28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Slimme hond


We hebben een bijzonder slimme hond, dit is nu al 2 nachten en 3 dagen achterelkaar dat ie niet meer heeft binnen gepoept of geplast. Alleen de 1e dag en nacht en sindsdien niet meer. Ben zo trots op hem en blij ook want het scheelt een hoop werk en stank. Het is gewoon een bijzondere hond. Niet te hard roepen denk ik dan ook meteen weer want als je iets roept dan gebeurt het juist. Het enige wat we hem nog moeten afleren is zijn tanden overal in te zetten, in elk voorwerp wat ie tegenkomt zet hij zijn tanden. Handen, kleren, schoenen, manden, kabels, gordijnen, jassen etc etc. Als je dan Toepoels Puppywijzer leest (Martin Gaus is allang achterhaalt) , de bijbel van de hondenopvoeding, moet je hem iets anders aanbieden om op te bijten (speeltje of botje) en als hij het dan nog doet in de bench/mand zetten en negeren. Oké, dat doen we dus maar.

Ik lijk wel een moeder met een pasgeboren baby die kunnen ook alleen maar over hun baby praten en denken ook dat ze een wereldwonder hebben die beter, knapper, liever en slimmer dan de rest is.

Over baby gesproken... de buurvrouw moet bevallen, is al 2 dagen in het ziekenhuis, wordt ingeleidt dus we zijn zeer benieuwd....dat is toch ook weer spannend en leuk, een baby (bij de buren dan).