28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Poepen


Er zijn vrouwen die kunnen elke dag. Die hebben nergens problemen mee en moeten steevast elke dag op hetzelfde tijdstip. Nou ik ben niet een van die vrouwen , ik mag blij zijn als ik 3x per week kan. Nou, dat is nog een openhartig he?? Zijn jullie blij met deze informatie?

Nu heb ik wel altijd een heel fijn gevoel na dat moment want ik voel me dan stukken lichter , opgelucht en blij dat het weer eens gebeurt is en ik niet naar het ziekenhuis hoef omdat er zich een steen heeft gevormd want dat schijnt ook te kunnen ja, er zijn ook vrouwen die daar weer last van hebben en ook daar ben ik er gelukkig niet een van.
Maar goed ik ben altijd blij, en soms heel blij als het exemplaar echt groot en uniek van vorm is. Zo blij dat ik het liefst iedereen even laat zien wat ik toch een mooie drol gemaakt heb, dat doe je niet want dat is not done en stom en weet ik wat nog meer. Dat kan als je 2 bent en je nog volop geprezen wordt door je ouders dat je toch zo'n flinke meid bent en mooi op de wc hebt gepoept en kijk eens wat een mooie drol zeg..... 
Daar is het denk ik mis gegaan, op mijn tweede ergens , ik denk dat mij ouders mijn drollen niet geprezen nog bewonderd hebben en dat ik er daarom nog steeds zo'n behoefte aan heb. 
En je gaat ook niet als 41-jarige vragen aan je ouders: "wil je even komen kijken naar mijn drol aub??" Nee, dat is raar dan vragen ze zich af of alles wel goed gaat en gaan rare dingen vragen en elkaar raar aankijken en dat wil je ook niet toch? En je partner... nee, die moet juist dat soort dingen niet zien dat wil je niet, alles (nou ja bijna alles) mag hij van je zien maar niet je drol. Dat is niet sexy daar word hij niet opgewonden van en je wil toch wel nog sex hebben?
Je kan ook "vergeten" hem door te spoelen en dan maar hopen dat iemand hem vind en bewonderd maar meestal word er gegild van "Ah bah" en dat is dan ook weer niet bevredigend. En je zal maar onverwacht bezoek krijgen en die moeten naar de wc?? Je moet er toch niet aan denken zeg.
Dus ga je door het leven  met een soort van drollenfobie, ik wil dus alle ouders van 2 jarigen even aangeven: prijs die drol, praat hem de hemel in want anders zit dat kind op haar 40ste nog steeds bij elke drol te wachten dat iemand er iets van zegt. 

Niet alles berust op waarheid in dit stukje  ;)

6 reacties:

Simone zei

Ik kom echt niet meer bij!!!!

9 oktober 2008 om 19:27  
Fonneke zei

ha ha wat let je om afentoe eens een foto van een mooie drol te maken. En De mooiste exemplaren laat je afdrukken lijstje erom heen en ophangen in de wc.
Of je maakt er een kaart van en stuurt die naar iemand toe met de mededeling "schijt aan alles" of zo.

9 oktober 2008 om 19:27  
Katja zei

Nou nou, zo mooi als op de foto krijg ik ze niet gedraaid hoor. Ga er wel op oefenen. . . iedere dag weer. hihi

9 oktober 2008 om 19:28  
Truus zei

Ja zo kun je ook een verhaal maken natuurlijk he!!!
Maar dat van die drie dagen dat herken ik wel hoor en die opluchting ook.
Ik vind het ook heerlijk als het een toilet is waarin hij niet meteen in het water verdwijnt je wilt toch altijd even kijken wat je geproduceerd hebt toch?
Maarre..... heb je al eens gedroogde pruimen geprobeerd ik neem er s'morgens op mijn nuchtere maag 5 met een glas water en dan loopt het als een trein(wat een vergelijking trouwens)
Lieve groet Truus en succes!!!!!

9 oktober 2008 om 19:28  
Martine zei

Hahahahaa lach me rot hier

9 oktober 2008 om 21:45  

hahahahaha, te grappig!

10 oktober 2008 om 16:58