28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Van alles wat


Duitsland heeft gewonnen (alweeeheerr) , daar zijn we hier in huis niet blij mee, we waren voor Turkije!

Vanavond zijn de meningen verdeeld, een paar zijn voor Rusland en een paar voor Spanje.
Ik ben voor Rusland omdat als Rusland nou wint en dan ook nog even de finale wint, we tenminste kunnen zeggen dat we verloren hebben van de Europees kampioen, dat is toch een stuk minder blamage dan verliezen van een ploeg die de finale niet haalt. En Turkije is rood, Rusland is rood dat blijft dan gewoon lekker in dezelfde kleur, ook handig. En rood lijkt op oranje....en op bloed maar dat heeft er helemaal niets mee te maken. Alhoewel ik nog steeds opoe op visite heb en daar ook al niet blij van wordt.
Dat boek waar ik gisteren over schreef ligt in de kast (g gaat het lezen) en ik ben toch maar een ander begonnen, een vrolijk luchtig boek waar je niet bij na hoeft te denken en dat gewoon bestaat uit allemaal verschillende verhaaltjes. Het leed dat huisvrouw heet, zo heet het boek. Het is grappig, leuk en luchtig geschreven. Daar heb ik op dit moment behoefte aan. Beslist een aanrader !!
Mijn zoon gaat weer niet naar zijn vader dit weekend, niet omdat hij niet wil maar omdat hij moet kiezen, feestje van de klas of naar papa. Zijn vader begrijpt dit gelukkig en maakt er geen probleem van, dus Yoni kan lekker feesten en zijn vader komt zondag bij ons de finale kijken van het EK2008 om zodoende toch nog even wat tijd met zijn zoon door te brengen.
Ik ga de meisjes dus naar Weert brengen en naar mijn zusje want die is jarig , hieperdepiep!
En dit wordt een heerlijk rustig weekend waarin we gaan relaxen en bijkomen van onze kampeeravonturen. Volgende week is er van alles. Maandag gaat Yoni op kamp met school naar Schiermonnikoog. Dus die zal wel doodop thuiskomen donderdagavond vermoedt ik zo. Dinsdag gaat G onder het mes, voor zijn knieoperatie in de prachtige privĂ©-kliniek in Rozendaal. Ik heb alvast een leuk wit verpleegsters outfitje besteld met zo'n rood kruis en een kapje op je hoofd zodat ik mijn schat in stijl kan verzorgen. En wie weet waar dat pakje nog meer van pas kan komen...


1 reacties:

Anoniem zei

en de crocs heel ver wegstoppen in de kast. hahahaha.
Groetjes Fonneke

26 juni 2008 om 12:47