28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gek

Man zaagt benen ex-vrouw af


KALAMATA -  Een 39-jarige doorgeslagen man heeft tijdens een ruzie de armen en benen van zijn ex-vrouw met een kettingzaag geamputeerd, voor de ogen van hun jonge kinderen. De man kwam tot zijn gruwelijke daad een paar weken nadat zijn vrouw van hem was gescheiden.

De geflipte man, een Albanees, was met de twee kinderen van 9 en 12 jaar oud op bezoek bij zijn 30-jarige ex-vrouw in de Zuid-Griekse stad Kalamata. Daar kreeg het gescheiden paar ruzie, waarna de man een kettingzaag pakte en zijn ex te lijf ging.

Het slachtoffer is in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen. "Ik heb zoiets nog nooit eerder gezien”, aldus een van de medici zondag op de Griekse radio.

Ook de kinderen werden naar het ziekenhuis overgebracht. Zij verkeren in shocktoestand. De 39-jarige man werd aangehouden en zal voor de rechter moeten verschijnen.


6 reacties:

NOVY zei

Hmm...ik ben eens in Kalamata geweest en roep sindsdien dat het de meest deprimerende stad is van Europa.
Maar dit gaat mijn voorstellingsvermogen dan toch weer te boven. Kan iemand niet ook even iets van hem afzagen?

12 april 2009 om 14:37  

Die is ziek. Snap wel dat je iemand zo kunt haten .. die gevoelens heb ik ook t.o.v. de ex van mijn man maar zover zou ik neit gaan. Al twijfel ik wel eens als ik haar ooit zie overtsteken .. zal ik dan extra gas geven ... haha

Fijne avond, Elise

12 april 2009 om 20:06  

He bah, ik wilde dit niet nog een keer lezen (en las het dus toch). Las het vanochtend op Nu.nl en hoorde het op de radio. Wat een ongelooflijk akelig bericht. Krijg er koude rillingen van.

12 april 2009 om 20:14  
Door zei

Kun je niet gewoon iets gezelligs over pasen schrijven :-)

12 april 2009 om 22:13  

Wat een flitsende mamablog! Leuk om te lezen en te bekijken en toch nog even zeggen dat ik Froukje een prachtig hondje vindt... Hopelijk is het met het diarree-ende hondje weer beter!

13 april 2009 om 00:33  
christa zei

Ilse, het enige wat ik hierover kan zeggen. Ik kan alle ellende die op dit moment in de wereld gebeurd, groepsverkrachtingen, mensen die elkaar martelen, kleine kinderen die worden misbruikt, vrouwen die worden gestenigd, nou goed ik kan nog wel even doorgaan, constant voelen. Wees gelukkig met wat je hebt en blijf je realiseren dat er constant op de wereld de meest gruwelijke dingen gebeuren. Het is nou eenmaal zo. Probeer in ieder geval zelf niet zo te zijn. toch??

13 april 2009 om 02:29