28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Haar


Vanochtend stond ik op (weer te laat) en schrok me echt een hoedje. 

Had ik het gisteren nog enigszins kunnen opsteken om de ellende te verdoezelen , ik zag meteen:  dat gaat me geen tweede keer lukken.
Spekvet haar:  in slierten, vooral van achteren,  een drama!
Ik dacht er is maar 1 oplossing en dat is een super ontvetter, die moet ik hebben.
Ik heb er maar 1 in huis en dat is Dreft.
Jahaaa, ik heb mijn haar gewassen met Dreft, na 2x wassen was het vet eruit en na nog een keer met shampoo wassen had ik warempel schuim!!!!!!
Het is er grotendeels uit, gelukkig.
En mijn haar is schoon, schoner dan het ooit geweest is.
Ik had wel drie keer in het Guinness Book of Records kunnen staan, weer een gemiste kans, met het meest vette haar, het meest gewassen haar en het meest schone haar.
Inmiddels weet ik van mensen die er verstand van hebben dat dit spul die "conditioner"  iets is voor kroeshaar en dat je daar een HEEL KLEIN BEET-JE van moet nemen en dat moet inmasseren in de punten, kan in nat of in droog haar. 
Pffff,  dus ben je gezegend met kroeshaar, ik heb nog een goed spulletje voor je....
Toen ik uiteindelijk 20 minuten te laat op mijn afspraak kwam van 9 uur heb ik me verontschuldigd met de zin: Sorry, dat ik te laat ben maar ik had een probleempje met mijn haar.... (om er verder maar niet over uit te wijden wat dat nou precies was, dat probleempje)

2 reacties:

Anoniem zei

Je weet toch dat je maar een theelepel dreft nodig hebt voor een hele vaat? Je hebt zeker weer de halve fles erin gegooid, haha.

17 juli 2008 om 23:40  

hihihi, moet er toch nog steeds o m lachen...maar ben blij dat het je gelukt is, zou ook echt niks voor mij zijn...whahahaha...

18 juli 2008 om 16:21