28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Warm Grey


Ondanks dat we maar 4,5 uur geslapen hebben, hebben we vandaag weer de hele dag geklust.

Veel muren geschilderd, de muur langs de trap, woonkamer, nog meer spullen naar de opslag gebracht, buiten onder het afdak alles schoongemaakt en weer voor de tigste keer deze week het hele huis gestofzuigd.
Deze week nog wat laatste schilder werkzaamheden.
Het was een zeer productieve week, volgend weekend vloer eruit trekken hier en dan een paar dagen op de beton leven om het weekend erna een compleet nieuwe vloer te hebben en dan is ons huis winterklaar.
Voelt helemaal goed.
Muren in de woonkamer heb ik met een krijtverf donkergrijs geschilderd en het is prachtig geworden, veel warmer dan het wit en de kast en piano komen veel meer tot hun recht.
Je ziet er altijd tegenop maar het is eigenlijk heel snel gebeurt zo'n muur schilderen vooral als mijn lief alles afplakt zodat ik alleen maar hoef te schilderen...
Na alle werkzaamheden mijn zoon zijn haar nog even geknipt, ja ik ben van alle markten thuis.
Ik ben moeder, kapster, schoonheidsspecialiste, interieurverzorgster, schilder, verhuizer, styliste, fotograaf, juf,  psycholoog, personal assistant, directeur, kok, ramenwasser, financieel planner, dokter, dierenarts, dierentrainer, verpleegster, planner, chauffeur, computerspecialist, vriendin, zus, therapeut, naaister,accountant, politieagent, columnist, coach, mondhygieniste, verbandmeester, huiswerkbegeleider, voorlichter en soms ijscoman/vrouw.
Maar is niet iedere (nou ja iedere , bijna alle) moeder dit alles?
Morgen is het weer gewoon, vakantie voorbij , school begint, werk, en alledaagse dingen die weer gewoon doorgaan, saai dus.