28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ik ben bijna bij


Mijn bureau is iets minder een puinhoop maar nog niet helemaal strak, wel ben ik helemaal bij met mijn administratie wat op zich ook een heerlijk gevoel is tot de eerste rekening weer door de brievenbus komt en je dus niet meer bij bent.

Waar ik nog helemaal niet bij ben, is de berg strijk die nog op me ligt te wachten , wilde ik gisteren doen maar toen ben ik met vriendin S de hele dag weggeweest. Dus dat zal vandaag moeten gebeuren. Nu vanochtend want in de middag strijk ik niet, nooit. Ik weet niet hoe en wanneer dat er zo is ingeslopen maar 's middags strijken is not done bij mij. In de ochtend of de avond (alleen als mijn lief er niet is anders is het niet gezellig) maar de middag nooit. Beetje vreemd ben ik wel als ik er over nadenk. Want zeg nou zelf waarom zou je niet in de middag kunnen strijken? Maar ik ga deze regel mooi niet doorbreken hoor, er word niet gestreken in de middag. Ik moet het dus wel nu doen want vanavond krijg ik visite. Niks gezelligs, het kan natuurlijk wel gezellig zijn maar het is in den beginne geen gezelligheidsbezoekje (leuk scrabbel woord), de mentor van Yoni komt kennismaken namelijk. Nou de beste man hebben we al mogen ontmoeten op een informatie avond maar vanavond komt ie met het gezin kennismaken en een beetje kijken hoe we wonen en leven of zo denk ik. Want waarom zou hij anders komen? We hebben hem immers al gezien op de info avond. In ieder geval kan ik dus vanavond niet strijken dat is namelijk een beetje stom als ik al strijkende met de mentor ga praten denk ik. Maar goed ik dwaal af. Ik ga zo strijken, kinderen zijn allemaal aan het spelen boven, de leraren hebben namelijk een studiedag. Ik vind dat niks die studiedagen op een woensdag, waarom niet lekker een studiedag inplannen op vrijdag, kijk daar heb je als ouders nog wat aan, een lang weekend, maar zo midden in de week en dan ook nog in de herfst als het regent... Dit kan beter gepland worden hoor. Vrijdag in de lente ergens aan een week vakantie gepland dat zou mooi zijn moet ik het toch eens over gaan hebben op school...voor volgend jaar zou wel handig zijn, misschien kan ik de data's al doorgeven kunnen ze daar rekening mee houden?? 
De oudste twee die moeten gewoon naar school daar doen ze niet aan studiedagen gelukkig, die weten gewoon al alles, die leraren. 
Ik ga nu echt strijken want voor je het weet is het middag en je weet dan moet het af zijn anders ben ik niet bij...en ik ben graag bij....klaar.......alles af en schoon en clean. 

2 reacties:

katja zei

Hoi Ilse,

Herkenbaar die strijk problematiek. Tip: strijkcentrale. . . . is te verantwoorden met (soms 7) zoveel kids. Ennu, als je er geen in de buurt hebt, ja dan toch maar zelf doen.

Groetjes Katja

8 oktober 2008 om 12:05  

Damn, hoe dat je dat met zeven kids?? Ik word nu al af en toe gek met die berg strijkgoed en dan zijn wij met z'n twee, maar ik haat, ik zeg haat ook echt strijken. Toevallig vandaag alles weggestreken, wel heerlijk gevoel, ff geen strijkijzer meer zien. Ik zeg, go voor die strijkcentrale!!

10 oktober 2008 om 16:57