28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wie wordt nieuwe Willemijn?


Stem op:
Wie kan Annet Malherbe doen vergeten? Nu Gooische Vrouwen een vervolg krijgt, moet er hard worden gezocht naar een nieuwe dame of ’heer’ om de plek van Willemijn Lodewijkx op te vullen. Een nieuw personage doet haar – of zíjn! – intrede volgend seizoen. Voetbalvrouw Leontine Borsato, of misschien Gordon?

Peter Römer, hoofd drama van Endemol, vindt het een goed idee. Hij gaat luisteren naar de fans van Gooische Vrouwen. Wie wilt u zien naast Linda de Mol, Susan Visser en Tjitske Reidenga? Golden oldie Willeke Alberti, of na Annet Malherbe een ander gerenommeerd actrice zoals Anne Wil Blankers?
Er is nog genoeg tijd om na te denken. De volledige cast van Gooische Vrouwen is nu met vakantie en de scenarioschrijvers beginnen pas weer in januari. Castingkoning Job Gosschalk geeft zijn visie: „Er zijn op dit moment vier soorten vrouwen in de serie: nieuw geld, oud geld maar eigenlijk geen geld, echt oud geld en kunstgeld. Willemijn is echt oud geld, dus dat figuur moet worden vervangen. Tenzij er natuurlijk wordt gekozen voor een andere verhaallijn. Het is aan de scriptschrijvers.”

2 reacties:

lieke zei

Marc Marie heb ik op gestemd en als ik je een beetje ken jij ook.

12 november 2007 om 15:19  
loes zei

Ja Marc Marie en dan is hij gewoon het zwarte schaap van de familie bij Willemijn , haar verstoten broer of zoiets, die komt dan naar de begrafenis van Willemijn en erft alles van haar....Ik draaf een beetje door , ik weet het.

12 november 2007 om 17:54