28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Lekker weer

Ben ik net al jaren lekker gewend aan het internet bankieren en gaat alles vrijwel vlekkeloos komt de ABN weer met iets nieuws.

Een nieuwe e.dentifier. 
Nummer 2 heet ie: e.dentifier 2. Nou hoe denk je dat de eerste heet??? Juist ja e.dentifier 1.
Heb ik daarom gevraagd? 
Nee dus,  die ouwe werkt prima. Geen kabeltjes gewoon een kastje waar je je pinpas induwt, pincode intoetsen en gaan met die banaan.
Nu hebben ze me een nieuwe gestuurd met een kabel eraan vast. Ik heb 3 USB aansluitingen in mijn mac en die zijn al bezet door de printer, toetsenbord en ja wat eigenlijk????  effe zoeken ....loop nu de kabel even na....o ja de kabel van mijn fototoestel zodat ik meteen mijn toestel erop aan kan sluiten en foto's overzetten.
Meer kabels kunnen er dus niet in. Dus ??? Niet handig dus weer.
Het is ook niet alleen de kabel, nee je moet er software voor installeren, er zit een boekje bij met de gebruiksaanwijzing wat je dus moet lezen en snappen en toepassen.
Alsof ik niets anders te doen heb??
Hebben ze niet genoeg problemen bij de ABN op dit moment? (bv wie gaat de overname ABN van Fortis overnemen?? )
Lijkt me dat ze toch andere dingen aan hun hoofd hebben dan nieuwe identifiers voor alle klanten bestellen waardoor er weer van alles misgaat in het begin natuurlijk en er weer gebeld moet worden etc... Er zitten duidelijk mensen daar achter hun bureau die zich vervelen en dan zoiets gaan verzinnen.
Nou ik doe het niet.
Zolang ik het oude kastje nog kan gebruiken gebruik ik die en niets anders.
En als ik op een dag niets meer te doen heb dan misschien ga ik dit ding eens installeren en uitzoeken en willen begrijpen.

2 reacties:

Anoniem zei

Joh,ze hebben dat ding vast in het leven geroepen om gedwongen ontslagen te voorkomen of dat de gehele helpdesk gillend wegloopt, burn out kunnen de werkdruk en alle boze klanten niet meer aan, is dat probleem ook opgelost.
Ja je blijft je verbazen wat sommige mensen verzinnen in tijd van crisis.
groetjes Fonneke

2 oktober 2008 om 12:07  
Anoniem zei

Er zijn hele handige "verdeeldozen"voor usb aansluitingen te koop! Heb je er drie USB poorten bij. Is in ieder geval een deel van je probleem opgelost!

3 oktober 2008 om 13:53