28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Net thuis


Ik wil eerst even iedereen bedanken voor alle reacties, mailtjes, telefoontjes, smsjes die ik gehad heb, zo lief van jullie!!! 
Het doet me echt HEEL erg goed dat mensen zo lief voor ons zijn.

We zijn net thuis ik ben kapot, geef even nieuws door over mijn moeder, het gaat ietsjes beter maar deze week is nog even spannend omdat er nog complicaties kunnen optreden.
Degene die precies willen weten wat er aan de hand is kunnen me persoonlijk mailen of bellen maar ik wil geen informatie hier op de blog zetten over haar ziektebeeld omdat ik dat ongepast vind.

4 reacties:

Toaske zei

Blij om hier weer een berichtje te lezen. Hopelijk gaat het helemaal goed komen met je moeder. Ik wil je heel, heel veel sterkte toewensen de komende tijd.

18 januari 2009 om 23:25  

He meis, ook ik wil jullie veel sterkte toewensen de komende tijd en hoop dat het helemaal goedkomt met je moeder, liefs van Elise

19 januari 2009 om 01:47  
Christa zei

Heel veel sterkte Ilse. Ik hoop dat het weer helemaal goed komt met je moeder. Zat al steeds te kijken naar je blog; geschrokken van je laatste stukje en hopend op een nieuw bericht wat positief is. Nogmaals sterkte deze periode. liefs

19 januari 2009 om 08:42  
Borg zei

Fijn weer een lichtpuntje te zien! 't Was nogal stil op je blog, niks voor jou...en maakten ons zorgen. Gisterenavond gelukkig via Els al het één en ander vernomen. We duimen voor jullie! Sterkte!

19 januari 2009 om 12:25