28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Verdriet

Ik ben zooooo boos, nee, woedend.

Mijn dochter heeft verdriet, groot verdriet. Ze mag nl niet op het kinderfeestje komen van haar beste vriendinnetje. Niet om dat dat vriendinnetje het niet wil want die wil het maar wat graag en moest er ook heel hard om huilen.

Nee, de mama van dit vriendinnetje wil het niet omdat ze moeite heeft met mij en g. Wat ben je dan voor moeder vraag ik me af, als je eigenbelang groter is dan dat van je kind? Dat je je kind niet haar vriendinnetjes laat kiezen maar jij de keuze maakt en die keuze maakt op het beroep van de ouders of op het wel of niet mogen van die ouders? Dat je als volwassen vrouw daar niet op een volwassen manier mee om kunt gaan en daar boven kunt staan want het gaat hier om kinderen van 5 en 6 jaar? Dat je je zo laat kennen? Dat het je dus niets doet dat je kind verdriet heeft? Dat je je kind zichzelf niet laat ontwikkelen en haar eigen keuzes laat maken maar haar manipuleert en tegen haar liegt omdat jij iets wil? Ik denk dat je geen goede moeder bent in zo'n geval en een niet te best mens. Sneu is het woord, heel erg sneu ben je dan!!

Mij kan dat hele mens niet schelen en eigenlijk vind ik haar totaal onbelangrijk want het is een patient en elk woord wat je aan haar vuil maakt is eigenlijk al teveel verspilde energie en teveel aandacht voor haar. Maar ze doet 2 meisjes van wie ik ontzettend veel hou heel veel verdriet en daar kan ik ZOOOOO BOOS om worden. Mijn dochter vraagt waarom mag ze me dan niet mama? En ook al zeg ik 1000x dat het niet aan haar ligt, ze denkt dat ze niet goed genoeg is. Het vriendinnetje zegt tegen ons: Ik had haar op nr 1 staan want ze is mijn beste vriendin maar mama zei eerst dat de kaartjes op waren en toen dat het niet mocht. (en huilde tranen met tuiten.) Waarop mijn dochter weer zei: maar jij mag toch op mijn feestje komen hoor! Het ergst vind ik nog dat mijn dochter al een jaar heel lief doet tegen deze persoon als ze die toevallig op school tegen komt omdat ze vorig jaar niet mocht komen en denkt als ik maar het hele jaar lief doe dan mag het wel, schrijnend is het.

SNEU heel erg SNEU ben je dan als mens .

3 reacties:

Anoniem zei
Anoniem zei

Belachelijk wat een monster.

17 november 2007 om 14:47  
Anoniem zei

What goes around comes around.....die krijgt het ooit zo erg betaald.

18 november 2007 om 13:02