei 2009 om 12:13  

Oh Ilse, de tranen lopen over m'n wangen. He, had ik effe nodig!

13 mei 2009 om 12:50  

Ik kom niet meer bij hier! Als ik iets lees dan zie ik dat ook voor me, dus het is echt hilarisch! Daar knap je meteen weer van op, of niet? Maar goed, zijn de vlekken er inmiddels uit?

13 mei 2009 om 13:06  

Ongelooflijk, wat een verhaal: Niet normaal dat die man in de ............ loopt te krabben hahahahhh.....

13 mei 2009 om 13:09  
truus zei

Ik heb je verhaal voorgelzen aan G we hebben samen dubbel gelegen van het lachen zoiets kan ook alleen jou maar overkomen he!!!
Zo dat was even lekker zo lachen!!!
groetjes Truus

13 mei 2009 om 13:21  

Die is wel heel goed!!!!!!!!!!!

13 mei 2009 om 13:30  

Getver, wat smerig. Ik snap dat die man nu ook niet meer zen is.

13 mei 2009 om 13:36  
Marjolein zei

Ik kom echt niet meer bij hier en heb het hele kantoor even laten lezen waarom ik nou zo moest lachen (het is pauze) en iedereen ligt hier dubbel. Dit is echt een sketch.

13 mei 2009 om 13:40  

Echt zo grappig! Hahahaha, wat geweldig!!!!

13 mei 2009 om 13:40  

ohhh wat lachen. die grote baas stuurt voortaan vast 1 van zn medewerkers en kan zelf beter achter zn buro blijven zitten.

13 mei 2009 om 13:42  

Ik heb het nu 3x gelezen en ga steeds harder lachen!
't begint een beetje te lijken op de slappe lach die we toen hadden toen je dat lelijke hondje in huis had genomen, toen kon ik ook niet meer stoppen met lachen.
Wat vond G. van het verhaal?

13 mei 2009 om 15:11  
Osi zei

hahahahahahahahaha

13 mei 2009 om 15:13  

Ja, dat vroeg ik me net in het zonnetje ook af: wat vond je lief er van dat er iemand in zijn stront stond te peuren?

13 mei 2009 om 15:14  
Door zei
Ilse zei

@Simone en Madelief: G heet ook tranen gelachen maar vond het minder dat ik zonodig moest vermelden dat hij gepoept had ...haha

13 mei 2009 om 15:45  

Vervelende spikkels!

13 mei 2009 om 15:54  

Geweldig! Ik kom niet meer bij, tranen onder m'n oksels ervan. Heerlijk om te lezen na een drukke dag...

13 mei 2009 om 17:58  

Iieeeekkkhh opvoeden hoor, die lief van jou, bah !

Ik zou er echt niet om kunnen lachen, beeeh

Maar wat verveledn van je tafel, grr.

Fijnw avond, Elise

13 mei 2009 om 21:00  

mmm lekkere spikkels. gadver de gadver. ik zie het helemaal voor me. super..hahaha

13 mei 2009 om 21:08  

He ja. Poep.
Daar gaat een mens altijd weer van lachen...

14 mei 2009 om 03:16  

Zie je wel, die poep en pies fase gaat dus gewoon nooit meer over;-)

14 mei 2009 om 19:48  

Ooooo, néééééé.... Wahahahahaha.... ik zie het helemaal voor me!! Rook hij er niet per ongeluk aan?? Wahahahaahahaha... Wat een *sh...* zooi!!! Hahahahaha

15 mei 2009 om 15:24