28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Het Blok

Ik werd wakker nadat ik de hele nacht over een vloer heb gedroomd, onze vloer , maar dat debacle kan je op mijn andere blog lezen...

G en ik stonden vanochtend naast ons bed, GEBROKEN, wij worden niet wakker van de wekker maar van ons lijf wat zo verschrikkelijk pijn heeft van de k*matrassen.
Gisteravond waren we bij M en F en hebben een heerlijke avond gehad, veel gelachen, gekletst en dat heeft ons wel even goed gedaan om er even "uit" te zijn uit de verbouwing want wij leven toch in een soort van "Het Blok" op het moment met het verschil dat wij hulp krijgen.
Ik weet nu dat ik NOOIT maar dan ook NOOIT mee zou doen met Het Blok. 
Feit is ook dat als men nu een reallife soap van ons zou maken, op dit moment, in die verbouwing het wel hele vermakelijke tv zou zijn voor de kijker dan. Of ik dan erg goed uit de verf zou komen denk ik niet .
We hebben bij Ikea heel veel commodes gekocht die allemaal naar boven moeten, in elkaar moeten worden gezet. G was not amused toen hij het gewicht van de dozen zag, 70 kilo per doos. Tja je moet er wat voor over hebben voor een verbouwinkje..
Ik ga nu naar Het Blok voor weer een dag klussen .

2 reacties:

Wij zitten hier ook even te balen. Waren we er uit welke tegel we wilden (meegekregen in formaat 60x60, maar we gaan leggen in 30x30) bleek bij de tegelhandel dat ie niet verkrijgbaar is in 30x30. Foutje mevrouw! En daar baal ik heel erg van. Want we willen de oude vloer er niet uithalen omdat we een kruipruimte met broodjes hebben (wat dat dan ook mag zijn, maar het is in ieder geval behoorlijk risicovol om de vloer eruit te slaan blijkbaar) en de huidige tegelvloer is zo onegaal (is dat een woord?) dat er niet te grote tegels over heen mogen. Dus: ook ik baal.
Je ziet: verbouwen gaat niet over rozen!

14 maart 2009 om 19:58  

Ik lag alweer in een deuk bij voorbaat, met Youp! Ik heb er altijd al om moeten lachen, maar ook ik weet: een verbouwing is een synoniem voor 'relatie-test'! ;-)

15 maart 2009 om 13:46