28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Dozen/vliegen/kerstboom


Gisteren naar Weert gegaan, kids bij hun vader afgezet, naar mijn zusje gereden, lekker bij gekletst en haar nieuwe huis bewondert wat over een maand af is en werkelijk een plaatje is! Prachtig is hun oude boerderij geworden, alles hebben ze vernieuwd op de buitenmuren na. Binnen is het groot, licht en strak, met 20 paardenstallen, een binnen en buiten manege en heel veel hectaren weiland eromheen.

Vandaag heeft g de hele dag vanaf 8 uur vanochtend alles wat we in de herfstvakantie in dozen hadden gedaan in Weert naar de opslag gebracht. 4 kleine vrachtwagens vol. Een hele klus en een pijnlijke rug.

Ik heb de hele dag een 3.20 mtr hoge kerstboom in elkaar gezet, 5 kleine, gedecoreerd en het hele huis in kerstsfeer versierd. Een beetje vroeg, ik weet het, maar we gaan om het weekend naar Weert en hebben nog veel te doen voor half december en dus heb ik het nu al maar gedaan want de nieuwe bewoners wilden alle kerstspullen overnemen en hebben me gevraagd om het allemaal al te decoreren dus dat is bij deze gebeurd. In Weert is het kerst, tenminste, in mijn huis.

Daarna hebben we zo'n 3000 dode vliegen opgezogen, geen idee waar ze vandaan komen maar ze liggen er elke 2 weken als we komen. Nog wat laatste kleine dingen opgeruimd en om 18.30 uur hielden we het voor gezien, doodmoe. Naar Harderwijk gereden en doodmoe in de bank geploft.... Morgen relaxen..........

1 reacties:

Anoniem zei

O ik weet nog dat het zo mooi was bij je met kerst......net een sprookje al die kerstversieringen...

12 november 2007 om 15:20