28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

AmsterdamWe zijn vandaag naar de woonbeurs in Amsterdam geweest.
Het was een lange vermoeiende maar heel gezellige dag.
We hebben veel heel veel gezien zijn met 20 kilo aan folders thuis gekomen en hebben ideeën opgedaan voor ons nieuwe huis.
Veel ken je natuurlijk al en heb je al 1000x gezien dus dat loop je zo voorbij, dan zijn er nog hele lelijke dingen natuurlijk en dan de hele bekende nog.
Wat me opviel was dat er andere jaren veel meer sauna's jacuzzi's en zwembaden stonden en nu amper.
Piet Boon had een heel groot vierkant blok in de hal staan waar je binnen in een Piet Boon lifestyle terecht kwam maar ik vond het heel gaaf van de buitenkant maar de binnenkant viel tegen eigenlijk. Zo vind ik de Piet Boon keuken niet mooi en de rest erg rommelig. Niet het strakke rustgevende gevoel wat je normaal ervaart bij Piet Boon.
De stand van Miele was niet alleen heel interessant voor ons maar je krijgt er ook nog eens heerlijke gratis koffie, Latte/Cappuccino/Espresso of gewone koffie, wij hebben genoten van een heerlijke Latte en omdat Nespresso met Miele een inbouw koffie machine heeft voor in de keuken kon dat hem nog wel eens worden.
De mooiste keukens hebben we beslist gezien bij Bulthaup en de mooiste dekbedovertrekken op de stand van Fresh , heerlijke flanellen dekbedovertrekken in mooi grijs.
Enfin we hebben alle vier hallen gezien en gaan dit weekend de documentatie maar even doorwerken en kijken wat we kunnen gebruiken voor ons huis.
Y veel plezier morgen op de beurs!!! En vergeet geen koffie te drinken bij Miele....

1 reacties:

Yung zei

We zijn gisteravond wezen slenteren op de WB. We hebben niet alles gezien, maar wel veel mooie dingen gezien (Blossom lamp van Hella Jongerius), Fresh had een heel tiny standje en echt heel mooi stoffie. Verder lekker met z'n drieen en baby wat gegeten en rustig aan gedaan.

4 oktober 2008 om 12:04