28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Paul van O


Vrijgezellen vrouwen opgepast!!

Paul van O hangt rond op datingsites op zoek naar een vrouw. Paul van O zit momenteel vast in de gevangenis omdat hij zijn vrouw vermoordt heeft en begraven. Hij vertelt de dames dat ie momenteel in het buitenland verblijft, zakenman is. Maar in het echt zit ie in de bajes en komt binnenkort vrij en zodoende is ie al op zoek naar een vrouw. Afspraakjes maakt hij als hij met verlof is. Opletten geblazen, je wil toch niet eindigen als zijn vrouw.
Mooie man, goede babbel dus echt makkelijk zat om er in te tuinen.
Peter R de Vries heeft een medewerkster met de man aan het internetdaten gezet en dat kun je zien in de uitzending van Peter vanavond. Daar zie je hoe de man liegt en bedriegt. Paul van O heeft nog geprobeerd deze uitzending te verbieden via de rechter maar dat is niet gelukt.
Peter R de Vries wil aantonen dat internetdaten niet zonder risico's is.

2 reacties:

Anoniem zei

Wáár vind ik dan die man van mijn dromen????? Die K-dating sites zijn idd erg tricky en als je alle dagen werkt en al in 5 decennia meegaat ....en toch nog wel erg in mmmmmmmmmm lekker/geinteresseerd waar moet je dan zoeken???
Help ; het is voorjaar!!!!

20 april 2008 om 14:54  
lieke zei

Nou dan ga je toch lekker met een creep daten, jou keus. En als je dan lekker genoten hebt van het voorjaar en hem mag je ondergronds gaan relaxen.

20 april 2008 om 15:12