28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Poldertaliban


Onze 'verstandige' coaltitiepartijen CDA, ChristenUnie en de PvdA zijn het eens: het aantal koopzondagen in Nederland gaat verminderen.


Maar das niet het enige wat de Nederlanders kunnen verwachten. Soaps moeten kuiser, meisjes mogen niet langer enkel als lustobject worden gezien en schooluniformen moeten weer ingevoerd worden. Gelovig of niet, dankzij de chistelijke agenda van ons kabinet zit straks iedereen opgescheept met de normen en waarden uit Staphorst en omgeving.


VVD-Kamerlid Charlie Aptroot is er helemaal klaar mee. "Dit kabinet zet de klok terug en dat is schadelijk voor ons land. We hebben te maken met de poldertaliban", aldus het Kamerlid. "Natuurlijk gaat die vergelijking niet helemaal op. Maar als het om één principieel ding gaat wel: we hebben hier te maken met christelijke partijen die de wil van een kleine minderheid willen opleggen aan een heel volk."


Tsja, ik heb weinig toe te voegen. Helemaal mee eens. Laat het alsjeblieft ophouden. Straks zitten we allemaal verplicht in de kerk op zondagochtend in plaats van in de shopping mall. En dat kan toch echt niet de bedoeling zijn..