28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Brief van Paul de Leeuw

Ik voelde me zeer gesteund door Paul de Leeuw toen ik deze mail van hem ontving:

Hallo allemaal!!Ik wil hierbij iedereen bedanken die me ooit kettingmails gestuurd heeft gedurende al die jaren, want dankzij jullie:


1. Ben ik nog steeds aan het wachten op het geld wat Bill Gates aan het verdelen is.


2. Heb ik al mijn spaarcenten gestort op de rekening van die Amy Bruce, arm kind die zwaar ziek was zo'n 7000 keer. (raar, dat kind is sinds 1995 nog steeds 8 jaar oud...)


3. Mijn gratis NOKIA GSM is nooit toegekomen en ik heb mijn gratis overnachtingen bij

Disneyland ook niet gekregen


4. Heb ik mijn naam zo'n 3000 keer in een lijst toegevoegd en zo een of ander bedreigde soort eekhoorn gered


5. Wist ik zo'n 187 keer dat MSN Hotmail mijn account zou wissen


6. Heb ik het recept om nooit vrijgezel te zijn en gelukkig te zijn voor de rest van mijn leven

(het volstaat om de naam van een persoon op een papiertje te schrijven terwijl je heel hard aan hem/haar denkt en ondertussen 3 keer aan je reet krabben terwijl je achterstevoren Keltische volksliederen zingt)


7. Heb ik zo'n 300 jaar ongeluk gespaard en ben ik zo'n 67 keer gestorven omdat ik die verdomde kettingmails niet heb doorgestuurd


Jullie zijn allemaal super, bedankt!!LET OP: Als je deze mail binnen de 10 seconden niet doorstuurt aan minstens 15.000 mensen zal er morgen om 17.30 uur een dinosaurus je hele familie komen verslinden.

Let op, het is waar!! 't Is niet om te lachen ik heb het zelf meegemaakt!!


ALS JIJ DIE KETTINGMAILS OOK ZO BEU BENT, STUUR DAN DIT BERICHT DOOR EN HOPELIJK IS DIT DAN OOK DE LAATSTE KETTINGMAIL DIE JE ZAL ONTVANGEN!!


Of stuur mij bloemen of dvd's of help 'Paul de winter door, en stort gewoon geld op mijn rekening, en als je anoniem wil blijven, gooi dan een goed gevulde envelop met geld door de brievebus van mij. En als je het helemaal goed willen doen stuur gewoon een kaartje met de beste wensen in goede gezondheid erop, want gezondheid is iets waar ik het meeste op gesteld ben!


Greetz Paul