28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Weduwnaar


Onderzoek heeft uitgewezen :

Als je als vrouw van boven de 40 zijnde verliefd wordt op een weduwnaar weet je dat je altijd op de tweede plaats komt. Als manlief zijn vrouw verloren heeft op het moment dat hun huwelijk nog helemaal goed was dan kan je het helemaal schudden.
Dan zal je nooit en te nimmer echt zijn nummer 1 worden.
Dat is natuurlijk wrang maar hoe zeer je ook je best doet hij zal altijd herinneringen aan haar hebben en denken hoe het had kunnen zijn.
Als je dan ook nog een keer ruzie hebt of niet gezellig bent zal hij met weemoed denken aan hoe leuk, gezellig en schitterend zij was. 
Dit zal hij natuurlijk nooit tegen je zeggen want dat is gewoon not done .
Heeft hij kinderen met haar en niet met jou dan hebben die twee een geschiedenis en iets moois op de wereld gezet samen wat je nooit zal kunnen evenaren en zal hij dit kind als een godsgeschenk zien en het laatste tastbare wat ie van haar heeft. Dus eigenlijk kom je niet op de tweede maar op de derde plek. Tuurlijk is hij verliefd op je en dat is ook echt,  maar toch....
Wie zegt dat hij niet over haar droomt als hij naast jou ligt in het donker? 
Je zal het nooit weten want hij is verliefd op je, houdt van je en zal je nooit willen kwetsen.
Je zal het moeten accepteren , that's life...

2 reacties:

Anoniem zei

Ja je bent het derde wiel aan de wagen. En over de doden niets dan goeds natuurlijk.

30 september 2008 om 15:40  
Anoniem zei

Ja zo ervaar ik het ook, ik heb zelf geen kinderen en kleinkinderen, hij wel. Ik ben heel vaak alleen en eenzaam. Hij kan altijd naar zijn dochters en zijn kleinkinderen. Hij wil absoluut niet samenwonen, en komt alleen als ik beschikbaar ben voor hem. Ik mis iemand die voor me gaat. Ik ben verliefd geworden, maar eigenlijk op de verkeerde

9 mei 2009 om 18:59