28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

25 crazy/dull/terrible/pretty little things I've done


 1. Mijn nichtje haar haren een keer geverfd, folie eromheen gedaan en ineens kwam er rook vanaf, ze vond het zo warm worden, ik zei nog:" Nee joh, dat kan niet" totdat ik de rook zag en haar haren helemaal verschroeid waren en aan elkaar plakten....oh het was zo erg maar ik geloof dat ze het me wel vergeven heeft. (toch C??)
 2. Mijn 3 kinderen op de wereld gezet is denk ik de grootste prestatie die ik ooit geleverd heb, niets kan dit evenaren
 3. Foute mannen, hoe crimineler ze er uit zagen hoe leuker ik ze vond. (van mijn 20e tot mijn 24e zo ongeveer, toen had ik het wel gezien)
 4. Roken,  van mijn 14e tot mijn 34e, oei 20 jaar dus, errug.
 5. Mijn zusje op haar 11e mijn pumps aangetrokken (ik was 16) , make'up opgesmeerd en meegenomen naar de disco, ik moest babysitten en had daar geen trek in, wilde stappen en mijn zusje wilde alleen maar mee als ze mijn pumps aan mocht. Mijn ouders hebben het nooit geweten pas een paar jaar geleden hebben we het opgebiecht.
 6. Megaverliefd geweest op Ricardo een hele goede vriend van me in de tijd dat ik in Parijs woonde , hij was homo maar ik hoopte steeds dat ik hem wel kon bekeren hahaa.
 7. Sigaretten van mijn ma gestolen uit de kast en dan in de winkel pakje ruilen voor mijn eigen merk.
 8. Op mijn 39e een tongpiercing laten zetten , 2 maanden ingehad waarvan 2 weken niet in staat normaal te praten. (in de trend van je moet alles een keer geprobeerd hebben in je leven..)
 9. Diezelfde dag schandalig dronken geweest omdat mijn tongpiercing pijn deed en ik die verdoofde met Baileys. (2 flessen in een paar uur)
 10. Gloednieuwe auto die ik van mijn vader had gekregen op mijn 21e , 3 dagen plezier van gehad en total loss gereden in Parijs met precies 600 km op de teller.
 11. Een hamster met kooi gekocht van mijn zakgeld op mijn 10e,  die ik regelrecht weer terug moest brengen naar de winkel van mijn moeder.
 12. Toen de buurman kwam vragen  of de schildpad die in zijn tuin liep van ons was gezegd dat we geen schildpad hadden omdat ik dat beest zo zat was en blij was dat ie weg was.
 13. Van mijn 10e tot mijn 12e met vriendin Petra elke avond als we de honden gingen uitlaten belletje trekken en dan vaak met een natte broek thuiskomen van het lachen.
 14. Met de scooter van een vriend in Parijs een keer een vol terras binnen gereden, tafels overhoop, mensen op de grond, glazen omver, plantenbakken naar de filistijnen   heel erg genant.
 15. Wezen kamperen in Vlieland, groot succes,  lees hier en hier en hier
 16. In een heel kleine hotelkamer met G (we kenden elkaar net 6 maanden) heel erg ziek geworden en in die heel kleine kamer met een nog kleinere badkamer op de wc hevig aan de diaree ook nog ongelooflijk moeten overgeven in een pan van het restaurant die hij in allerhaast had gehaald die veel te klein bleek en de muren van de badkamer net zo vol zaten als de pan, nou ik kon wel door de grond zakken! Zeer zeer gênant moment. 
 17. Op mijn 14e maakte A het uit en ik was zooooo verdrietig, lag op bed te huilen en mijn ma vroeg: wat is er, ben je zwanger? Ik was volledig in 2e shock die dag (1e was dat hij het uitmaakte natuurlijk) want ik had nog niet eens getongzoend. Toen ik vertelde dat hij het uit had gemaakt haalde ze haar schouders op en zei "is dat alles? dacht dat je zwanger was, geen hand vol maar een land vol."en liep weg.  3e shock.
 18. Heel veel contact met mijn nicht gehad toen ze ziek was en blij achteraf dat dat zo geweest is want behalve het intense verdriet dat ze gestorven is was het ook gewoon fijn dat we elkaar nog zo goed hebben leren kennen, denk nog vaak aan haar.
 19. Altijd schoenen een maat groter kopen dan ik heb dan hoef ik ze a niet in te lopen en b heb ik dan nooit last van mijn voeten want die zijn nogal gevoelig
 20. Na de geboorte van Kyla moest ik een nacht in ziekenhuis blijven en aangezien er meerdere vrouwen op een kamer lagen , lagen de baby's apart voor de nacht, ik heb toen hele nacht niet geslapen maar voor het raam gestaan bang dat ze mijn baby zouden verwisselen of meenemen, doodmoe kwam ik thuis de volgende dag.
 21. Toen ik geopereerd moest worden huilend aan de anesthesist verteld dat ik kinderen had en dat ie echt moest zorgen dat ik weer wakker werd, heel dramatisch allemaal, ik ben gewoon een schijtluis. HIj beloofde me een retourtje en geen enkele reis... Achteraf gezien een heel erg gênante vertoning. 
 22. Aangehouden door de politie omdat ik geen gordel om had en toen tegen de beste man gezegd dat dat niet kon omdat ik net een borstoperatie achter de rug had en nog vreselijk pijn aan mijn borsten had, wat de man geloofde en me zonder bon liet wegrijden, ik was zelf verbaasd over mijn eigen leugen.
 23. Een keer aangifte gedaan van diefstal van mijn auto in Parijs op een ochtend, bij de politie geweest, verzekering gebeld om me in de namiddag ineens te herinneren dat ik hem die dag van te voren in een andere straat had geparkeerd.
 24. G en ik in Barcelona, weekend van ons leven was dat, hele gekke dingen gedaan dat weekend, kan er nog van genieten als ik er aan denk, top was het.
 25. Deze lijst maken en tot de ontdekking komen dat ik nog wel 25 dingen had kunnen opschrijven .
Ik zag een lijst als deze bij T op de blog en vond het wel leuk dus heb  ik mijn eigen lijst gemaakt, ben zeer benieuwd naar de lijst van jullie .... kom maar op.

