28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maxima


Heel veel commotie over Maxima. Ze zegt de Nederlands identiteit niet gevonden te hebben en heeft het over 1 koekje bij de thee en heel Nederland valt over haar heen. Jeeminee, waar gaat dit over laat haar toch lekker met rust en een mening hebben, lekker toch iemand die een mening heeft en niet alles klakkeloos napraat wat de RVD zegt. Ze heeft zich mega aangepast en doet het fantastisch, maar nee de typische Nederlander moet meteen in de aanval als er 1 woord verkeerd gezegd wordt. Laten we eerlijk zijn.......wat is de Nederlandse identiteit dan? Wereldburger vind ik ook veel beter klinken. Hopelijk danst ze lekker door met Willem en trekt zich niet teveel aan van dit stijve burgerlijke gedoe. Chachacha....of nee.... ta ta ta ngo.


Onze 'verstandige' coaltitiepartijen CDA, ChristenUnie en de PvdA zijn het eens: het aantal koopzondagen in Nederland gaat verminderen.


Maar das niet het enige wat de Nederlanders kunnen verwachten. Soaps moeten kuiser, meisjes mogen niet langer enkel als lustobject worden gezien en schooluniformen moeten weer ingevoerd worden. Gelovig of niet, dankzij de chistelijke agenda van ons kabinet zit straks iedereen opgescheept met de normen en waarden uit Staphorst en omgeving.


VVD-Kamerlid Charlie Aptroot is er helemaal klaar mee. "Dit kabinet zet de klok terug en dat is schadelijk voor ons land. We hebben te maken met de poldertaliban", aldus het Kamerlid. "Natuurlijk gaat die vergelijking niet helemaal op. Maar als het om één principieel ding gaat wel: we hebben hier te maken met christelijke partijen die de wil van een kleine minderheid willen opleggen aan een heel volk."


Tsja, ik heb weinig toe te voegen. Helemaal mee eens. Laat het alsjeblieft ophouden. Straks zitten we allemaal verplicht in de kerk op zondagochtend in plaats van in de shopping mall. En dat kan toch echt niet de bedoeling zijn..