28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Futloos


Moe ben ik, rol net uit bed.

Ik ben dan wel thuis maar ook weer niet, mijn hoofd is bij mijn moeder.
Maar de kids moeten naar school, het huishouden roept (vooral de wasmand) en het leven gaat door . Het weekend voelde dat niet zo , het was net of stond de wereld even stil.
Maar ik heb goede hoop, blijf positief, het komt goed, mijn moeder is een sterke vrouw.
Veel puf heb ik niet maar er moeten hier dingen gebeuren daar kan ik niet omheen want het huis komt eraan, de aannemer staat 17 febr voor de deur en dan moet ik dingen hebben uitgezocht anders kunnen ze niet aan de slag en de huur in ons huidige huis is opgezegd dus no choice...
Kiezen moet ik Vandaag, tegel of natuursteen, beide zijn zooooo mooi maar ik denk dat ik dan toch maar voor de natuursteen ga. Die overigens ook nog de helft goedkoper is , iets wat ik niet begrijp; dat een tegel duurder is dan een natuursteen..???
Maar goed voor een keer heb ik dan toch iets goedkopers wat ik mooi vind, komt zelden voor, dus moet niet mopperen.
Vandaag is de meest deprimerende dag van het jaar , niet omdat ik dat vind nee dat is zo , schijnt altijd de 3e maandag van het nieuwe jaar te zijn. Nou voor mij is dit zeker geen happy day en als dit de meest deprimerende dag van het jaar voor me is teken ik ervoor want dat wil zeggen dat er niets ergers meer gebeurt dit jaar. Nou ja even afwachten natuurlijk tot de dag voorbij is want hij begint net.
Nou ik ga maar eens een kop koffie drinken (ja het is weer zover ben weeeer aan de koffie zwak zwak zwak maar het is ook zooo lekker) en hopelijk ben ik dan een beetje wakker zometeen en kan ik eindelijk de moed vinden om naar boven te lopen een was in de machine te gooien en een bad aan te zetten voor mezelf.


4 reacties:

Anoniem zei

Ik kan je alleen maar heel, heel veel sterkte wensen. Probeer je toch door het huishouden heen te worstelen en de dingen te doen die echt meoten, het leidt af.

Sterkte meis, Elise

19 januari 2009 om 11:24  

Wist je dat koffie helemaal niet zo slecht is. Het is een superbron van anti oxidanten. Meer anti oxidanten dan veel producten waarvan je zou denken dat ze beter zijn. Het helpt bij astma al met al helemaal geen ramp.... Het is dan weer wel zo dat koffie die door een filter gaat ( en dat drink ik dan weer niet) nog beter schijnt te zijn. dat stukje kun je dus loslaten. tsjah als rasverslaafde ben ik natuurlijk up to date

19 januari 2009 om 22:54  
Ilse zei

ik drink ook geen filterkoffie burk niet te zuipen gewoon, ik had eerst een jura en die ging steeds kapot grrr (komt je bekend voor?) nu zit ik aan de nespresso ook lekker (je weet wel van de clooney reclame)

19 januari 2009 om 23:39  

oh begin niet over mijn jura..... De laatse keer hebben ze hem gratis gehaald vanuit jura nederland en weer teruggebracht omdat het gewoon te belachelijk voor woorden was al die reparaties op zo'n fckn apparaat van 1300 euro. Maar goed hij doet het weer. Op de zaak nespresso staan met alles er op en er aan. Ik ben dan ook echt echt echt een junkie voor koffie.

20 januari 2009 om 12:02