28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zondagavond


Daar zit je dan op zondagavond , helemaal uitgeteld van je weekend en helemaal klaar voor Gooische Vrouwen,  komt zoonlief naar beneden.

"Mam, ik heb zo jeuk op mijn hoofd"
Ik kijk beetje geïrriteerd naar hem want die grap kennen we nu wel , hij weet dat ik gek wordt en op tilt sla als er een luis in huis is, laat staan op het hoofd van een van mijn kinderen. Dus ik wacht op het zo bekende : GRAPJE!!!! (O wat zijn we leuk)
"Ik denk dat ik luizen heb"
Hij denkt zeker, ik ga even door want ze trapt er al niet meer in , jaja.
Ik: Leuk hoor ik wil Gooische Vrouwen kijken, stil nou....
Ik kijk naar hem en opeens heb ik het door, dit is geen grapje!
Meteen dringt het tot me door dat dit geen heerlijke avond tv kijken wordt naar Gooische Vrouwen die ik al 6 maanden heb moeten missen en nog steeds niet over het verdriet heen ben van het vertrek van Willemijn (SNIK).
NEEHEE  dit wordt luizencontrole en dan kapstokken legen/ wassen / bedden verschonen/ wassen/ stofzuigen/ inspuiten bank/ wassen/ alle kinderen controleren/ nog meer wassen/ kammen en borstels uitkoken/ wassen/  knuffels etc/ wassen/ zenuwinzinking/ wassen/ huilbuien (ja heb ik nog steeds last van) / wassen / de waarom steeds hier God*** vraag / wassen/ jeuk/ wassen/ nog meer wassen....
Ik zet de CD speler aan en ga mijn zoon op luizen controleren, hoef niet lang te zoeken, daar zie ik er 1 lopen en dan nr 2.....genoeg gezien.
Ruk de lotion uit de kast en heb het HELE  flesje erop geflikkerd, GEK WORD IK VAN DIE K*TBEESTJES!!!!!!!!!!!!!!
De rest slaapt.......ik sta dus om 7 uur op en voordat hier ook maar 1 kind de kans krijgt zich aan te kleden ben ik als moeder aap bezig alle kopjes na te kijken,  kammen met de luizenkam/wit blaadje eronder dan zie je die K*Tbeestjes erop vallen nl. en mag tot mijn grote vreugde constateren dat alleen mijn zoon luizen heeft, pfffff opluchting.
Die is inmiddels behandeld en al 3x gekamt, ALLES zit weer in de was, dus hopelijk komt er geen epidemie in dit huis.
Ik blijf natuurlijk elke dag checken.
Zelf heb ik de hele dag weer jeuk want alleen de gedachte al maakt dat ik megajeuk op mijn hoofd heb net als jullie nu je dit leest, krab krab.

Ik heb meteen per internet 12 luizenzakken gekocht zodat men hier aan de kapstok zijn/haar jas in een zak kan doen zodat ik niet telkens alles weer besmet heb, brrrr.


2 reacties:

Anoniem zei

Das mooi kut met peren Ilse, weer van die vieze krengen in je huis.
Bergen gel in de haren smeren, echt.
Heb Gooische vrouwen ook gemist, daar baal ik van. Dacht vanavond de herhaling wel even te kunnen kijken, maar helaas 9/11 is op tv. dus wordt het opgenomen.
Wanneer ik dan moet kijken weet ik niet, want ben hier letterlijk aan het puinruimen heb de smaak te pakken.
Ondertussen heb ik N. de offerte van de dakramen onder zijn neus gedrukt, maar die heeft het veel te druk met de tv.
Ziet de mannetjes in dezer dagen wel verschijnen, want ga ze bellen deze week. en de elektrische piano die er al 5 jaar staat voor reparatie zet ik in de stromende regen.
Ben het zo ontzettend zat allemaal
groetjes Fonneke

8 september 2008 om 21:22  
Anoniem zei

GRRRRRRRRRR. Gék word je er van!!!

9 september 2008 om 10:52