28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Verkouden


Geweldig mijn nek zit nog steeds vast en ik heb er nog een mega verkoudheid bij. Het begon gisteren met hevige keelpijn, die heb ik nog steeds, maar mijn holtes zitten nu ook allemaal dicht,wat een hoofdpijn en holtepijn geeft niet te harden maar mijn neus loopt vrolijk door gelukkig,  loop de hele dag te snotteren en te niezen. Maar ik mag niet klagen ik ken ook mensen die met griep in bed liggen met dit mooie weer en dat is nog altijd een graatje erger.

Mijn dochter Nyah heeft een heel fijn weekend, die belde me gisteren blij op om me mede te delen dat haar voortand er eindelijk uit was, daar heeft ze zo lang op moeten wachten... haar vader heeft er een touwtje omheen gedaan en de deur goed dichtgeklapt zei ze. Nou ik ben blij dat dat wiebelende ding eruit is en ze nu haar groenten weer kan eten want dat kon nl niet met een wiebelende tand, snoep en koek wel, maar groenten daar had die tand echt last van. ;)
Weer een probleem opgelost. Wel een giga fietsenrek nu maar ach, dat staat zo schattig.
Gisteravond hebben we lekker bank gehangen, nou ja hangen?? met een stijve nek zit je rechtop maar was wel een relaxte avond en na wat tv kijken nog even een potje scrabble gespeeld, onnodig te vertellen wie er heeft gewonnen. :)
Ik ga nu eens een heerlijk warm bad nemen met heerlijke olie en dan een lange boswandeling met ons varken, sorry Janssen ; hond.


1 reacties:

lieke zei

O laat je maar lekker verwennen door je mannetje.....beterschap!

20 april 2008 om 15:13