4 reacties:

Anoniem zei

Wat een prachtige lijst!

8 december 2008 om 12:37  

hahahah, geweldig! Vooral die van je 'borstoperatie', die ga ik onthouden!!

8 december 2008 om 13:38  
Anoniem zei

Oh, jij hebt ook wel heel genante dingen gedaan zeg! En heel herkenbaar dat enorme verdriet als een jongen niet deed wat jij graag wilde!
Van die auto is ook erg, en die van die narcose: oh my god!

8 december 2008 om 19:38  
Anoniem zei

oke daar gaat ie dan.
1. Tegen een auto aangefietst omdat er aan de andere kant van de straat een hele mooie man liep.
2. Ruzie gemaakt met een goede vriend die homo is om een man midden in Valencia.
3. m'n broertje verteld dat je van het dragen van maandverband schaamhaar kreeg die daarop de huiskamer inliep die vol zat met visite er viel een doodse stilte.
4. gekotst in een hoekje van de disco ( heel genant)
5. Samen met 2 vriendinnen een deeltijdvriendje had.
6. pakje shag van mijn vader gepikt toen ik 15 jaar was.
7. Gek ben op laarzen en schoenen.
8.Als kind Mijn bril in de put gooide omdat ik dat ding haatte.
9. Benen van mijn vriendin zou harsen en zonder waarschuwing begon te trekken een klap kreeg en een minuut van de wereld was.
10. Foute mannen, hoe extremer en crimineler ze waren hoe beter.
11. Stoned voor de tweede keer heb afgereden, dacht dat ik daar wel rustiger van zou worden.
De excaminator hoopte dat ik nooit mijn rijbewijs zou halen.
Ik zelf vond dat ik geweldig had gereden.
12. Van mijn verjaardagsgeld oorbellen had laten prikken wat niet mocht.
13. Stukje bij beetje uit huis ben gegaan zodat mijn ouders er een beetje aan konden wennen.
14. mijn 3 kinderen op de wereld heb gezet, nog steeds het allerbeste wat ik heb gedaan.
15. Mijn auto perongeluk in de prak reed en eigenlijk heel blij was dat ik van het kreng af was.
16. Nog steeds rook.
17. Een goede vriend samen met zijn vrouw en nog 2 vrienden verzorgd heb tot zijn dood. een hele heftige periode maar het was ook heel bijzonder.
Ondanks al het verdriet ook heel veel gelachen.
18. Een nare vervelende man die 2 meter was een blauw oog heb geslagen omdat hij zo vervelend was. Hij heeft een week voor schut gelopen.
19. Onder het motto alles proberen in je leven een paar keer coke gesnoven, vond het helemaal niks.
20. Mijn dochter is geboren in het ziekenhuis. De dag naar de geboorte mochten we weer naar huis toen we daar aankwamen werd mijn dochter van de achterbank geplukt ik kon er niet uit omdat haar vader de deuren maar vast op het kinderslot gedaan.
21. Liftend op vakantie naar Spanje samen met een vriend.
Heel veel beleefd, nooit weer zo'n leuke en spannende vakantie gehad.
22. Van de Sissitrap ben gevallen tijdens de 1e dag van de wintersport, omdat ik als Sissi van de trap wilde schreiden op sokken. Dezelfde dag was ik weer terug op Schiphol als eerste wintersportslachtoffer.
23. In een benevelde bui een klapkasteel ( vouwwagen) heb gekocht. Een ramp, bloed, zweet en tranen.
Toen mijn schoonvader belde dat hij was gepikt kreeg ik spontaan de slappe lach.
24. Eens van huis ben weggelopen omdat ik niet naar een feestje mocht, op de afsluitdijk heb ik mijn ouders gebeld.om te vragen of ze me kwamen halen, omdat ik anders wind tegen had.
25. De olie kering van een Ferrari aan gort heb gereden en deze afgevoerd moest worden door de garage.
26. Nog wel 25 dingen weet.

x Fonneke.

8 december 2008 om 22:16