28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Respectloos


De schilder.

Ik moet er nog even iets over kwijt.
L**** (ja kan het ook niet helpen de man heet zo, ik realiseer me ineens dat die naam HEEL goed bij hem past:linke soep nl) heeft al 15 jaar zijn pa niet meer gezien omdat dat een dictator is.
Nou hij is er net zo erg , zo niet erger. Dus 2 dictators ja dat botst natuurlijk.
Hoe hij met zijn mensen om gaat is te triest voor woorden , in 4 weken tijd zijn er 5 ontslagen.
En dan moet je niet denken dat hij dat tactisch of zachthandig doet.
Nee, dat gaat lomp en krachtig er aan toe.
Bij 1 kon ik wel janken. Heb er nog alles aan gedaan om deze jongen terug te halen maar als Adolf  **** het eenmaal in zijn bol had dan had diegene nog net de tijd zijn tas te pakken en weg was ie.
Deze jongen die 4 weken lang echt zich uit de naad heeft staan werken deed 1 dingetje fout, geen grote fout nee, een HEEL klein makkelijk te herstellen foutje van niks. 
Toen ging Adolf ***** op een paar zakken zitten en bleef deze man (ik overdrijf echt niet) een dik half uur drie kwartier strak volgen met zijn ogen en meest smerige blik (meneer zat hè,  deed zelf geen fuck) en toen de man een kwast kwijt was (die 2 meter verderop lag dus hij had 'm in 30 seconden gevonden) kon ie vertrekken omdat ie volgens Adolf  ***** dus niet zuinig op materiaal was. 
Bullshit meneer Adolf  ***** had de bokkepruik op,  is wel vaker voorgekomen , verveeld zich en gaat dan de grote chief spelen .
Dat noemt ie respect afdwingen. Ik heb nog nooit geloofd in die manier van respect krijgen , ik denk dat je respect moet verdienen of krijgen maar niet afdwingen. 
Bij mij ging het respect dus echt naar beneden in sneltreinvaart.
En het ergste is dat Adolf ****** zelf niets kan hebben, als je hem ergens op aan spreekt is meneer meteen beledigd/verontwaardigd/boos en loopt weg, hij verdraagt geen kritiek duld geen tegenspraak. Ja dan moet je niet bij mij zijn want ik kan daar dus niet tegen.
Ik heb geen respect voor iemand die zo met zijn mensen om gaat, goede mensen die hier komen om geld voor hun gezin te verdienen wat inhoudt dat ze hun vrouw en kinderen vaak maar 8 weken per jaar zien, al het geld wat ze verdienen sturen ze op en leven zelf minimaal.
Die mensen daar heb ik respect voor .
Ik wil dus even zeggen hiermee dat ik het wel raar vind dat je zelf anderen mag uitkotsen en mag behandelen als (ja, als wat eigenlijk, ik behandel mijn hond nog niet zo) slaven? vee? weet ik het maar zelf nul komma nul kan hebben.
LOSER.
 
***** heb de naam even vervangen door sterretjes want als deze egotripper zijn eigen naam gaat googlen heb ik geen zin dat ie bij mij uitkomt .

8 reacties:

Soes zei

Je zou bijna zo'n jongen zelf aannemen, achter z'n rug om.
Maar het lijkt me wel afzien ja.
Pfff. Sterkte.

11 april 2009 om 09:17  
Ilse zei

Ja idd maar hij schermt dat heel goed af, die mannen zouden niet eens durven geloof me. Ze vrezen hem omdat ze afhankelijk zijn van hem en dat weet ie en maakt ie gretig misbruik van en dan maar klagen over papa dat dat zo'n vreselijke man/dictator was. Pffff

11 april 2009 om 09:19  
Ilse zei

Ja idd maar hij schermt dat heel goed af, die mannen zouden niet eens durven geloof me. Ze vrezen hem omdat ze afhankelijk zijn van hem en dat weet ie en maakt ie gretig misbruik van en dan maar klagen over papa dat dat zo'n vreselijke man/dictator was. Pffff

11 april 2009 om 09:19  

Ik dacht eerst nog dat hij een beetje aan het geinen was, door die jongen zo te volgen met zijn ogen. Maar dat werd al snel duidelijk dat dat niet zo was. Wat een eikel he? Hij luisterde ook niet eens naar wat je zei, weet je nog?
Wat mevrouw wiel... jaja, zolang het hem maar uitkomt!

11 april 2009 om 09:29  

Sjee, wat een eikel zeg. Hopelijk is hij binnenkort dan echt eens klaar en ben je van hem af!

11 april 2009 om 09:45  

Adem in, adem uit. Nog een paar dagen!

11 april 2009 om 17:00  

Waarom heb je dan die Polen in dinest genomen, iedereen weet dat ze slecht werk leveren en de kantjes eraf lopen. Hier worden ze in de bouw er achter elkaar uit gemieterd. Beter iets meer geld voor Hollanse garantie.

Fijn weekend, Elise

11 april 2009 om 18:55  
Margriet zei

Wat ie wél goed doet is dat ie een hoop inspiratie oplevert voor je blogje...

13 april 2009 om 21:02