28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zondagochtend


Ik werd om 9.15 uur wakker.

Het is echt niet te geloven gewoon, het is al weken/maanden geleden dat ik zo laat wakker word 's ochtends.
Ik kan me nog goed de tijd herinneren van vooraan in de twintig toen ik echt wel tot 4 uur 's middags kon slapen na een avond stappen, dat was echt spectaculair zoveel slapen als ik toen kon.
Nu niet meer, ik ben ouder en heb het niet slapen virus van de familie over genomen.
Ik vertik het echter om aan de slaaptabletten te gaan (heel af en toe eens eentje als het echt te gortig wordt) .
Maar vandaag dus echt heel erg lang geslapen, gisteravond gingen we niet eens zo heel laat naar bed , we waren echt KAPOT !
Zalig geslapen hebben we ondanks de K* (piep) matrassen.
Ik kan er weer tegenaan !

De jongens zijn nu allemaal naar de sportschool met manlief, de kleinste meisjes zijn aan het spelen en middelste sliep bij een vriendinnetje vannacht, wat ons heel veel rust gaf dit weekend. 

Ik ben bijna jarig (nog 8 dagen) , jawel, ik moest echt even nadenken over hoe oud ik nou eigenlijk word.
42 word ik. Heel raar; 42. Zo voel ik me nl niet , ik voel me gewoon nog een jaar of 30. Heel soms 80 na een dag klussen maar meestal 30 of zo.
Dus het is wel wennen ja om ouder te worden maar laatst las ik de volgende zin:  " Ik word ouder, dat vind ik niet leuk maar ik kan nu de helft van mijn leven liggen zeiken over het feit dat ik ouder word maar ik kan het ook gewoon accepteren en dan nog de helft van mijn leven een leuk leven hebben.." 
"Ja" dacht ik " die is heel erg waar." We worden ouder, we mogen blij zijn dat we nog ouder worden en niet de een of andere rare ziekte krijgen. Dus omarm jezelf, je leeftijd en geniet !
En een kop met rimpels die vrolijk en zelfverzekerd is,  is nog altijd beter dan een kop met rimpels die chagrijnig is !
En 40 is het nieuwe 30 schijnt dus waar maken we ons druk om? En tegen de tijd dat we 50 zijn is dat het nieuwe 30 geworden, let maar op !!!
Happy 40 (42 dus) dat wil ik zijn !!! Yeah !!!!1 reacties:

Esther zei

Net 40 geworden en dus een heleboel tegelspreuken naar mijn hoofd geslingerd gekregen. De beste? Age is a matter of the mind, if you don't mind it doesn't matter. En zo is het maar net. Alvast gefeliciteerd.

15 maart 2009 om 20:29