28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hond met jas


Onze hond heeft het koud. Ik dacht altijd dat honden toch een vacht hadden om hen tegen de kou te beschermen? Meestal is dat ook zo maar ons mannetje heeft het koud. Gisteren op de puppycursus kregen wij dan ook te horen dat als het nog kouder zou worden we de hond toch echt een jasje moeten aantrekken.
Dat was een shock!!! Wie wil er nou lopen met een hond met een jas aan? Dat ziet niet uit, brrrrr. Maar goed toch maar even gekeken op de sites voor honden en tot onze verbazing is de keuze meer dan uitgebreid en lelijk. Ik kon mijn ogen dan ook niet geloven dat je echt alle soorten jassen en kleding kan krijgen tot bruidjurken en prinsessenkleding toe.
Wie koopt dat nou? Ik kan met niet voorstellen dat je zin hebt om je hond met prinsessenkleding te laten rondlopen. Mochten er toch mensen interesse hebben kijk dan op http://www.hippehond.nl/ .
En mocht je me zien lopen met hond met een jasje, niet lachen, het beestje heeft het koud!!!

5 reacties:

margriet zei

Oh God Ilse, wat errug! Sterkte.

16 november 2007 om 09:11  
ilse zei

Ja ik hoop op een zachte winter!!!!

16 november 2007 om 09:15  
loes zei

hahahahahahahahaha, heb je een onwijs stoere hond moet ie een jas aan, koop een roze, please, met strikjes, en stuur guido dan uit wandelen, kan ik nog eens lachen....

16 november 2007 om 14:09  
Anoniem zei

Ik heb via een winkelbediende te horen gekregen dat een Belgische firma een Webshop voor hondenaccesoires heeft opgezet, waaronder ook jasjes.
De winkel is jammer genoeg enkel toegankelijk voor bedrijven maar je kan er wel alle producten bekijken.
Voorlopig staan altijd de nieuwe collecties hondenmantels online, maar naar ik vernomen heb komt daar binnenkort verandering in.
Je vind de webshop op [url]http://www.fashionfordogs.eu/[/url]

Groetjes

8 mei 2008 om 18:23  
Denise zei

Agh ik was eerst ook bang dat ik me eigen zou dood schamen maar ja mijn teckel/kruising heeft het ook onwijs koud buiten en nu hebben wij NIET VOOR DE SIER maar gewoon voor haar ook maar een jasje gekocht. Ach ze heeft niet meer koud als ze buiten loopt en daar gaat het om.

22 november 2008 om 21:37