28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gemeente


Ik wil nog even iets doorgeven aan de gemeente Harderwijk.


De kerstbomen die jullie door de stad heen plaatsen zouden die dit jaar zonder kluit kunnen of als jullie de kluit er dan aan willen laten doe er dan iets leuks omheen, afgelopen kerst zag het er niet uit nl al die kerstbomen die aan die lantaarnpalen zomaar even snel er omheen gebonden waren sommige met het halve bos er nog aan hangend.
Dat zag niet kerstig uit maar gewoon onverzorgd, vies, en snel snel. En het is misschien ook wel leuk om die bomen iets te versieren al zijn het maar een paar strikken of zo..

O en de ijsbaan het zou toch leuk zijn als die een maandje langer bleef staan, leuk voor de kids , leuk voor de volwassenen want het is toch al zo'n trieste maand, die maand januari,  en dan zonder ijsbaan met een hele vieze markt (want die maken jullie nooit zo schoon erna dus dat kan ook beter) dat is niet echt iets om blij van te worden. 

De veegmachine zou die voortaan niet meer op zondagochtend 8-9 uur door de straten kunnen komen want dan willen wij graag uitslapen dus graag wat later zo na tienen of zo. 

Misschien is het ook leuk om wat oude vieze gebouwen te slopen er daar wat nieuwe voor in de plaats te zetten en dan kunnen we misschien meteen het parkeerbeleid even aanpakken daar heb ik wel een paar goede  ideeën over.
En als we dan die rare bochten even uit de Vitringasingel kunnen halen dat zou helemaal fijn zijn want dat is niet handig voor de auto's , veel te smal in die bochten en er gaan nog een keer ongelukken gebeuren daar. Gewoon recht trekken die straat het was ooit eens makkelijker voor de bussen die daar toen allemaal stonden maar dat is  nu natuurlijk al lang niet meer dus het heeft geen functie meer alleen een hoop ergernissen.

Ik vertrouw er helemaal op dat deze brief bij de gemeente terecht komt daar zorgen mijn assistentes P en P wel voor, die hebben immers ook mijn hockeybrief mooi overhandigt aan de club. Succes meiden met het overbrengen.